- 25 Ağustos 2019
- 61.128
- 114.110
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.121
Evetttt doğru aslında gecelik daha rahatt ama nebileyimm kanama geçircez çok slttan biyerde kenardan gelmesin sonra ondan yaanada korkuyorummLohusa gecelikleri pahalı zaten tek parça almak mantıkl ya hepside fistanlı en sevmediğim deli olucam
Ben alıcamda ne alıcağıma kararsızım
Baktımda beden bitmiş çoğunda ya
Hahahahahahah hayal ettiğim ve bana gelen
Kuzu genelde sonda takıyolar alttan bunun için gecelik daha iyi bide takılmazsa wc ye gidiliyo pijamayı sıyırma derdi var ama gecelik direkt yukarı kaldırıcan kontrol falan da ediliyomuşya
Ooo sen baya iş hallettinn hangisi büyük geldiiGeldi geldi. Hepsini aynı beden almama rağmen bir tanesi hem çok büyük hemde şekilsizdi. Mağazaya gidip iade ettim. Yerine üstüne para ekleyip bir elbise gecelik aldım en uygun o vardı şansıma favda ekliydi. Ama hamile geceliği değil sonradan yazın iyi kötü giyerim diye aldım. Pentide zaten her şey uçmuşşşş deli fiyat, onun akşamı aldım Lcw dan gecelikleride
Aaa bedenleri bitmiş mi dün ben alırken çoğu beden vardı. Almışlar demekki. Terlik vs de aldım dün 2.si 1 tlden iki terliği 80 TL ye almış oldum.Lohusa gecelikleri pahalı zaten tek parça almak mantıkl ya hepside fistanlı en sevmediğim deli olucam
Ben alıcamda ne alıcağıma kararsızım
Baktımda beden bitmiş çoğunda ya
Hahahahahahah hayal ettiğim ve bana gelen
Kuzu genelde sonda takıyolar alttan bunun için gecelik daha iyi bide takılmazsa wc ye gidiliyo pijamayı sıyırma derdi var ama gecelik direkt yukarı kaldırıcan kontrol falan da ediliyomuşya
ehehe iyi yalnız değilmişim tatlı konusunda, benimde canim çok istiyorAynı yuvarlanma bende de mevcut. Hayattan zevk alamıyorum otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum. Başlarda yemeklerden tiksinmiştim salçalı falan yiyemiyordum şimdi yine başladı gibi
Benimde hamileliğin başında şekerime bakıldı sonra bakılmadı. Şeker yüklemesi de istiyor musun dedi doktorum yok deyince gerek görmedi dikkat et çok tatlı yeme dedi ama canım isteyince yiyorum valla napıyım diyorum
yaa çok güzeller bayıldım aldıklarına güle güle giyinBu şekilde aldım
Yanii oda var işte ya bende bilemedimkiEvetttt doğru aslında gecelik daha rahatt ama nebileyimm kanama geçircez çok slttan biyerde kenardan gelmesin sonra ondan yaanada korkuyorumm
Aslında bende dün baktım ama benim beğendiklerimde kalmamıştıAaa bedenleri bitmiş mi dün ben alırken çoğu beden vardı. Almışlar demekki. Terlik vs de aldım dün 2.si 1 tlden iki terliği 80 TL ye almış oldum.
Birebir aynıBende almadim, sordun ben nisan annelerinde gecelik önerdiler hep, sezaryen olursa sonda fln oluyomus, normal dogumda da dikis ya da tuvalet yuzunden fln zor oluyomus pijama, gecelik de hic sevmem ama alicam mecbur
Bi tane pijama almistim bakin simdi aldigima bide gelenin rengine
Eki Görüntüle 3045144
Aldigim yukardaki
Eki Görüntüle 3045143
Gelenin rengi de bu
Rezil olacağuzz heptenYanii oda var işte ya bende bilemedimki
Aslında bende dün baktım ama benim beğendiklerimde kalmamıştı
Tamm tamm sustummYok yok o riski almam ne gelcegi belli olmuyo ordan
Eyvaah deme demesimdiye kdr hep ettiler bunu da ederler insallah ya
Bende ilk ikisini beğendim lcw da alırsam birini alcam sadece yaBu şekilde aldım
Resimde güzel gözüküyor halbukiOoo sen baya iş hallettinn hangisi büyük geldii
Evet buda çok güzelmiş kuzuResimde güzel gözüküyor halbukiBelki daha dolgun birinde iyi olur. Ama yani diğerleriyle aynı benden aldım.
Ay acemilikten böyle oluyo heraldeRezil olacağuzz hepten
Ya beğenmene sevindim saoalsınehehe iyi yalnız değilmişim tatlı konusunda, benimde canim çok istiyor
yaa çok güzeller bayıldım aldıklarına güle güle giyin
kuzu onu hiç dert etme sonda sadece sezeryanda takılıyor diye biliyorum ve dependin bezlerinden sanmam sızma felan olaçağınıEvetttt doğru aslında gecelik daha rahatt ama nebileyimm kanama geçircez çok slttan biyerde kenardan gelmesin sonra ondan yaanada korkuyorumm
Alınacak daha o kadar şey var kiEvet buda çok güzelmiş kuzu
Sonda bide öyle uzun duruyor mu ya ablam sezeryandan çıktığında sondayı çıkarmışlardı bez bağlanmıştı hemenkuzu onu hiç dert etme sonda sadece sezeryanda takılıyor diye biliyorum ve dependin bezlerinden sanmam sızma felan olaçağını
iki hafta once burada saglikli atistirmalik tarifi yaziyordum, simdi geldiğim nokta buYa beğenmene sevindim saoalsın
Bende tatlı istiyorum tutmaya çalışıyorum kendimi ama bazen tutamıyorum
Sonda bide öyle uzun duruyor mu ya ablam sezeryandan çıktığında sondayı çıkarmışlardı bez bağlanmıştı hemen
Hormonların suçu heppppiki hafta once burada saglikli atistirmalik tarifi yaziyordum, simdi geldiğim nokta bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?