- 2 Ağustos 2013
- 35.635
- 109.647
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.021
Sanırım yetmiyor 2 3 gündür perişanım hareketlerim iyice kısıtlandı resmenBelki yetmiyor sana kuzu doktoruna yaz benimki öyle pek değil ağrımda sağa donünce sanırım.bizim kızçe kasığıma baskı ediyor
Çarşamba rapor almaya gitcem olmadı onda sorayım unutmazsamKuzu doktora sorda çıkar yeterli gelmiyosa
Olabilirr bende pek yapmıyorum buaraAhahahh valla ben pek ara öğün yapmıyorum ondan sanırım çok acıkıyorum
Ooyyy doktoruna sor ozamannSanırım yetmiyor 2 3 gündür perişanım hareketlerim iyice kısıtlandı resmen
Ben sleepy ile başlıyorum. Hatta baya stok yapcaktım ama artık bozdu sızdırıyor dediler durdum. Sleepy iyi gelmezse goon deniycem ben. 1 ile 2 arasında çok fark yokmuş. 2 alabilirsin direkt. Neyin eksik e bebekten onu alabilirsin. Kıyafet falan da olabilirBen bez almadım halaa
Bu bez de 2 numaramı almamız gerek hep ben aldığımdan bezi aynısını hep almam lazım daha sonra değişemeyizz bide sleepyde normalde çok pahalı oluyo genelde sıkışırsak nasıl olcak baby turcoda iyimidir
Buarada kızlarrr aldım birşeyler ama 100 lira çek verdi e bebek acaba ne alsam
Evet evet aynı sanki harpten çıkmış gibi oluyorum yeni oldu 3 gündür falan. Hiç hoş değilCanım ben sola yatıyorum gece sol ağrısıyla uyanıyorum dayak yemiş gibi. Sonra sağa dönüp yatıyorum uyanınca bu sefer sağ taraf aynı oluyor
Buna bu kadar para verme yaaa bime gelenden aldım bende aynısı fazla verme başka bir şey alAha bu senin dediğin başka herhalde kuzu
baby toys Safari Bebek Oyun Halısı - ebebek
baby toys Safari Bebek Oyun Halısı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Nasılsın sweetgirl’cümmGünaydın
Aklıma bi oyun halısı bi zıbınlar kaldı çiçeğimm bakalımm zıbınıda 3-6 olarak alcam 4taneBen sleepy ile başlıyorum. Hatta baya stok yapcaktım ama artık bozdu sızdırıyor dediler durdum. Sleepy iyi gelmezse goon deniycem ben. 1 ile 2 arasında çok fark yokmuş. 2 alabilirsin direkt. Neyin eksik e bebekten onu alabilirsin. Kıyafet falan da olabilir
Hahahaha tamammm oyun halısi çıkarıyorum aklımdanBuna bu kadar para verme yaaa bime gelenden aldım bende aynısı fazla verme başka bir şey al
Valla ağrılarla uğraşıyorum hareket edemiyorum resmenNasılsın sweetgirl’cümm
Zıbın ebebekten büyük al kalıpları küçük çünküAklıma bi oyun halısı bi zıbınlar kaldı çiçeğimm bakalımm zıbınıda 3-6 olarak alcam 4tane
Evet evet aynı sanki harpten çıkmış gibi oluyorum yeni oldu 3 gündür falan. Hiç hoş değil
3-6 la başlayacam beybitooZıbın ebebekten büyük al kalıpları küçük çünkü
Ben bez almadım halaa
Bu bez de 2 numaramı almamız gerek hep ben aldığımdan bezi aynısını hep almam lazım daha sonra değişemeyizz bide sleepyde normalde çok pahalı oluyo genelde sıkışırsak nasıl olcak baby turcoda iyimidir
Buarada kızlarrr aldım birşeyler ama 100 lira çek verdi e bebek acaba ne alsam
Ahaha aynen valla bende öyleBizlerdee 47 dk iftar varr herifeee hizmett neolcakk
Allah kabul etsin afiyet olsunValla ağrılarla uğraşıyorum hareket edemiyorum resmen10 dk sonra iftar yapacaz bekliyorum sen nasılsın
Yaa çok sevindim bende araştırdım YouTube de kağan kocatepe rahim bir kas ve çalışması gerekiyor normal diyo içim rahatladıDoktorum saatte bir olması bile normal önemli olan daha sık olmaması ben günde 1 defa oluyor dedim gayet normal dedi.
Yatak odasını taşımak zorundayız canm beşik sığmadı maalesefNe gibi taşıma kuzuu yavaş yavaş edersin yada eşin pazar gunü falan bizimkide epeyy zor bitti oda
Evet iyi ki var burası yoksa doktorlar çıldırırdıÖyle valla ne olsa korkuyoruz bu ne ki diyoruzAllahtan burda birbirimize soruyoruz da rahatlıyoruz
Yavaş yavaş halledersiniz canım acele etmeyin her gün bir iş halledin,ben de detaylı temizliğe başladım ama her gün iki çekmece bı dolap gibi çok yavaş ilerliyorum zaten yemek çocuk vs ekstra çok isim var detaylı işleri de sıraya koydum bugün eşim evdeydi onu biraz yordum oruçluydu ama napalim uzanamayacahim tüm yüksek yerleri avizeleri vs hallettiYatak odasını taşımak zorundayız canm beşik sığmadı maalesefeşim akşamdan akşama taşıyacak ağrıları bende çamaşır işlerini halledeceğim mecburen ama yanıma Bi temizlikçi alacağız bir gün artık yoksa üstünden kalkamam
Dönme de ayrı bi sıkıntı uykum kaçıyor dönerken resmenBenimde son 1 haftadır var alıştım valla baktım ağrıyor diğer tarafa dönüp uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?