- 25 Ağustos 2019
- 61.128
- 114.110
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.081
Aynennn kesinnn acaba beni kaçhafta yaparr şimdilik 3 haftamı ederBenim bir sonraki randevu 21’inde daha 11 gün var
Malum doktoruda değiştirdik.
Gittiğimde 33. Haftanın içinde olacağım.
Belki artık beni de 2 haftada bir çağırırlar
Ya evet iri bu beni korkutuyo açıkcasıSenin bebiş bide biraz daha iri demidirekt 2 ile bile başlayabilirsiniz
Gerçekten civil daha kaliteli e bebek uygun işte bu civilin 5 zıbın 50 tl iken aldım yıkadım ütüledim geçen mis gibi.. en iyisi boşver e bebekten de başka bi ihtiyacını alırsın kuzuHeee yapmadıysa ozaman iyi kuzu benoyle ediyim
Evettt yaa civile bayılıyorumm ben aslında ordan almak istiyorumm ben e bebek bana cok dandik geliyo hep indirim oluyo adamlar niye boşuna indirim yapcak hep yani bide o var
Civilde daha güzel çeşit var nese ben e bebekte almıcam eşime kp bayram parasını verirr ordan cıkartırırım ben zaten hediyede alan varmış veremeyenler var ben başka alemebebekten
Kuzu işte 10 gün önce gitmiştim kontrole 1.970 gr dı doktor önde gidiyo dedi ama öyle 4 kilo doğar falan demedi bilmiyorum açıkcası aldıklarımı giydirmek isterimZekta1 bebişin en son kaçkiloydu kızzz genetikten konuştunuz 4 kilo falan dedinizz
2 hafta diyecek diyede aklım çıkıyor aslındaAynennn kesinnn acaba beni kaçhafta yaparr şimdilik 3 haftamı eder
Aaa cok iyi almışsınn kuzuYa evet iri bu beni korkutuyo açıkcası
Gerçekten civil daha kaliteli e bebek uygun işte bu civilin 5 zıbın 50 tl iken aldım yıkadım ütüledim geçen mis gibi.. en iyisi boşver e bebekten de başka bi ihtiyacını alırsın kuzu
Aboovvv vallahamıı bana 4 kilo gibi geldi anammmKuzu işte 10 gün önce gitmiştim kontrole 1.970 gr dı doktor önde gidiyo dedi ama öyle 4 kilo doğar falan demedi bilmiyorum açıkcası aldıklarımı giydirmek isterim
Ayyyy vallahaa kuzu senin muayene epey ucuk2 hafta diyecek diyede aklım çıkıyor aslında
Zaten 450 muayene ve ikinci kontrole gittiğinde 10 gün içinde gitmen gerekiyor
11. Gün gittiğinde bir 450 TL daha istiyorlar hemen
Umarım ilerleyen haftalardaki gebelikler için bu süreyi 15e çıkarıyorlardır
Yoksa aylık 900 TL muayene ücreti tutuyor
Kız bu ne ya Allah yardımcın olsun benim doktorum 3. Ye çağırdığında sadece randevu al kayıt açtırmadan gel diyo şükrettim şuan iyice2 hafta diyecek diyede aklım çıkıyor aslında
Zaten 450 muayene ve ikinci kontrole gittiğinde 10 gün içinde gitmen gerekiyor
11. Gün gittiğinde bir 450 TL daha istiyorlar hemen
Umarım ilerleyen haftalardaki gebelikler için bu süreyi 15e çıkarıyorlardır
Yoksa aylık 900 TL muayene ücreti tutuyor
Yani 1ayda 1 kilo alsa 4 diye tahmin ediyorum bende ama bu belli de olmaz birde aldıklarım olmicak diye korkuyorum daha çokAaa cok iyi almışsınn kuzu
Aboovvv vallahamıı bana 4 kilo gibi geldi anammm
Hahahah evett bide o var yaaa ayy allahımm bakalım benimki kaçkilo olmuş karnım epey buyüdüKız bu ne ya Allah yardımcın olsun benim doktorum 3. Ye çağırdığında sadece randevu al kayıt açtırmadan gel diyo şükrettim şuan iyice
Yani 1ayda 1 kilo alsa 4 diye tahmin ediyorum bende ama bu belli de olmaz birde aldıklarım olmicak diye korkuyorum daha çok
Sağol Canım neler neler yaptık oynamadı. Serum dahil oynatmadı işte. Neyse şimdi iyiz eski hareketine döndü çok şükürCanim bebegin hareket etmesine cok sevindim, bazen hareketleri az oluyor ve tedirgin oluyoruz. Evinde portakal suyu gibi tatlı meyve suyu bulundur istersen, hareket etmediğini hissettiğinde iç biraz ve soluna yat.
Benim doktorum bunu önermişti bilmiyorum belki denemişsindir ama aklında bulunsun diye söylemek istedim.
Saat şuan öğlen 11kahvaltı yaptım kahvemi içiyorum birazcık
Sizler napıyorsunuz
Ya evet iri bu beni korkutuyo açıkcası
Gerçekten civil daha kaliteli e bebek uygun işte bu civilin 5 zıbın 50 tl iken aldım yıkadım ütüledim geçen mis gibi.. en iyisi boşver e bebekten de başka bi ihtiyacını alırsın kuzu
Kuzu işte 10 gün önce gitmiştim kontrole 1.970 gr dı doktor önde gidiyo dedi ama öyle 4 kilo doğar falan demedi bilmiyorum açıkcası aldıklarımı giydirmek isterim
Aaa seninde mi iri kuzummmmKız bu ne ya Allah yardımcın olsun benim doktorum 3. Ye çağırdığında sadece randevu al kayıt açtırmadan gel diyo şükrettim şuan iyice
Yani 1ayda 1 kilo alsa 4 diye tahmin ediyorum bende ama bu belli de olmaz birde aldıklarım olmicak diye korkuyorum daha çok
Yaa inşallah çok çok sağlıklıdır bebişler benimde randevu cuma günüBencede sen yapma kuzuu bakalım bende perşembe gidicemm sonunda okadar özledimki kızımı
Gunlükte 1650 diyo aslinda hep öyle gidiyodu gunlukte neyazıyosa öyle gidiyordu benim de bakalım busefer öylemiYaa inşallah çok çok sağlıklıdır bebişler benimde randevu cuma günüseninle aramızda çok yok kaç kilo oldular acaba çok merak ediyorum
Benimki de öyleydi en son kontrole 1 ay önce gittim 909 gramdıGunlükte 1650 diyo aslinda hep öyle gidiyodu gunlukte neyazıyosa öyle gidiyordu benim de bakalım busefer öylemi
Ayy evet git bakalım kuzu ama karın büyüklüğüyle alakalı değil bence varya benim ki gizlenebilicek boyutta halaHahahah evett bide o var yaaa ayy allahımm bakalım benimki kaçkilo olmuş karnım epey buyüdü
Evet kuzu iri bir sumo şimdilikSağol Canım neler neler yaptık oynamadı. Serum dahil oynatmadı işte. Neyse şimdi iyiz eski hareketine döndü çok şükür
Sağolasın yinede kuzum
Aaa seninde mi iri kuzummmm
Benimki de önden gidiyor üstelik boyu da uzun olacak deniyo başından beri. Bende hep 3-6 aldım bacakları sığmaz diye.
Senle günlerimiz de çok yakın
Bakalım neler olacak
neler neleeeerrr... neleeeeeer neler
Benimkide 950 idi ya kuzu tam haftasında uyumluyduBenimki de öyleydi en son kontrole 1 ay önce gittim 909 gramdışuan benimkide 1500 falan olmuştur heralde
Değilll tabiiiAyy evet git bakalım kuzu ama karın büyüklüğüyle alakalı değil bence varya benim ki gizlenebilicek boyutta hala
Evet kuzu iri bir sumo şimdilikama bu son zamanlar çok iyi beslenmedim pek aldımı sanmıyorum ayy yakınız cidden dur ben 20 sinde gidicem bakalım nolucak
Buradaki tüm doktorlar bu rakamları alıyorAyyyy vallahaa kuzu senin muayene epey ucuk
Olsunn kuzu sağlıklı olsun nedelimm vaktiyle gelsin bebiş inşaallahhhBuradaki tüm doktorlar bu rakamları alıyor
Kendimi böyle avutuyorum
Amin cnmOlsunn kuzu sağlıklı olsun nedelimm vaktiyle gelsin bebiş inşaallahhh
Merakla bekliyorum kontrolünüBenimkide 950 idi ya kuzu tam haftasında uyumluydu
Hayırlısı be gülümm ya uyumadınMerakla bekliyorum kontrolünüüç beş aynı olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?