- 25 Ağustos 2019
- 61.189
- 114.371
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.401
Guzel kuzum geçmiş olsunnHastanedeyim kızlar hala, giremedim bir türlü. Ciğer geliştiricileri yaptıktan sonra kasılma önleyici ilacı kestiler, şimdi kasılmaların ve açılmanın durumuna göre hareket edeceklermişbiraz daha iyiyim şükür kasılmalar açısından, ama doktorlar uzun süre bekleyeceklerini düşünmüyorlar, en azından ciğer geliştiricileri yaptık mantığındalar
Ben genel olarak çok hareketsizim evde olduğum içinde sürekli yatıyorumBirşey olmaz canım bende çok şişiyorum.Ilk bebeklerde ödem daha cok oluyor hareket daha az olduğundan ve vücut ilk kez yaşadığından.Doğumdan sonra geçecek hepsi boşver bugünlerin tadını çıkar.
Yaaa canımın içiÖpeyim de geçsin sen hasta olma kuzuBaşladıysa engel olunamaz ki artık Köy tavuğu aldır suyuna bir güzel çorba en etkili bunu gördüm ben. Paça çorbası da olur bol sarımsaklı.Ve C vitamini takviyeler.
Gece mi oluyor peki bulantılar? Arada benimde oluyorBenimde kaçgündür mide bulantım var amaa vitaminler artık gına geldi banaa
Aa evde vardı bak iyi dedin içeyim onu daBanada bi geliyo bi gidiyo grip yaa ıhlamur iç
Süt ürünlerine dikkat et canımHamilelikteara ara oluyor ne yeyince oluyor tam çözemedim
Hiç tüketmiyorum gibi bişeySüt ürünlerine dikkat et canım
Ya bu erkekler hele ki böyle hassas süreçlerde niye böyle anlayışsız davranıyorlar anlamamÖyle yapacağım bebeğim büyük ihtimal çünkü hala gelmiş haksızsın diyo halbuki bir şey yapmıyorum Allah yukarda
Mayalı şeyler beni de rahatsız ediyo. Tatlıdan olabilir . Kullanılan un fln .Hiç tüketmiyorum gibi bişeymayalı şeylerden oluyordu. Ama dün de öyle bir şey yemedim. Ama eşim bi tatlı almış belki de o yaptı bilemedim
Daha çok dikkat etcem artık baya baya dayanamadım dünMayalı şeyler beni de rahatsız ediyo. Tatlıdan olabilir . Kullanılan un fln .
Rabbim görüyor duyuyor biliyor elbette ama nolur biraz merhamet anlayış versin şunlara aminBen dün eşimede hakkımı helal etmiyorum hiç birinize dedim.
Hamile halimle annesi için durmadan üzüyorsa ona da helal olmasın valla artık doldum hep sorun çıkıyor bir şey yapsam gam yemem görüşmüyorum da bebeğim stres olmasın diye telefonla yine yapıyorlar eşimde değişiyo kimin hakkı kimde varsa Rabbim alsın inşallah ben çok üzüldüm ama Allah büyük
Yok canım normalde de oructan sonra oluyor o herkeste. Allah kabul etsinEvet canım okumadım bayadir girmiyordum Allah kabul etsin inşallah kolaylaştırsin Rabbim bende niyetliyim dün çok güzel geçti çok şükür ama iftarda sonra biraz baş dönmesi yaşadım tansiyonum ölçtüm normaldi biraz uzandım sonra geçti acaba kan şekerimi çıktı anlamadım bakalım inşallah bugün olmaz
Canım yaaa üzülme bak nolur inan sağlıkla gelecekler inan bunaHastanedeyim kızlar hala, giremedim bir türlü. Ciğer geliştiricileri yaptıktan sonra kasılma önleyici ilacı kestiler, şimdi kasılmaların ve açılmanın durumuna göre hareket edeceklermişbiraz daha iyiyim şükür kasılmalar açısından, ama doktorlar uzun süre bekleyeceklerini düşünmüyorlar, en azından ciğer geliştiricileri yaptık mantığındalar
Yok kuzu mesela yemek yiycem brokoli bana çok ağır geldi kuscak gibi oldum öğk yaptım anlamadımm sabahtan beri var böyle bol bol su içiyorumGece mi oluyor peki bulantılar? Arada benimde oluyor
Tatlı yapabilirr şeker varya kuzu bide içinde yakılmış tereyağ olunca o yakmıştırHiç tüketmiyorum gibi bişeymayalı şeylerden oluyordu. Ama dün de öyle bir şey yemedim. Ama eşim bi tatlı almış belki de o yaptı bilemedim
bursa kursunlu yolu subede var tanidigniz varsaBiraz daha bekliyim o zaman. Ya bebek küveti gelmişti bim'e katlanabilen çokta iyiydi fiyatı kaçırdım ona üzüldüm yağmalamışlar resmen
Kafaları basmaz çünküYa bu erkekler hele ki böyle hassas süreçlerde niye böyle anlayışsız davranıyorlar anlamam
Tiksinme gibiYok kuzu mesela yemek yiycem brokoli bana çok ağır geldi kuscak gibi oldum öğk yaptım anlamadımm sabahtan beri var böyle bol bol su içiyorum
Tatlının ne olduğunu söylemeyim de kızaran cinsten yağı falan yapmış olabilir biraz fazla kaçırdım çünküTatlı yapabilirr şeker varya kuzu bide içinde yakılmış tereyağ olunca o yakmıştır
AynennTiksinme gibi
Ozamann çözüldü mide niye yandığıTatlının ne olduğunu söylemeyim de kızaran cinsten yağı falan yapmış olabilir biraz fazla kaçırdım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?