2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
sweetgirlcandy Telefon için beni bile ezer geçer tv de reklamları duysun o bile hemen dikkatini çekiyor. Hele o niloya yok mu tüm bölümlere değilde tospik olana bayılıyor. Sesini duyması bile yeterli
Aynı bunlar yaaa. Telefon elimde kız kucağımda olduğunda kolumdan bi çekiyor tutup parçalıyor resmen geçen teknosaya gittik tv lere bi bakıyor evde açmıyorum ya eşim diyor şuna bak oturdu izliyor ahsende arı vız vıza ölüyor bitiyor

Ya ben engelleyemiyorum tv olayını elimden geldiğince kapatmaya çalışıyorum ama annem ananem izliyor illaki.. Beni pek takmıyor kimse
Kukuli şarkılarıda güzel baya ilgi çekiyor hele üzümlü kek ekranlar çok ilgisini çekiyor bebelerin bir sürü uyarıcı var napsın yavrucuklar

Ben yalnız olduğum için o konuda sorun yaşamıyorum gündüz hiç açmıyorum. Onlarda alışmıştır tv siz yapamazlar

Evet ya hep ilgi çekici şeyler

Valla bendede kesin eksiktir kuzum mecbur kullancaz ya napalim

Evet goonun dokusu prima gibiymis gece ben cok rahat ediorm ya 10 saat kaliyor belki yeri geliyor tık yok o ozelligini seviyorum

Bebiklerle ilgilenirken oyle oluyor ya bende corbayi tasirdiydim gecen hafta bide mercimekti heryer zoooortladi

İyi uzamış bence olsun hiç takılma normal değerlerdeyse. Alır elbet

50 persentil olsa neyse de 25 persentil ama gerçi doğum kilosuna doktor iyi dedi neyse sağlık olsun napalm büyüyünce de kesin önünden alıcam yeme diye ')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…