- 9 Ekim 2021
- 6.010
- 12.379
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.181
Doktorum ısrarla onu dedi zencefilli bal yap diye ben toz kullanmadım tazesini aldım valla işim düşmese yenilecek gibi değilO yararda zencefil içiliyomu diye demedim sananormalde hasta olsam ben direk onu içerdim
Ayy yok yemem aslaaaDoktorum ısrarla onu dedi zencefilli bal yap diye ben toz kullanmadım tazesini aldım valla işim düşmese yenilecek gibi değil
Aynen duş alıp yatıyorum ama sabaha yine aynıyımBende terliyorum ki normalde uyurken terleyen biri değişimdir. Bence normal bu dönemde
Anadolu tarafindayim ben, geri gelicekmisiniz istanbula ilerleyen zamanlarda yoksa temelli mi yerlestiniz?Ooo istanbul doğum yerim kızzz ailemiz çevremiz hep orda eşim in iş için burdayız evlendimde geldim kuzu neresindesin acep
Temelli canımm anadolu taraflarr iyi bilirimmAnadolu tarafindayim ben, geri gelicekmisiniz istanbula ilerleyen zamanlarda yoksa temelli mi yerlestiniz?
Lavman yapıyorlar:) Ama o 1 hafta tuvalete gitmek gerçekten işkence fazla ıkınamıyosun da dikişlere zarar gelecek diye.O yüzden en mantiklisi sıvı şeyler tüketmek o dönem sanırımAh allahim ne güzel anlatmissin masallah size, en kisa zamanda bebikini de al saglikla evinize gecin insallah, sag saglik dogdu ya cok sukur
Benim bagirsaklar normalde de grevde kendimi bildim bileli kabiz, sezaryen falan olursam komple iş birakirlar heralde
Ayy neresi orasi, hangi sehirdesiniz kizlar, bnmde canim sahil cekti hava cok guzel ama bacaklarimin arasinda agri var hala, ozellikle sola dogru bide niyeyse, yuruken penguen gibi yurumeye basladim
Yok kuzu sanmam doktor dedi çünküAyy yok yemem aslaaaiyi yaptın birşey olmuyor demekkii
Zencefilli bal keser kuzu ben de kullanmıştım rahatlatmadı mı?1 çorba kaşığı sabah akşam yesen yeterli olur.Doktorum ısrarla onu dedi zencefilli bal yap diye ben toz kullanmadım tazesini aldım valla işim düşmese yenilecek gibi değil
Temelli canımm anadolu taraflarr iyi bilirimm
O da beter bisey galibaLavman yapıyorlar:) Ama o 1 hafta tuvalete gitmek gerçekten işkence fazla ıkınamıyosun da dikişlere zarar gelecek diye.O yüzden en mantiklisi sıvı şeyler tüketmek o dönem sanırım
Doktor dediyse tamammYok kuzu sanmam doktor dedi çünkü
Benimde aynı yalnız değilsinBuara donumda hep ıslaklıkk hissediyorum anamm
Bendee herkes üşüyoruz diyo ben açın kapıları diyorumNormal kuzu o bende öyle bide ben inanılmaz terliyorum
Evet etmiyorlar düzgün yerleşti mi çalışıyor mu diyeAy evet yengemde dedi gazını çıkarmadan hastaneden taburcu etmiyolar dedi bende anlamadım
Ahahahha jou nun kafa karıştı iyice benim gibi bi oraya bi oraya yöneliyorÇiş konusunda duydum hemen wcye gelip kontrol ediyolarmıştaa bu bağırsak işi hiç duymadımmm sezaryenden bikere daha tırstımmallahımmm nolur habu almira dönsün kafasınıda hapşurduğum gibi fırlatayım doktorun eline amin amin amin
Diyorum acaba su mu geleyyBenimde aynı yalnız değilsin
Vallahaa karıştı kafamm kızzz düşünmeyecemm hele son randevudan sonra karar vericem yoksa bitmezzEvet etmiyorlar düzgün yerleşti mi çalışıyor mu diye
Ahahahha jou nun kafa karıştı iyice benim gibi bi oraya bi oraya yöneliyor
Yok iyi geldi valla azalttı yani bi kaç gün yesem toparlar gibiZencefilli bal keser kuzu ben de kullanmıştım rahatlatmadı mı?1 çorba kaşığı sabah akşam yesen yeterli olur.
Bende aynen öyle soyunasım geliyoBendee herkes üşüyoruz diyo ben açın kapıları diyorum
Bende öyle sanmıştım bi araDiyorum acaba su mu geleyy
Vallahaa karıştı kafamm kızzz düşünmeyecemm hele son randevudan sonra karar vericem yoksa bitmezz
Bence 1 ay daha tadını çıkaralımmBende öyle sanmıştım bi ara
Evet düşününce kötü oluyor
Maalesef doğru canım. Bazı hastaneler dogum normal bir süreç diyerek lavman yapmıyorlar. Benim son doğum başka hastanede oldu ve lavman yapmadılar,tuvalete de gondermediler psikolojim bozuldu resmen doğumdan sonra
O da beter bisey galibayapsalar bi türlü yapmasalar bi türlü, dogumdan önce de yapiyolarmis sanirim normal dogum yapilacaksa, yoksa baska sekil kazalar olabiliyomus ikinmadan dolayi, ay dogru mu bu
Ay ne kötü tuvalete bile göndermemek nedir yahu sanki orda doğacakMaalesef doğru canım. Bazı hastaneler dogum normal bir süreç diyerek lavman yapmıyorlar. Benim son doğum başka hastanede oldu ve lavman yapmadılar,tuvalete de gondermediler psikolojim bozuldu resmen doğumdan sonra
Lavman yapılmalı çok önemli
İnşallahBence 1 ay daha tadını çıkaralımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?