2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ayy bugün kahvr makinesine kahve koyup su koymadan başlata basmışım. Bi baktım makineden dumanlar çıkıyor, dedim aha bozuldu dandik makine rezidansını yakmışım 500 lira masrafı varmış aman kalsın dedim öyle boşa çıktı makine haybiyeden hayır o da yetmezmiş gibi bgn aparmanın ortak gideri tikandı alt katlara banyo giderinden gerisin geriye pis su geldi bütün gün onla uğraştık. Başımızda bgn bi musibet vardı. Bu aralar çokça da bir şey kırıyorum, çat çut gidiyor normalde çok çok nadiren kırarım...

Kızlar şuan üç aylar, yardım yapanlar ne gibi yardımlar yapıyorsunuz? Önümüzdeki ayı beklemeden zekat ve filtreyi versem mi acaba? Illa beklemek mi gerekiyor bilemedim.

Ayy kötü olmuş yaaa bende hep dibinde kalınca su yetişiyorum

sweetgirlcandy Telefon için beni bile ezer geçer tv de reklamları duysun o bile hemen dikkatini çekiyor. Hele o niloya yok mu tüm bölümlere değilde tospik olana bayılıyor. Sesini duyması bile yeterli
Ben de oldukça tv yi açmıyorum ama telefon için deliriyo kilidi kapatım veriyorum eline ancak diğer türlü pek vermek istemiyorum

Kız Allah korusun dikkat et unutkanlık bendede çok var doğumdan sonra iyice arttı

Ya kuzu benimde gözümde büyüyor ya
Bak.simdi emdi emdi uyandı babasının ayağı aldırdım
Boşver sallayan varsa kuzum ya dediğim gibi dışarda fln veya başka evde zor oluyo uyku eğitimi olunca. Mesela gündüz oturmasına gittiğimde bn ayağıma koyuveriom diğer türlü nasıl uyuyacak ki.
Bi de bacım zaten 3e geldiklerinde fln kendileri uyurlar artık

Tam seni etiketlemeye geldim nerelerdesin diye

Canlarım selamlar 1haftadir çok bakamadım annemdeydik. Dün akşam döndük . Zümra çok yabancılıyo muhtemelen genelde evde tek olduğumuz icin diyorum. Var mi bizim gibi çok yabancilayan????
Bir de kısa uyuyo yazan ark lar olmuş ben bi yazı okumuştum 40dk ve altında takılan bebekler olurmus onlar uyandığında emzirin veya emmiyorsa direk tekrar uykuyu teklif edin diyordu . Bnm kız 30-40dk genelde akşam üzeri uykusunda bn uyanınca tekrar sallamaya devam ediyorum daha uzun sürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…