- 26 Şubat 2019
- 4.607
- 6.723
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.501
Ayy bugün kahvr makinesine kahve koyup su koymadan başlata basmışım. Bi baktım makineden dumanlar çıkıyor, dedim aha bozuldu dandik makineHer gece ahsene mama suyu kaynatıp termosa koyuyorum. Çaydanlığın başında beklemeyip içeri gidersem mutfağa gelene kadar aklımdan çıkıyor. 1 saattir kaynıyor yine gelince gördüm4 5 kere yaşadım bunu evi yakmasam iyi
Yalnızlık o açıdan iyi, dün bir yere gittiler tv akşama kapalıydı sessiz sessiz güzeldiBen yalnız olduğum için o konuda sorun yaşamıyorum gündüz hiç açmıyorum. Onlarda alışmıştır tv siz yapamazlar
Evet ya hep ilgi çekici şeyler
Ayy kötü olmuş yaaa bende hep dibinde kalınca su yetişiyorumAyy bugün kahvr makinesine kahve koyup su koymadan başlata basmışım. Bi baktım makineden dumanlar çıkıyor, dedim aha bozuldu dandik makinerezidansını yakmışım 500 lira masrafı varmış aman kalsın dedim öyle boşa çıktı makine haybiyeden hayır o da yetmezmiş gibi bgn aparmanın ortak gideri tikandı alt katlara banyo giderinden gerisin geriye pis su geldi bütün gün onla uğraştık. Başımızda bgn bi musibet vardı. Bu aralar çokça da bir şey kırıyorum, çat çut gidiyor normalde çok çok nadiren kırarım...
Kızlar şuan üç aylar, yardım yapanlar ne gibi yardımlar yapıyorsunuz? Önümüzdeki ayı beklemeden zekat ve filtreyi versem mi acaba? Illa beklemek mi gerekiyor bilemedim.
Zaten meyve varsa her türlü seviyolarTahıllı aldım ben hamm marka onu sevmedi. Hipp in meyveli olanını aldım onu yiyor
Neyse ben tırnak makasına devam edim bi süre dahaTutuşu rahat olsun diye tercih etmiştim. Işığı iş görmüyor öyle haberin olsun
Ben de oldukça tv yi açmıyorum ama telefon için deliriyo kilidi kapatım veriyorum eline ancak diğer türlü pek vermek istemiyorumsweetgirlcandy Telefon için beni bile ezer geçer tv de reklamları duysun o bile hemen dikkatini çekiyor. Hele o niloya yok mu tüm bölümlere değilde tospik olana bayılıyor. Sesini duyması bile yeterli
Kız Allah korusun dikkat et unutkanlık bendede çok var doğumdan sonra iyice arttıHer gece ahsene mama suyu kaynatıp termosa koyuyorum. Çaydanlığın başında beklemeyip içeri gidersem mutfağa gelene kadar aklımdan çıkıyor. 1 saattir kaynıyor yine gelince gördüm4 5 kere yaşadım bunu evi yakmasam iyi
Aynen aynenZaten meyve varsa her türlü seviyolar
Evet ya bende de öyle aklımdan uçup gidiyorKız Allah korusun dikkat et unutkanlık bendede çok var doğumdan sonra iyice arttı
Boşver sallayan varsa kuzumYa kuzu benimde gözümde büyüyor ya
Bak.simdi emdi emdi uyandı babasının ayağı aldırdım
Tam seni etiketlemeye geldim nerelerdesin diyeBoşver sallayan varsa kuzumya dediğim gibi dışarda fln veya başka evde zor oluyo uyku eğitimi olunca. Mesela gündüz oturmasına gittiğimde bn ayağıma koyuveriom diğer türlü nasıl uyuyacak ki.
Bi de bacım zaten 3e geldiklerinde fln kendileri uyurlar artık
Tam seni etiketlemeye geldim nerelerdesin diye
Aynen aynenn7 Ay 8 günlük canım. Yaptırcaksan aklı ermeden yaptırman en iyisi, anlamıyolar çünkü
Sehriyeli nasıl oluyo kahvaltıyamıKuzu geldim mesela bugün tel şehriye yaptım üzerine lor peyniri koydum çok güzel oldu ben bile yedim kafama göre bi tarif oldu denemek isteyenlere tavsiye ederim
Alerji konusu buyui tehlikeli kuzu cildine değdiği zaman bile tahris yspar çenesine yaniIspanağa neden korkuyorsun kuzu
Eziyor kuzum agzinin ucundan verAfiyet olsunnnnnn minnoşabu şekilde damağı ile ezebiliyorlar dimi
Yardım ederukk kuzumm napıyorsun şimdi tadımlıkmı halaKızzzz ben daha gerideyim kelime çare bulamadım ahahaha