- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.881
Yok canım kanala gitmedi yavrum su kalmayınca 2 gündür sola yatta kaldı hareket edemiyor. Kese yırtıldı çünkü 1 cm de açıklık var ondan su geliyor canımCanım su gelince bebekte kanala inmiyor mu? Bebiş kanalda değilse su nasıl geldi?
Bide açıklığın var mı kontrol ettiler mi?
Çok soru sordum
Ay daha mıo kadar çok muymuş yaw
Murphy kaçta alıcaklar seniiiiValla öyleymiş kuzu bende çok şaşırdım
Murphy kaçta alıcaklar seniiii
Ay suyu bu ara baya artırdım inşallah işe yarar bendedeNormalde benim vücudum çatlamaya çok çok müsait. Ama ilk defa bu koca karınla çatlamadı kremliyorum evet ama en önemlisi bence bolca su içmek cidden onun etkisi olduğunu düşünüyorum
Aynen et falan tüket mesela ki zaten 35. Haftada başlıyolarmış hızlı kilo alımınaEvet geri dedi ama ne kadar geri olduğunu söylemedi
Boşverin kızlar
Ben pehlivan gibi yağlanıyorumda ne oldu Sanki
Bende sırttan başlamışım çatlamaya
Göğüslerim ve karnımda deli gibi kaşınıyor bir aydır
Onlarda yakındır diye bekliyorum
Muz hiç sevmem mide bulantısı yapıyor
Ama dediğin gibi kaşar ve ıspanağı fazla tüketmeye çalışacağım
Şuan bende öyleyim yatak odasını taşıdık eşimle aslında nerdeyse herşeyi eşim yaptı ama ayakta dolanmak yetti bana kasıklarım belim heryerim ağrıyorevet aynen dogrulamiyorum bende
Ay suyu bu ara baya artırdım inşallah işe yarar bendede
Aynen et falan tüket mesela ki zaten 35. Haftada başlıyolarmış hızlı kilo alımına
Aaa benim yeni haberim oldu geçmişi cok okumuyorum atlamışımYok canım kanala gitmedi yavrum su kalmayınca 2 gündür sola yatta kaldı hareket edemiyor. Kese yırtıldı çünkü 1 cm de açıklık var ondan su geliyor canım
Ay kafama göre gecelik buldum kızlar gece
Aaa benim yeni haberim oldu geçmişi cok okumuyorum atlamışım
hastanedemisin evdemisin canım doktorlar ne diyor
Çok iyiymiş bu dantelden kurtardın beniAy kafama göre gecelik buldum kızlar gece
Güzel anne, her şey gönlünce olsunÖğleden sonra doğumum var canım
Aynı bennnnBen yaz kış sütyen atlet hayatta çıkarmam bu iyi çıkarsa en azından tek olur ayriyeten sütyene gerek kalmaz
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahÖğleden sonra doğumum var canım
Ne yaniii bu topikte en seksii benmiyim yaniiiBen yaz kış sütyen atlet hayatta çıkarmam bu iyi çıkarsa en azından tek olur ayriyeten sütyene gerek kalmaz
Yaa çok tatlısınız kızlar girmeden doğuma ağlatacaksınız beniGüzel anne, her şey gönlünce olsunAnnelik sana çok yakışacak. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?