- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.588
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.481
Şuan tam olarak böyleyim
Şu an bende aynı sabah 6 da mesai başlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan tam olarak böyleyim
Şuan tam olarak böyleyim
Yakalayıp bir mıncırcan görecek çırpınmayı Çok özleyeceğiz bu zamanları offf yaaa bir yandan geçsin bir yandan geçmesin istiyorumAhahah evet yaa öyle olmuş girdi altına çırpınıyor dönmeye çalışıyor geri
Aynı bunlar yaaa. Telefon elimde kız kucağımda olduğunda kolumdan bi çekiyor tutup parçalıyor resmen geçen teknosaya gittik tv lere bi bakıyor evde açmıyorum ya eşim diyor şuna bak oturdu izliyor ahsende arı vız vıza ölüyor bitiyorsweetgirlcandy Telefon için beni bile ezer geçer tv de reklamları duysun o bile hemen dikkatini çekiyor. Hele o niloya yok mu tüm bölümlere değilde tospik olana bayılıyor. Sesini duyması bile yeterli
Evet yaaa yeni doğduğunda omzumda uyuyordu kuş gibi ne çabuk geçti diyorum o zamanlarYakalayıp bir mıncırcan görecek çırpınmayı Çok özleyeceğiz bu zamanları offf yaaa
Ya ben engelleyemiyorum tv olayını elimden geldiğince kapatmaya çalışıyorum ama annem ananem izliyor illaki.. Beni pek takmıyor kimseAynı bunlar yaaa. Telefon elimde kız kucağımda olduğunda kolumdan bi çekiyor tutup parçalıyor resmen geçen teknosaya gittik tv lere bi bakıyor evde açmıyorum ya eşim diyor şuna bak oturdu izliyor ahsende arı vız vıza ölüyor bitiyor
Ben yalnız olduğum için o konuda sorun yaşamıyorum gündüz hiç açmıyorum. Onlarda alışmıştır tv siz yapamazlarYa ben engelleyemiyorum tv olayını elimden geldiğince kapatmaya çalışıyorum ama annem ananem izliyor illaki.. Beni pek takmıyor kimse
Kukuli şarkılarıda güzel baya ilgi çekiyor hele üzümlü kek ekranlar çok ilgisini çekiyor bebelerin bir sürü uyarıcı var napsın yavrucuklar
Haydi iyi geceler git git gitmedim demeAyyy saat kaç olmuş ben yatıyorum yarın annemin zoru ile bir de başıma psikiyatriye gitmek çıktı. Ahhh ben neyle uğraşam bacım ne edem nerelere giden
Valla bendede kesin eksiktir kuzum mecbur kullancaz ya napalimAynı durumdayım valla uyumuyoruz bu ara çok sık kalkıyor stres sinir vs.. Ben gittim geçen ay doktora d vit düşük çıktı. Saçlarımdan dökülüyor dedim. Dvit 2000lik yazmış birde Demir,çinko karışımı hap yazmış. Reçeteli olanların içeriğide kafamı kurcalıyor kullanmaya başlamadım o yüzden.. Napıcam bilemiyorum da..
Evet goonun dokusu prima gibiymis gece ben cok rahat ediorm ya 10 saat kaliyor belki yeri geliyor tık yok o ozelligini seviyorumPrima zaten altınla yarışıyor ben sleepy başladım çok şükür iyi gidiyor sadece 2 kez sızma yaşadık yeni doğduğunda uzun süre kalmıştı başka da yaşamadım. Şimdi ben de geceleri değiştirmemek için prima alayım gece yatınca onu bağlayım diyorum sleepy öyle çok emici değil uzun durursa pişik yapar gibi goon a da iyi diyorlar dokusu falan
Yaaa alayım bende geceleri bağlarımEvet goonun dokusu prima gibiymis gece ben cok rahat ediorm ya 10 saat kaliyor belki yeri geliyor tık yok o ozelligini seviyorum
Hadi bakalimParke yaptırdık gelmeden önce inşallah sürünecek artık
Al kuzum memnun kalicaksin kesinlikleYaaa alayım bende geceleri bağlarım
Bebiklerle ilgilenirken oyle oluyor ya bende corbayi tasirdiydim gecen hafta bide mercimekti heryer zoooortladiHer gece ahsene mama suyu kaynatıp termosa koyuyorum. Çaydanlığın başında beklemeyip içeri gidersem mutfağa gelene kadar aklımdan çıkıyor. 1 saattir kaynıyor yine gelince gördüm 4 5 kere yaşadım bunu evi yakmasam iyi
Kız bebek yok ortada uyuyor sorun bendeBebiklerle ilgilenirken oyle oluyor ya bende corbayi tasirdiydim gecen hafta bide mercimekti heryer zoooortladi
Kız sen yine iyi almışsın ben bir üst modelini 3-4 ay önce 210 a aldım şimdi 125 TL ye düşmüş
İyi uzamış bence olsun hiç takılma normal değerlerdeyse. Alır elbet