- 5 Mart 2021
- 5.998
- 8.850
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.261
Hee tamam sen sessiz olan peluş oyuncaklardan bahsediyorsun. Bilmem ki ben seviyorum şu filleri ama uyurken yanına koyar mıyım bilmiyorum. Hiçbir şey olmadan alışsa çok güzel olurBaktım şimdi ama dediğim o değil canım bi fil yada küçük bir ayıcık uyurken yanına koyuyorlar onu yanına koyduğun zaman uyku vakti olduğunu anlıyorlarmış
Hee tamam sen sessiz olan peluş oyuncaklardan bahsediyorsun. Bilmem ki ben seviyorum şu filleri ama uyurken yanına koyar mıyım bilmiyorum. Hiçbir şey olmadan alışsa çok güzel olur
Aaagetirsinler madem canım o ne. Nerdesin kuzum sen. Walla söyleyeceksen söyle tabi sonuçta kimse senin iznin olmadan dokunamaz . Ya öpen bile oluyo ama biliyo kusun. Hele eşimin babası sigara içip içip gelip öperdi kızımı oyyy Allah ım nasıl sustum bn acemilik işte o zmn
Annemde başladı hazırlıklara şimdidenHeh analık işte bnm annem de öyle şunu yapıp atalım şunu koyalım flngerçi hazır bulmak da kolay artık ama işte stres yani sonuçta. Oyy kuzum sen kesmekle olayı kökten halletmişsin . Eltileriyle de mi küssen toptan
Aynenn yaa canoo banada diyolarr nese artık evde bulundursun needelimmBenim arkadaşımda aynısını söylüyor
Emzirmeyi beceremezsen yara olur
Düzgün emzir bir şey olmaz
Boşuna para veriyorsun bunlara deyip duruyor
Aldım geçtim napayım yani
Bende sevmem ya 40’ı çıkamam kadar kimseye gitmem
Ama burda gidiliyor
Tabi sıkıyorsa biri bir dokunsun
Dediğim gibi kimseyi almayacağım odaya
Valla ister anlayışlı olsunlar ister olmasınlar
Ben hiç anlayışlı bir insan değilim
Aile bile olsa resti çekiyorum anında
Eşimin yengesi doğsada oynasak
Yeni doğmuş bebekle oynamak güzel oluyor
Çok güzel kokuyor şap şup öpeceksin koklayarak dedi
Herkesin içinde söylüyor bunu
Bir şey diyemeyeceğim sandı
Oyuncak bebek mi nesiyle oynayacaksın
Elini bile süremezsin dedim
Kimse kusura bakamasın
Yada bakarsa baksın banane
Bizdede ikram zorunlu
Herkes ikram bekliyor
Öyle 3-5 çeşit de değil 8-10 çeşit olmak zorunda
Bebeği göstermek zorunda değilim
Sayıp sövebilirim
Hiç bir şey demezler
Ama bir ikramsız gönder evden millet kavga bile çıkarır
Buranın halkı öyle
Aldimm kuzumm ama 40 mlGögüs kremi gerekli bişey canım yeni doğduğunda olmasa dahi ilerki dönemlerde de ısırıyor eziyor ucunu lazım oluyor illa ki.O yüzden 10 ml olanlardan alabilirsin yazmıştım daha önce.
Bende yiyorum ama bendede bulantı yapıyorKızlar ben tatlı yeyince başım ağrıyor şekerim mi yükseliyor acaba bilgisi olan var mı?
Çarşamba doktora rapor almaya gidince sorcam ama merak ettim
Ya ne güzel çok heyecanlıAnnemde başladı hazırlıklara şimdiden
Buzluk yavaş yavaş doluyor
Bende haftaya yardım ederim anneme
Ah ah hummalı bir hazırlık var annemde hiç saymayayım hepimiz hamileyiz diye
Ama yok yok listede
Hevesinden de yapıyor zaten
Torunu olacak ya yedirip içirecek bu bahaneyle milleti
Kızlar ben tatlı yeyince başım ağrıyor şekerim mi yükseliyor acaba bilgisi olan var mı?
Çarşamba doktora rapor almaya gidince sorcam ama merak ettim
Maşallah canım ne güzel Allah göstersin o günleri. İşk torun olunca tabi heyecanı sevinci çok daha başkadır .Annemde başladı hazırlıklara şimdiden
Buzluk yavaş yavaş doluyor
Bende haftaya yardım ederim anneme
Ah ah hummalı bir hazırlık var annemde hiç saymayayım hepimiz hamileyiz diye
Ama yok yok listede
Hevesinden de yapıyor zaten
Torunu olacak ya yedirip içirecek bu bahaneyle milleti
Valla uyarıyor heraldeYeme demek istiyor uyarıyor seni :) şaka bir yana kuzum uygun şeker ölçme aleti al ara ara ölç istersen ona göre dikkat ediyorsun
Bende de su öyle olmaya başladı çok içince bulanıyorumBende yiyorum ama bendede bulantı yapıyor
Benimde özellikle yemekten sonra oluyor. Ama tuzlanmış salatalık yediğim zaman rahatlatıyor bi deneyin istersenizBende de su öyle olmaya başladı çok içince bulanıyorum
Depend candır ben cok rahat ettim.Kanamam cok oldu.Kalanı da adetimin yoğun günlerinde kullandım.
Ay bu ara salatalığa taktım kafayı zatenBenimde özellikle yemekten sonra oluyor. Ama tuzlanmış salatalık yediğim zaman rahatlatıyor bi deneyin isterseniz
Ay bu ara salatalığa taktım kafayı zatenyerim yemez miyim
İnşallah yaaaBiraz önce yedim hemen rahatlattı beni ondan dedim inş sizdede işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?