- 25 Ağustos 2019
- 61.136
- 114.144
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.701
Temizlik benim de şükür aradan çıktı.2 bebekle hiçbir şey yapamazdım.Daha alınacak eksiklerim var.Çocuğun kıyafetleri öylece etiketleri ile duruyor.Kendi eksiğim yok aslında benim çantayı hazırlayabilirim.Bebeğinki kesin bayramdan sonraya kaldı.Paketlediklerimi de havalansinlar diye geri actm
Bu çanta olayı kesin bayramdan sonraya kaldı benim
Niye bu kadar yavasim
Gerçi evin genel temizliği bitti şükür o beni rahatlatıyorben de bittim ama caktrmiyorum
1 tane az kız yaz birde terlersin.Normal sütyenle emzirmek zor valla.Hahahah benimkide çok bunaldı valla ben biraz boş beleş şeylerde almış olabilirimbugün lcw de emzirme südyenlerine baktım çok yaşlı işi gibi ya almicam sanırım bir tane var gerek olursa alırım artık benim eksikler tamamlandı çantayı hazırlamak kaldı bi
Hahahaha napiyon beybitomm ben temizlik işi geçen hafta bitirdim dedim haftaya agırlaşırimHoşgeldin topiğimizin en seksi hatunu
Hastaneye var yani dedim kız acele etmeme gerek yok anlamında birde ipli crop kullanıyorum daha çok ben yazın gerek duyarsam alırım1 tane az kız yaz birde terlersin.Normal sütyenle emzirmek zor valla.
Amaaann eskiden millett emzirme sütyenmi alırdıı sankiii benim sütyenim eskimişti hadi dedim hamileyken dedim emzirme sütyenli alayimde garanti olsun dedimm ben evde bile sütyen takmayan biriyken emzirme sütyeni bile taakacağımı düsünmüyorum anca birileri gelince gidince oda nadir gelen olur zatenHastaneye var yani dedim kız acele etmeme gerek yok anlamında birde ipli crop kullanıyorum daha çok ben yazın gerek duyarsam alırım
Aynen kuzu bende kullanamıyorum ya hamileliktede göğüs uçlarım çok fena bi yere giderken takıyorum eve gelir gelmez çıkarıp fırlatıyorumAmaaann eskiden millett emzirme sütyenmi alırdıı sankiii benim sütyenim eskimişti hadi dedim hamileyken dedim emzirme sütyenli alayimde garanti olsun dedimm ben evde bile sütyen takmayan biriyken emzirme sütyeni bile taakacağımı düsünmüyorum anca birileri gelince gidince oda nadir gelen olur zateno senin rahatlığına baglı kuzuş acelesi bile yok
Aynennn öyleee dogur doğmaz nereye gidicezz sankiiAynen kuzu bende kullanamıyorum ya hamileliktede göğüs uçlarım çok fena bi yere giderken takıyorum eve gelir gelmez çıkarıp fırlatıyorumcrop daha rahat benim için kullanmicağım bişeyi de almak çok mantıklı gelmiyo bi kaç tane alırım belki oda bi yere gittiğimde emzirmek zor olmasın diye şuan için almasamda olur yani
Aynen ben zaten bi süre çıkmayı düşünmüyorum alışana kadar o riski alamamAynennn öyleee dogur doğmaz nereye gidicezz sankiiaynı bensin kızz ben eve girer girmez fırlatıyorum hahahaha
Onceden gece bile sütyenle yatardim simdi oohh evde asla duramiyorumAynennn öyleee dogur doğmaz nereye gidicezz sankiiaynı bensin kızz ben eve girer girmez fırlatıyorum hahahaha
Aynen ben zaten bi süre çıkmayı düşünmüyorum alışana kadar o riski alamamoldum olası sevemedimde mecburiyetten işte
Ayyy bırakınnn kızlarrr ya evde barii memişlerii raaht bırakınn bi hava alsın yavvvOnceden gece bile sütyenle yatardim simdi oohh evde asla duramiyorumGelir gelmez at
Aynen öyleAyyy bırakınnn kızlarrr ya evde barii memişlerii raaht bırakınn bi hava alsın yavvv
Napiyon aşkommAynen öyle
Bugün yorulmuşum ya sürekli bi yatma isteği üstümdeNapiyon aşkomm
Bende hiçbirşey etmedimm ama yemek yemek yemekk bitmiyoreeeBugün yorulmuşum ya sürekli bi yatma isteği üstümdeYatiyorum da zaten Sen nabiyon bebeemm
O malum kuzu yemek isi hiç bitsem bir de bugün ne pişirsem derdi var tabiBende hiçbirşey etmedimm ama yemek yemek yemekk bitmiyoreee
Bende kıyafet konusunda biraz fazla aldımHahahah benimkide çok bunaldı valla ben biraz boş beleş şeylerde almış olabilirimbugün lcw de emzirme südyenlerine baktım çok yaşlı işi gibi ya almicam sanırım bir tane var gerek olursa alırım artık benim eksikler tamamlandı çantayı hazırlamak kaldı bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?