- 25 Ağustos 2019
- 61.189
- 114.374
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.321
Oyle vallahaa anneminde var çatlağı benimde olacak napalım yapcak birşey yokk biliyodum zatenAynen tamamen genetik yapıyla alakalıymış aslında zaten
Ooohh güle güle kullanın kuzummmSonunda anne bebek çantasını aldım
Birtane de bebişe tarak seti
Kızlar 2si de şuan indirimde almayı düşünen varsa..
SaoalsınOo
Ooohh güle güle kullanın kuzummm
Ben bitane almıştım oyle çanta bitane dahada hediye geldii oldu 2 tane
Evetttt bavul yerine onu tasirim ikisiniSaoalsınAlmadan gelse makbule geçerdi Neyse kuzum değişik değişik kullanırsın
Ahhhh nasıl büyük kul hakkına giriyorlarAnasına, ablasına, babasına vurgun.
Niye evlendi anlamadım
Küçük hatıralar bırakıyor bebişler canmOyle vallahaa anneminde var çatlağı benimde olacak napalım yapcak birşey yokk biliyodum zatençatlayacağını
Aynennn amaann dedim artıkk nekadar uğraşsam olmuyorr bezdummm saldım krem sürüyorumm nekadar dayanırsa dayansın denize gidersemde mayoyla gidiyorum zaten kimsede görmezz kocimde rahatsız olmazz hatıra kalsın neolcak dedii daha ne yapemmKüçük hatıralar bırakıyor bebişler canm
Aynen canm yapacak Bi şey yok artık oluyor yaniAynennn amaann dedim artıkk nekadar uğraşsam olmuyorr bezdummm saldım krem sürüyorumm nekadar dayanırsa dayansın denize gidersemde mayoyla gidiyorum zaten kimsede görmezz kocimde rahatsız olmazz hatıra kalsın neolcak dedii daha ne yapemm
Napayim yaniiiAynen canm yapacak Bi şey yok artık oluyor yani
Hayirli olsun cancan bende çanta ariyorum. Hem buyuk hemde şık olsun istiyorum. İki bebişin eşyasını alabilsin. Güzel model görürseniz haber edin bacılarSonunda anne bebek çantasını aldım
Testim pozitif çıktı perşembe günü canım.Zaten ağırlaşınca acile gittim orda test yaptılar hemen.Bebek iyiymiş şükür.Ben de biraz öksürük boğaz ve bel ağrısı var şu an.Birkaç güne toparlarım inşallah.Kuzum ben çok cahilim bu konudaBu arada sen nasıl oldun test vs bir şeyler yaptırdın mı?
Hayırlı olsun çok güzel bu çanta geçen bakmıştık. Tarağı nerden aldın canım.Çanta ve tarak kaç tl?Sonunda anne bebek çantasını aldım
Saolasın canım benim bundan büyükleri var mı hiç bilmiyorum ki.. İstersen girip yorumlara bak istersen değişik renkleri 1 farklı modeli de var.Hayirli olsun cancan bende çanta ariyorum. Hem buyuk hemde şık olsun istiyorum. İki bebişin eşyasını alabilsin. Güzel model görürseniz haber edin bacılar
Geçmişler olsun kuzum. Allahım şifa versin korusunTestim pozitif çıktı perşembe günü canım.Zaten ağırlaşınca acile gittim orda test yaptılar hemen.Bebek iyiymiş şükür.Ben de biraz öksürük boğaz ve bel ağrısı var şu an.Birkaç güne toparlarım inşallah.
Çanta 256,50 (Trendyol) tarak 59,90 (Hepsiburada)Hayırlı olsun çok güzel bu çanta geçen bakmıştık. Tarağı nerden aldın canım.Çanta ve tarak kaç tl?
E Bebek’te çok şık ve büyük çanta var. 256 TL. Avm içinden aldım ben.Hayirli olsun cancan bende çanta ariyorum. Hem buyuk hemde şık olsun istiyorum. İki bebişin eşyasını alabilsin. Güzel model görürseniz haber edin bacılar
Canım hiç bişe için yavrunu strese sokmaya değmez inan. Bn ilk kızımda çok stresli bi hamilelik yaşadım zaten kan sulandırıcı kullanıyordum riskliydi öncesinde 2kürtajım vardı fln. Bi de eşim yanımda yoktu Doğu görevinde hakkarideydi . Bn gidemedim dr um izmirde perinatoloğa gidiyordum. Kayınvalidelerle konuşmuyordum ve aynı apartmanda oturuyorduk. Anlat anlat bitmez. Böyle bi hamilelik sonucu kuzum doğdu ve hep ağlayan uyumayan gazlı bi bebekti . Hep bu streslere bağladım. O yüzden hiç canını sıkma . Baktın sinir oluyorsun üzülüyorsun teşbih Çek salavat getir koy elini karnına konuş bebişinle rahatlatBeni yine eşim üzdü sağ olsun tek başıma oda da oturuyorum.
Hamileliğim böyle geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?