- 9 Ekim 2021
- 6.010
- 12.379
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.161
Ne biliyosun kuzu daha çok erken dönücek belkideYaniiii bana gerek kalmadı gibii zatenn
Evett te gidip gelmek işte
Insaallahh kuzumm bakalımm bayramdan sonra ne olcak ne bitcek cano yaa sende şeffaf akıntı varmı ve beyazımsıNe biliyosun kuzu daha çok erken dönücek belkide
Var kuzu iç çamaşırımda görüyorum geneldeInsaallahh kuzumm bakalımm bayramdan sonra ne olcak ne bitcek cano yaa sende şeffaf akıntı varmı ve beyazımsı
Benim giyeceğim hiç yok ona rağmen tayt ve tunikle geçiştireceğim 1 ay için alamam.Karnım bayağı büyük oluyor çünkü doğum sonrası giyemiyorum.Sohbetiniz bol olsun kızlar iyi geceler hepinize
Malum bayrama az kaldı,çocukların bayramliklari aradan çıkardım ben çok şükür de,kendime karar veremedim. Alsam mı? Alsam doğum sonrası da giyebileyim istiyorum bir kerelik bir şeye o kadar para vermek istemiyorum. Hamile kreasyonu dışında bir kıyafet alsam olur mu endişesi var?
Satıcılar olur vs diyor ama emin olamadım. Çıkıp mağaza mağaza gezecek durumda hiç değilim agirlastim iyice
Dolaptaki hamileliklerimden bir kombin yapcam olmadı napim bu bayram da böyle olur en kötü.
Sizler ne yapacaksınız?
Buara donumda hep ıslaklıkk hissediyorum anammVar kuzu iç çamaşırımda görüyorum genelde
Normal kuzu o bende öyle bide ben inanılmaz terliyorumBuara donumda hep ıslaklıkk hissediyorum anamm
Hadi yaaaa bende o yok pekk gece uyurken mi yoksa gün içerisindemiNormal kuzu o bende öyle bide ben inanılmaz terliyorum
Gece uyurken çok terliyorum doğalgazı kapatmadım gerçi ondanda olabilirHadi yaaaa bende o yok pekk gece uyurken mi yoksa gün içerisindemi
Haaaa yaz geldi kuzu artık kapatabilirsin aslında soğuk olmuyorsa tabiGece uyurken çok terliyorum doğalgazı kapatmadım gerçi ondanda olabilir
Kuzu bu öksürüğüm geçmediya kapatmadık işte bakalım kurtulsam rahatlicam sıcakta bunaltıyo evdeHaaaa yaz geldi kuzu artık kapatabilirsin aslında soğuk olmuyorsa tabi
Halamı yaa canoKuzu bu öksürüğüm geçmediya kapatmadık işte bakalım kurtulsam rahatlicam sıcakta bunaltıyo evde
Ah allahim ne güzel anlatmissin masallah size, en kisa zamanda bebikini de al saglikla evinize gecin insallah, sag saglik dogdu ya cok sukurTeşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. Minikim saat 14 14 de dünyaya geldi. Spinal anestezi aldım. Oturtup Belime iğne yaptılar hiç bişi anlamıyorsun. Sonra yatırdılar. Ve ben bacağımı hissebiliyordum çok korktum. Meğersem öyleymiş hafif neler yaptığını anlıyorsun ama acı hiç yok. Zaten hiç bişi görmüyorsun. Neyse bebişe ulaşınca bi ağlama sesi geldi Allahım işte ozaman ne kadar acı yaşadıysan bütün herşey bi anda silinip gitti hafızadan. Bu nasıl bir mutluluk ya.. Bir süre bebekle ilgilendikten sonra sarıp sarmalayıp yanıma getirdiler. Siyah saçları minik suratı nasıl tatlı bişeydieşimde sonradan yoğun bakıma gitti gördü bebeği. Öğleden beri birbirimize bakıp sırıtıp duruyoruz eşimle Allah hepinize zamanında sağlıkla bebeğine kavuştursun güzel anneler. Allahım isteyen herkese en yakın zamanda da nasip etsin inş
Benim bagirsaklar normalde de grevde kendimi bildim bileli kabiz, sezaryen falan olursam komple iş birakirlar heraldeBağırsakların bu dönem doğru düzgün çalışmıyormuş harekete tekrar geçirmek biraz zor oluyormuş
Ayy neresi orasi, hangi sehirdesiniz kizlar, bnmde canim sahil cekti hava cok guzel ama bacaklarimin arasinda agri var hala, ozellikle sola dogru bide niyeyse, yuruken penguen gibi yurumeye basladimHahahahahaah delii yavvv napiyorsun hele bugün hava çok güzel çık bi sahilee çok güzel o oturduğun sahil yeriibenim oraya gelmem 1 buçuk saat
Bende penguen işi vallaha bendede varAh allahim ne güzel anlatmissin masallah size, en kisa zamanda bebikini de al saglikla evinize gecin insallah, sag saglik dogdu ya cok sukur
Benim bagirsaklar normalde de grevde kendimi bildim bileli kabiz, sezaryen falan olursam komple iş birakirlar heralde
Ayy neresi orasi, hangi sehirdesiniz kizlar, bnmde canim sahil cekti hava cok guzel ama bacaklarimin arasinda agri var hala, ozellikle sola dogru bide niyeyse, yuruken penguen gibi yurumeye basladim
Bende penguen işi vallaha bendede var
Bende çerkezköy kuzu arkadaş tekirdağaramızda 1 buçuk saat
Uff sorma çok bunaldım artık zencefilli bal yaptım zehir gibi ama biraz işe yaradı sankiHalamı yaa cano
Bende terliyorum ki normalde uyurken terleyen biri değişimdir. Bence normal bu dönemdeGece uyurken çok terliyorum doğalgazı kapatmadım gerçi ondanda olabilir
Kızlar karnindan çit sesi gelen var mibende 2 gündür oluyor sanki parmak çitlatma sesi gibi internetten baktim şimdi bebişim eklem yerlerinden gelen ses olduğu yazıyor çok enteresan değil mi doğrumu acaba bilginiz varmi
Ooo istanbul doğum yerim kızzz ailemiz çevremiz hep orda eşim in iş için burdayız evlendimde geldim kuzu neresindesin aceppenguen penguen takilicaz son aylar demekki napalim
Ben istanbuldaym, heryer sahil de iste kalabaliktir bugun haftasonu ya bide, zaten halim yok, tüm gün yatış
O yararda zencefil içiliyomu diye demedim sananormalde hasta olsam ben direk onu içerdimUff sorma çok bunaldım artık zencefilli bal yaptım zehir gibi ama biraz işe yaradı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?