- 15 Ocak 2014
- 5.928
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.761
Sonuç ne oldu acabaMerhaba tecrübeli anneler ben normalde temmuz annelerindeyim ancak siz tecrübeli olduğunuz için sormak istedim bana 12. Haftada erkek ama kesin değil dediler 14. Haftada kızdı bacakları açıktı 16. Haftada yine erkek dedi ama kordonada benziyor dedi hala netleşmedi anlayacağınız
Başına böyle bişey gelen var mı ve ultrasondan anlayamlar bakabilirmi
AynenSabah erken kalkıp yaptım yaptım sonra kalıyo benim
Çok mu şiddetli sancın. Acile gitsen hemenKızlar 4 saattir adet sancısı gibi sancılanıyorum az önce tuvalete gittim 2-3 damla kan gelmiş bu ne ki şimdi
Valla yaaAy evet canım benim de mide yanmalarım var ağırlaştık iyice ağrılar da oluyor. Hayırlısıyla bir doğursaydık
Bi şey yoktur inşallah ama bu haftalarda kanama için mutlaka acile gidilmeli bence canmKızlar 4 saattir adet sancısı gibi sancılanıyorum az önce tuvalete gittim 2-3 damla kan gelmiş bu ne ki şimdi
Canım panik yapma ama hemen gidin bence dr a. Kendini çok yordun mu bu araKızlar 4 saattir adet sancısı gibi sancılanıyorum az önce tuvalete gittim 2-3 damla kan gelmiş bu ne ki şimdi
Konunun basindan sonuna mi diyorsun canim?turkish-americano sen hepsine bakıyor musun cidden :)
H&M de yok burdaE bebek dolu bilmiyorum nerede oturuyorsun ama İstanbulda e bebekte çok var.
H&M'de de var birde kitikate de bakabilirsin.
Hediye olunca pekde bir seçeceğim olmadı zaten başkao setler cok işe yarıyor içinde herşeyi oluyor ve cokta bişey almaya gerek kalmıyor. cabuk büyüyorlar zaten
Bencede yeter ya yetmezse gidip alınır yaz bebesinde sorun olmuyor kıyafet çok fazlaKuzum bende 2 hastane çıkışı var biri 5 Li diğeri 20 Li yeter diye düşündüm. Zıbınlar hediye geldi sayısını bilmiyorum ayınıdazarf zıbın (4tane), 2 tane renkli zıbın aldım 3 aylık, 3 lü bir şey aldıydım ay onun ismini unuttum. Bir iki parça daha var 6 aylık felan.. Genelde 3-6 - 6-9 daha iyi oluyor zamanla alıcam bende..
Kendim almadım ki hediye geldi3 tane 20 li hastane çıkışı ne kız.1 ay giyebiliyorlar onları 1 tanesi yeterdi.Patiksiz alt 3-6 ay, çıtçıtlı body, penye 2 tane yelek şimdilik alabilirsin.0-3 alma sen artık.3-6 ay alabilirsin yazlıklardan. Kalanı da kilosuna göre alırsın ben de öyle yapıcam.
Ben 2 tane hast. çıkışı aldım 5 li ve 3 lü olarak. Gerisini kızımdan kalanlardan giydiricem.
3-6 ay ve 6 aylık bedenlerden tişört-şort, tulum aldım. Toplam 5-6 tane.
İhtiyaç olunca alırsın yazın boşver alma.
Acile git bence nolur nolmaz bu haftalarda enfeksiyondanda olabilirmiş ama git yine kuzumKızlar 4 saattir adet sancısı gibi sancılanıyorum az önce tuvalete gittim 2-3 damla kan gelmiş bu ne ki şimdi
Bizim sağlık ocağı kalp atışı felan hiç bahsetmedi bugüne kadarBence bu kalp atışını duymaya çalışmalarının nedeni hamileliği ispat etmek. Usulsüz evlat edinme olmasın diye yapılıyo gibi geliyor bana bu ısrarlı kontrol etme çabaları
Nasıl oldun cnmKızlar 4 saattir adet sancısı gibi sancılanıyorum az önce tuvalete gittim 2-3 damla kan gelmiş bu ne ki şimdi
Öyle kuzu ya seni çok iyi anlıyorum aynı şeyler hepimizde var ama az kaldıEvett kuzuu bide o var enerjik olamıyorum hepte uyku isteğim var geceleri pek uyuyamıyorim işemekten gündüz desen yemek falam
Ben de öyleyimmmBen işte sağlık ocağına gittim geldim evde öyle vakit geçirdim depresyonda gibiyim ya hiç bişey yapasım yok
Küçük cihazları var Kuzu her sağlık ocağında olması lazım ikidir dinliyolar ben gittiğimdeBizim sağlık ocağı kalp atışı felan hiç bahsetmedi bugüne kadar
Hayırdırrr leennn erkencisin yat uyuuuÖyle kuzu ya seni çok iyi anlıyorum aynı şeyler hepimizde var ama az kaldı
Normalde toplamda 3 izlem olurmuşBizim sağlık ocağı kalp atışı felan hiç bahsetmedi bugüne kadar
Ne yapıcaz böyle bilmemBen de öyleyimmm
Wc ye kalktım 6 da dahada uyuyamadımHayırdırrr leennn erkencisin yat uyuuutam girdim sen den bildirim
Beni takmadılarsa demekKüçük cihazları var Kuzu her sağlık ocağında olması lazım ikidir dinliyolar ben gittiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?