- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 133
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.241
Ayy ne iyi ya nerdesin canım senÇok güzel oluyo öyle ya ikramlık düşünme derdi yok birde bebeğe öyle bakmak falan istemiyolar odanın kapısından bakarlar o yönden anlayışlılar sağolsunlar
Öyle tabi. Ben bize çok gelen olacağını sanmıyorum. Anne tarafımdan kuzenler gelinler var bir gün onlar toplanır gelir. Kv ile küsüm ama eltileri ile yan yanayız belki onlar gelir. Daha da kimse yokbeklemesinler walla ya . Hele bi de kimsesi olmayan için daha zor . Annen varsa ok tmm da
AaaBenim arkadaşımda aynısını söylüyor
Emzirmeyi beceremezsen yara olur
Düzgün emzir bir şey olmaz
Boşuna para veriyorsun bunlara deyip duruyor
Aldım geçtim napayım yani
Bende sevmem ya 40’ı çıkamam kadar kimseye gitmem
Ama burda gidiliyor
Tabi sıkıyorsa biri bir dokunsun
Dediğim gibi kimseyi almayacağım odaya
Valla ister anlayışlı olsunlar ister olmasınlar
Ben hiç anlayışlı bir insan değilim
Aile bile olsa resti çekiyorum anında
Eşimin yengesi doğsada oynasak
Yeni doğmuş bebekle oynamak güzel oluyor
Çok güzel kokuyor şap şup öpeceksin koklayarak dedi
Herkesin içinde söylüyor bunu
Bir şey diyemeyeceğim sandı
Oyuncak bebek mi nesiyle oynayacaksın
Elini bile süremezsin dedim
Kimse kusura bakamasın
Yada bakarsa baksın banane
Bizdede ikram zorunlu
Herkes ikram bekliyor
Öyle 3-5 çeşit de değil 8-10 çeşit olmak zorunda
Bebeği göstermek zorunda değilim
Sayıp sövebilirim
Hiç bir şey demezler
Ama bir ikramsız gönder evden millet kavga bile çıkarır
Buranın halkı öyle
Heh analık işte bnm annem de öyle şunu yapıp atalım şunu koyalım flnÖyle tabi. Ben bize çok gelen olacağını sanmıyorum. Anne tarafımdan kuzenler gelinler var bir gün onlar toplanır gelir. Kv ile küsüm ama eltileri ile yan yanayız belki onlar gelir. Daha da kimse yokAnnem zaten dolaba şunu yapalım bunu yapalım gelen olursa demeye başladı en azından öyle yaparız buzluktan çıkarırım
Ben burda eklemedim ama hepsi aynı telefonda,son adet tarihin ne zamandı seninle günlerimiz yakın galiba cunku
Benim de 8 Eylül aynı8 Eylül benim canımsenin ne zaman
O zaman buradaki takvimin iki gün önden gidiyor kuzu telefondaki doğru8 Eylül benim canımsenin ne zaman
Tekırdag canım :)Ayy ne iyi ya nerdesin canım sen
Kuzu benide 21. Haftada yakalamışlardı hemşire telaş yapmıştı hemen kaydetmemiz lazım çok geç kaldık diye demekki onlara sıkıntı olabiliyoSağlık ocağına sonunda yakalandımdeğiştirmiştim eskisini. Bi numara aramış bugün sonra ben bakmayınca eniştemi annemi aramışlar deli gibi
Anneme gelsinler kalp atışına falan bakılacak demişler. Ne gereksiz işler ya sanki doktora gitmiyoruz kalp atışına bakacaklar fi tarihinden kalma cihazla
Valla analar başımızın tacı iyi ki varlarHeh analık işte bnm annem de öyle şunu yapıp atalım şunu koyalım flngerçi hazır bulmak da kolay artık ama işte stres yani sonuçta. Oyy kuzum sen kesmekle olayı kökten halletmişsin . Eltileriyle de mi küssen toptan
Olabilir belki de yarın gideyim bari. Bi kağıt varmış hiç bir şey istemiyorum diye onu imzalayım da kurtulayım aramasınlarTekırdag canım :)
Kuzu benide 21. Haftada yakalamışlardı hemşire telaş yapmıştı hemen kaydetmemiz lazım çok geç kaldık diye demekki onlara sıkıntı olabiliyo
Bence deeeeHadi yaaa ne güzel tesadüf
Gögüs kremi gerekli bişey canım yeni doğduğunda olmasa dahi ilerki dönemlerde de ısırıyor eziyor ucunu lazım oluyor illa ki.O yüzden 10 ml olanlardan alabilirsin yazmıştım daha önce.Boşuna masraf ettiğimi düşündüm yanii
Vallaha eve geldi saydım 9Ne saçma ay
Ben düşünüyordum almayı ama prema diye bir instada bayan var o önermiyor. İstersen girip bir oku kararı sen ver. Beyaz gürültü diye geçiyormuş sanırım onlar.Kızlar bebiklerinize uyku arkadaşı alacak mısınız yada aldınız mı
Depend candır ben cok rahat ettim.Kanamam cok oldu.Kalanı da adetimin yoğun günlerinde kullandım.aslında cok haklısın canım ama bu biraz da hastane ve kişi ile alakalıbenim sezeryan sonrası cok sancım olmuştu eğilmek işkenceydi ilk gece zaten. asla sevmem geceliği ama benim için büyük rahatlıktı. dependi ilkinde kulanmadım tyda felan yorumlar cok iyi olunca bu sefer alim bari dedim ama hala kararsızım tabi bi de bu sefer devlet hastanesinde doğum yapacağım ihtiyaç halinde hasta bezi verirler mi bilmiyorum. zaten cok fazla kulanılmıyor o paraya değermi diye düşünmeden edemiyorum. lohusa pedi almıştım ilkinde o bile cok kalın gelmişti ve zaten öyle korktuğum kadar aşırı bi kanamam da yoktu .
Ben düşünüyordum almayı ama prema diye bir instada bayan var o önermiyor. İstersen girip bir oku kararı sen ver. Beyaz gürültü diye geçiyormuş sanırım onlar.
Ben düşünüyordum almayı ama prema diye bir instada bayan var o önermiyor. İstersen girip bir oku kararı sen ver. Beyaz gürültü diye geçiyormuş sanırım onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?