2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
sweetgirlcandy sweetgirlcandy Telefon için beni bile ezer geçer 🤣 tv de reklamları duysun o bile hemen dikkatini çekiyor. Hele o niloya yok mu tüm bölümlere değilde tospik olana bayılıyor. Sesini duyması bile yeterli 🙈
Aynı bunlar yaaa. Telefon elimde kız kucağımda olduğunda kolumdan bi çekiyor tutup parçalıyor resmen 😂😂 geçen teknosaya gittik tv lere bi bakıyor evde açmıyorum ya eşim diyor şuna bak oturdu izliyor 😂😂😂😂😂 ahsende arı vız vıza ölüyor bitiyor 😂

Aynı bunlar yaaa. Telefon elimde kız kucağımda olduğunda kolumdan bi çekiyor tutup parçalıyor resmen 😂😂 geçen teknosaya gittik tv lere bi bakıyor evde açmıyorum ya eşim diyor şuna bak oturdu izliyor 😂😂😂😂😂 ahsende arı vız vıza ölüyor bitiyor 😂
Ya ben engelleyemiyorum tv olayını elimden geldiğince kapatmaya çalışıyorum ama annem ananem izliyor illaki.. Beni pek takmıyor kimse 🙈
Kukuli şarkılarıda güzel baya ilgi çekiyor hele üzümlü kek 😍 ekranlar çok ilgisini çekiyor bebelerin bir sürü uyarıcı var napsın yavrucuklar 🙆‍♀️

Ya ben engelleyemiyorum tv olayını elimden geldiğince kapatmaya çalışıyorum ama annem ananem izliyor illaki.. Beni pek takmıyor kimse 🙈
Kukuli şarkılarıda güzel baya ilgi çekiyor hele üzümlü kek 😍 ekranlar çok ilgisini çekiyor bebelerin bir sürü uyarıcı var napsın yavrucuklar 🙆‍♀️
Ben yalnız olduğum için o konuda sorun yaşamıyorum gündüz hiç açmıyorum. Onlarda alışmıştır tv siz yapamazlar🤭

Evet ya hep ilgi çekici şeyler

Aynı durumdayım valla uyumuyoruz bu ara çok sık kalkıyor stres sinir vs.. Ben gittim geçen ay doktora d vit düşük çıktı. Saçlarımdan dökülüyor dedim. Dvit 2000lik yazmış birde Demir,çinko karışımı hap yazmış. Reçeteli olanların içeriğide kafamı kurcalıyor kullanmaya başlamadım o yüzden.. Napıcam bilemiyorum da..
Valla bendede kesin eksiktir kuzum mecbur kullancaz ya napalim

Prima zaten altınla yarışıyor 😂 ben sleepy başladım çok şükür iyi gidiyor sadece 2 kez sızma yaşadık yeni doğduğunda uzun süre kalmıştı başka da yaşamadım. Şimdi ben de geceleri değiştirmemek için prima alayım gece yatınca onu bağlayım diyorum sleepy öyle çok emici değil uzun durursa pişik yapar gibi 🤭 goon a da iyi diyorlar dokusu falan
Evet goonun dokusu prima gibiymis gece ben cok rahat ediorm ya 10 saat kaliyor belki yeri geliyor tık yok 🥰 o ozelligini seviyorum

Her gece ahsene mama suyu kaynatıp termosa koyuyorum. Çaydanlığın başında beklemeyip içeri gidersem mutfağa gelene kadar aklımdan çıkıyor. 1 saattir kaynıyor yine gelince gördüm 🤦🏼‍♀️ 4 5 kere yaşadım bunu evi yakmasam iyi 🙈
Bebiklerle ilgilenirken oyle oluyor ya bende corbayi tasirdiydim gecen hafta bide mercimekti heryer zoooortladi 🤣

İyi uzamış bence olsun hiç takılma normal değerlerdeyse. Alır elbet

50 persentil olsa neyse de 25 persentil ama gerçi doğum kilosuna doktor iyi dedi neyse sağlık olsun napalm büyüyünce de kesin önünden alıcam yeme diye ')

X