2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
BEnimki ayaklariyka kendini iktiriyor gerin elleriyle istemiyorum gibi hareketlern🤣bende oyleyim ya sabahlari dayak yemis gibi uyaniyorum aksama kadar ite kaka is yapiom gecede uyku sorunumuz var hala memede paşa nasil olcak bilmiyorum boyle bi doktora gideyim saclarda hala dokuluyor benim vitamin eksik galiba
Aynı durumdayım valla uyumuyoruz bu ara çok sık kalkıyor stres sinir vs.. Ben gittim geçen ay doktora d vit düşük çıktı. Saçlarımdan dökülüyor dedim. Dvit 2000lik yazmış birde Demir,çinko karışımı hap yazmış. Reçeteli olanların içeriğide kafamı kurcalıyor kullanmaya başlamadım o yüzden.. Napıcam bilemiyorum da..

En guzeli vallahi bende alsam diyorum bu ara indirim yakalarsam en para harcanan ürün sonucta her türlü kàr .. her bez sızdırıyor cok kalinca bence bide harketlendiler iyice kayiyir totislerinden. sleepy bize pisik yapiyor ya anlamadim gitti gecen kuzenimden denedim 1 tane hemen totis kizardi bide bezin desenleri cikti totosunda 🤣🤣 prima aliyorum deli para gidiyor baska beze gecmem lazim benmde
Primaaaaaa ah primaaaaa yaktın bizi 🙈

Ya olur canım yeri geldi bende kaç gün hiçbirşey yapamadım ilk başlar instagramda hep ek gıda sayfalarında dolaştım araştırdım hatta kendi diyetisyenimle bile ek gıda sürecini konuştum bilgi aldım şimdi kafama göre bakıyorum yiyebileceği evdeki malzemelerimden ortaya karışık yapıyorum
İnşallah kuzum kendimde de bir tükenmişlik durumu var yapamam edemem gibi.. İnşallah toparlanırım biran önce..

En guzeli vallahi bende alsam diyorum bu ara indirim yakalarsam en para harcanan ürün sonucta her türlü kàr .. her bez sızdırıyor cok kalinca bence bide harketlendiler iyice kayiyir totislerinden. sleepy bize pisik yapiyor ya anlamadim gitti gecen kuzenimden denedim 1 tane hemen totis kizardi bide bezin desenleri cikti totosunda 🤣🤣 prima aliyorum deli para gidiyor baska beze gecmem lazim benmde
Prima zaten altınla yarışıyor 😂 ben sleepy başladım çok şükür iyi gidiyor sadece 2 kez sızma yaşadık yeni doğduğunda uzun süre kalmıştı başka da yaşamadım. Şimdi ben de geceleri değiştirmemek için prima alayım gece yatınca onu bağlayım diyorum sleepy öyle çok emici değil uzun durursa pişik yapar gibi 🤭 goon a da iyi diyorlar dokusu falan

Enemmm yavrum hasta mı oldu en son geçti diye hatırlıyorum 😕 geçmiş olsun. İyileşince yapılacak sanırım.. Sağlık olsun yapılır en yakın zamanda

İyileşti kuzumda hasta olduğundan bizimde haberimiz yoktu 2 gündür sabahları balgamli oksuruyordu onu söyledim dedi.hasta bu cocuk 😞

Benim ki bi 15 gün önce hafif hafif yüzüstü zorlanıyodu şimdi yavaştan dizlerinin üstünde ilerliyor ben emekleme pozisyonunda yere koyup biraz uzağına oyuncak vs ilgisini çekebilecek şeyler koydum sürekli onlara ulaşmak için dahada gayret gösterdi bu şekilde hergün deniyorum çok yerde durmayı sevmiyor benim ki o ayrı tabi
Ahsende sadece telefon koyunca komando gibi sürünmeye çalışıyor başka şeylere o kadar çabalamıyor😂😂

X