- 5 Mart 2021
- 5.812
- 8.705
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.441
Aynı durumdayım valla uyumuyoruz bu ara çok sık kalkıyor stres sinir vs.. Ben gittim geçen ay doktora d vit düşük çıktı. Saçlarımdan dökülüyor dedim. Dvit 2000lik yazmış birde Demir,çinko karışımı hap yazmış. Reçeteli olanların içeriğide kafamı kurcalıyor kullanmaya başlamadım o yüzden.. Napıcam bilemiyorum da..BEnimki ayaklariyka kendini iktiriyor gerin elleriyle istemiyorum gibi hareketlernbende oyleyim ya sabahlari dayak yemis gibi uyaniyorum aksama kadar ite kaka is yapiom gecede uyku sorunumuz var hala memede paşa nasil olcak bilmiyorum boyle bi doktora gideyim saclarda hala dokuluyor benim vitamin eksik galiba
Maşallah maşallah baya erken başlamış
Primaaaaaa ah primaaaaa yaktın biziEn guzeli vallahi bende alsam diyorum bu ara indirim yakalarsam en para harcanan ürün sonucta her türlü kàr .. her bez sızdırıyor cok kalinca bence bide harketlendiler iyice kayiyir totislerinden. sleepy bize pisik yapiyor ya anlamadim gitti gecen kuzenimden denedim 1 tane hemen totis kizardi bide bezin desenleri cikti totosundaprima aliyorum deli para gidiyor baska beze gecmem lazim benmde
Tam totosu yenmelik bebişşşşKızlar bizde emekliyoruz 6 ayın ortalarından beri ileri gerisürünerek ama dizlerinin üstünde degil. Dizlerinin üstüne oldugu yerde durabiliyor sadece
İnşallah kuzum kendimde de bir tükenmişlik durumu var yapamam edemem gibi.. İnşallah toparlanırım biran önce..Ya olur canım yeri geldi bende kaç gün hiçbirşey yapamadım ilk başlar instagramda hep ek gıda sayfalarında dolaştım araştırdım hatta kendi diyetisyenimle bile ek gıda sürecini konuştum bilgi aldım şimdi kafama göre bakıyorum yiyebileceği evdeki malzemelerimden ortaya karışık yapıyorum
Teşekkür ederizTam totosu yenmelik bebişşşşmaşallah sanaaa.. Benimki bu olayı çözmeye çalışıyor bu ara, çok komik oluyor
Ahsende öyle baya seviyor. Hipp in toz kaşık maması var ya onunda içine atınca güzel oluyorEvet ya arada muz yoğurt 4-5 adet bisküviyi karıştırıp veriyorum çok seviyor yekta
Kısmen evet suyum gelmemişti ama sancım vardı gittiğimde 5 cm açılmam vardıTehlikeli evreler aman dikkatkaç aylık oldunuz? suyun gelmişti açılmam varmış suni sanciyla doguruyorum yazmıştı biri senin nickini okuyunca aklıma geliyor dogru mu hatırlıyorum
Prima zaten altınla yarışıyorEn guzeli vallahi bende alsam diyorum bu ara indirim yakalarsam en para harcanan ürün sonucta her türlü kàr .. her bez sızdırıyor cok kalinca bence bide harketlendiler iyice kayiyir totislerinden. sleepy bize pisik yapiyor ya anlamadim gitti gecen kuzenimden denedim 1 tane hemen totis kizardi bide bezin desenleri cikti totosundaprima aliyorum deli para gidiyor baska beze gecmem lazim benmde
Yok ya öyle düşünme yapılır amaan canları sağolsun da neden yapamayasın bebeklerin daha basit yemek tarifleriİnşallah kuzum kendimde de bir tükenmişlik durumu var yapamam edemem gibi.. İnşallah toparlanırım biran önce..
İyi iyi yektoşum yakında yürür de hızlı gonzalesBenimki başladı kuzu iyi bişeymi kötü mü onu bilemiyorum da
Şu kaşık mamasından hiç almadım merak ediyorum aslında bi bakayımAhsende öyle baya seviyor. Hipp in toz kaşık maması var ya onunda içine atınca güzel oluyor
Enemmm yavrum hasta mı oldu en son geçti diye hatırlıyorumgeçmiş olsun. İyileşince yapılacak sanırım.. Sağlık olsun yapılır en yakın zamanda
Aynen aynen içinde yok çok komik devriliyorYEriiiiimmm ki onu bendesteksiz oturur kuzum da isine gelmiyor benimkide öyle hemen hoooppp yere atiyor kendini ben kaldiriyom o yatio kısır dòngü gibi
Daha dün gibi doğdukları zamanlar, hızlı bir süreç geçince anlaşılıyorTeşekkür ederizsüreç çok hızlı ilerliyor cidden ben ilk yere bıraktığım zamanlar sadece saga sola dönebiliyordu ne ara ilerledik hatırlamıyorum
Kız yektoş bence yavaş bile akrabamız var yektadan 1 gün önce doğdu çocuk 2 aydır emekliyor hatta tutunup koltuktan koltuğa geçiyo düşün ben dedim yekta yavaş sanırımİyi iyi yektoşum yakında yürür de hızlı gonzales
Ahsende sadece telefon koyunca komando gibi sürünmeye çalışıyor başka şeylere o kadar çabalamıyorBenim ki bi 15 gün önce hafif hafif yüzüstü zorlanıyodu şimdi yavaştan dizlerinin üstünde ilerliyor ben emekleme pozisyonunda yere koyup biraz uzağına oyuncak vs ilgisini çekebilecek şeyler koydum sürekli onlara ulaşmak için dahada gayret gösterdi bu şekilde hergün deniyorum çok yerde durmayı sevmiyor benim ki o ayrı tabi
Benimki emekliyor6ayın sonlarına dogru ama sürünüyor sadece ileri geri. Ve emekleme pozisyonu alabiliyor oldugu yerde
Ahh yavrum ya şimdi nasıl? Sen nasılsın iş vs nasıl gidiyor pek bakamıyorum bu araİyileşti kuzumda hasta olduğundan bizimde haberimiz yoktu 2 gündür sabahları balgamli oksuruyordu onu söyledim dedi.hasta bu cocuk
Ay telefon merakı hepsinde var yaAhsende sadece telefon koyunca komando gibi sürünmeye çalışıyor başka şeylere o kadar çabalamıyor