- 25 Ağustos 2019
- 61.121
- 114.090
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.921
hahahahaha bilmeykiiii lohusa lığı boyna kanama geçiriyoruzzz benimkide pek kestiremedi bez depend aldım gördü diyo napcan bunuBenim kocam da heyecanla doğum sonrasını bekliyor hemen ilişki olacak sanıyor kıyamam ya
Rabbim yar ve yardımcın olsun cnmYaa çok tatlısınız kızlar girmeden doğuma ağlatacaksınız beniçok teşekkür ederim güzel dualarınız için
Kız aynı benimki bende normal ped aldım ben şimdi anlamadım biz niye ped aldık diye durdu süreklihahahahaha bilmeykiiii lohusa lığı boyna kanama geçiriyoruzzz benimkide pek kestiremedi bez depend aldım gördü diyo napcan bunu
HahahaahhaKız aynı benimki bende normal ped aldım ben şimdi anlamadım biz niye ped aldık diye durdu süreklien sonunda dedim ki ya 40 güne kadar unut beni
Deseydin bundan sonra böyle alışhahahahaha bilmeykiiii lohusa lığı boyna kanama geçiriyoruzzz benimkide pek kestiremedi bez depend aldım gördü diyo napcan bunu
Bide 1 ayı daha mi var diyo haböyle bakıyooDeseydin bundan sonra böyle alış
Ben de sessiz takip ediyorum durumunuzu bikaç gündür. Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. Dualarımız sizinle çabucak girip çıkın iyiyim mesajınızı bekliyoruzYaa çok tatlısınız kızlar girmeden doğuma ağlatacaksınız beniçok teşekkür ederim güzel dualarınız için
Şu an 2 kiloyu çoktan geçmiştir canım kalsa bile max. Bi hafta kalır o da bişey değil yine görürsün bebişinibizim yerimize de öp kokla oh mis stres yapma hiç bişeyi canım bebeğin sağlıklı sütün bol olsun
Ben de sessiz takip ediyorum durumunuzu bikaç gündür. Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. Dualarımız sizinle çabucak girip çıkın iyiyim mesajınızı bekliyoruz
Bide 1 ayı daha mi var diyo haböyle bakıyoo
Geçen de yazmıştım kız üşeniyorsanız hiç olmadı bebe yağı alın dustan cıkarken sürün diye.Ben de 2 hafta sürmedim hasta olduğum dönemde göbüşümün alt kısmında 2 tane olmuş demek ki yağlar kremler işe yarıyormuş.Valla artık gitti yani iyiden salarım
Vermeeeğğaaaaaaaaa gidemiyohhh yaaaaaNapıon kız adama sana öyle bakıyor :)))
Herkes çok biliyor yaaa.. Birde sen doğsunda görcüler varKesinlikle, benimde bir arkadaşım beni strese sokup duruyor sürekli sorup duruyor eşyaları ne zaman tamamlayacakmisim, tv yi duvara ne zaman monte edecekmişim, sehpaların kenarını ne zaman bebek güvenlik bantları ile bantlayacakmisim bebek hemen buyurmus, televizyon uzerimize devrilirmiş bi insan 50 kez mi söyler bunu, daral geldi. Iyi niyetle söylense de bu kadar çok söylenmesi batiyor, hormonlardan zaten kafamız güzel
Alisicaz onlara da alisicazmide yanmasına alistigimiz gibi
Ahahaah şimdi gördüm diğer yazdıklarını daha çok beklerlerVermeeeğğaaaaaaaaa gidemiyohhh yaaaaa
Demiiii sabretmek onların işiiiAhahaah şimdi gördüm diğer yazdıklarını daha çok beklerler
Demiiii sabretmek onların işiii
Sabredi versinlerr gayriiiiii hahahaYaniii hem pastam dursun hem çocuk olsun olmuyor işte
Allahım senin ve bebişinin yar ve yardımcısı olsun.. Her şey çokkk güzel geçicek dualarımız seninleee kuzumÖğleden sonra geliyor haziran anasının ilk beybisii
Allahım senin ve bebişinin yar ve yardımcısı olsun.. Her şey çokkk güzel geçicek dualarımız seninleee kuzum
Kız bir benimki bu konuda aşırı sabırlı heralde normalde de adamla resmen tartışıyordum artık.Daha 2.5 yıllık evliyizDemiiii sabretmek onların işiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?