- 16 Mart 2022
- 386
- 875
- 18
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.441
Bide ben grupta en son doğuracak kisilerden biriyim diye rahattımBir an önce yıka iyice ağırlaşıyoruz artık ben de bu hafta hazır ettimGecelik bulamadım ama onu da hafta sonu bakıcam artık
Bebek kıyafetini nasıl yıkıyorsunuz kizlar? Cekecek diye korkuyorum bide renkleri ayiram mi ayırmayam mi?Oofff bende daha yikamadim en iyisini hepsini dalin sıvı detarjan alip makinaya atmakBen su pijama islerimide halledeyim de topluca bi yıkama yapayim
Kız öyle deme daha var ya bayramdan sonra hadi neyse her şeye hazirlikli olmaliyim artikAt at kuzu ben çoğu yikadim dalin deterjanı aldım geçen şimdi body geldi dün ama bayramda alacaklarımı alıp topluca yıkamak istiyorumm senin geldi zaten doğumun yaa
Zaten utu boyutunda kıyafetlerBen ütüledim canım hemen Bi kere bas geç
Canim ben oglaninkileri dalin sabunla elimde yikardim aahh o ilk zamanlarBide ben grupta en son doğuracak kisilerden biriyim diye rahattım
Bebek kıyafetini nasıl yıkıyorsunuz kizlar? Cekecek diye korkuyorum bide renkleri ayiram mi ayırmayam mi?
Daha bide ev temizliği yapacağım, evime çok ağır bir konuk misafir geliyormuş gibi hissediyorum :)
Bayramdan sonra ya zaten kızzz bide sezaryen olcak senin cok uzun sürmezz gibiiKız öyle deme daha var ya bayramdan sonra hadi neyse her şeye hazirlikli olmaliyim artikPazartesi gidiyorum kontrole bakalim ne diyecek doktorcum
Kuzu mümkünse 38den önce olmak zorunda kalmam. Olaki bi sorun olur sancim tutar anca o zaman haber veremeyebilirim acil olursaBayramdan sonra ya zaten kızzz bide sezaryen olcak senin cok uzun sürmezz gibii
Kuzummm
Haberdar et haaa
Vallahaa hepimiz olmaliyizzz
Ah evet bende elde yikayamam, makina da 30 derece yeterli o zaman. Ben genelde esimin kıyafetlerini oyuncak ediyorum makinada umarım oglusumunkileri düzgün yaparımCanim ben oglaninkileri dalin sabunla elimde yikardim aahh o ilk zamanlarSonra baş edemedim tabi sıvı detarjan ile makinaya attim hep çok yüksekte atma ama çekiyor ve soluyor çünkü. Ben simdi elde yıkayamam diyorum zaten gerekte yokmuş makinada bebek detarjanı ile yıkamak yetiyor
Düsükde yeterli canim 40falan idealAh evet bende elde yikayamam, makina da 30 derece yeterli o zaman. Ben genelde esimin kıyafetlerini oyuncak ediyorum makinada umarım oglusumunkileri düzgün yaparım
Açık renk genelde evet, ve beyazlar. Hepsini bir yıkayayım o zamanDüsükde yeterli canim 40falan idealEtmezsin merak etme rengi solabilecek bir kiyafet yoksa sıkıntı olmaz
hahah, hediye alırken keske sorularak alınsa ne güzel olurDeğill vallaha gecelik kaldı istanbula gidebilsek şu bayrama kıyafetlere baktım hep dışardan kıyafet gelmiş hediye insan bi ev içinde alır yaaa
Canımm benimm sen saglikla kavuşdaaKuzu mümkünse 38den önce olmak zorunda kalmam. Olaki bi sorun olur sancim tutar anca o zaman haber veremeyebilirim acil olursa
Evet o zaman hiç sorun olmaz genelde ilk kiyafetleri açik beyaz renk oluyolar rahat oluyo birlikte yikamasi. Büyüdükçe renkler koyu beyaz ayri yikamaya giriyo tabi illa kiAçık renk genelde evet, ve beyazlar. Hepsini bir yıkayayım o zaman
Dualarımız seninle murphyDedim ve yarın sabah doğuma giriyorum kızlar suyu azalmış iyice bebeğin
Bende sebamed ile Johnson baby arasında kaldım içerik konusunda aşırı takıntılı değilim ortalama Bi şey olsun yeter benim içinBen johnson's baby sampuan aldim icerik iyiymiş diye duydum ama detaylı arastirmadim. Bir iki bisey okudum sadece
Su sanırım biranda hepsi bosalmazmis, su geldikten sonra 48 saat dogumun başlaması beklenirmis, bazı doktorlar 24 saat beklermiş (tabi bu bilgi bebek normal zamanında geldiyse ve baska bir riskli durum yoksa)
Sağlıkla afiyetle al inşallah kucağına. Dua edeceğim sizin için.Dedim ve yarın sabah doğuma giriyorum kızlar suyu azalmış iyice bebeğin
Benim 18 haftalıkken aşağıdaydı 24 haftada falan doktor normal yerinde demişti doktorMerhaba sağlıkla kavuşursunuz inşallah benimde 22 haftalık plasenta aşağıda plasenta yukarı çıktı mı acaba çıktıysa kaçıncı haftada yuları çıktı yardımcı olur musunuz
Evettt yaa abari sorda iç zıbın diyim nasıl gelen giden bi tik büyüğü alıyo hep hemen büyüyo diyolar eee bebe cıplakmı dolaşcak evin içinde salaş mı giycekhahah, hediye alırken keske sorularak alınsa ne güzel olur
İnşallah elçomm hepimiz sağlikla kavuşalim insallahCanımm benimm sen saglikla kavuşdaa
Ayyy insaallahh bitanem çok az kaldı şaka gibi yaİnşallah elçomm hepimiz sağlikla kavuşalim insallah
Kız heyecan yaptirtma doğurtcan simdi beni haaaAyyy insaallahh bitanem çok az kaldı şaka gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?