- 2 Ağustos 2013
- 35.811
- 110.881
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.221
Hiç korkma derinden de olsa hissediyormuşsun yaKızlar merhababebeğimin hareketleri normalde dışarıdan bile görünürdü ama dünden buyana sanki karnımın çok derinliklerinde hareket ediyormuş gibi hissediyorum hareket var ama çok zayıf ve çok içeriden hareket ediyor sanki. Sert hareket olarak 3 4 defa hissettim dünden bu yana ama hep derin hareketler var mı acaba başına gelen
Dürtüyorum mıncıklıyorum pek oralı olmuyor babası dün konuştu ona Bi kaç tepki verdi ama benim mıncırmalarıma pek yanıt vermedi yada çok çok hafif yanıtlar verdiAynen aynenn yeterki iyi olsunda hareketi cok olmasada olurr hareketini hissetmek istersen mıncırlaki rahatlarsın
Olsunn normaldiirrr sen sıkma canını öyle olsa kanama olur kasılman olur birşey olur allah korusun da olmasın inşaallahh sen kafanı rahat tutDürtüyorum mıncıklıyorum pek oralı olmuyor babası dün konuştu ona Bi kaç tepki verdi ama benim mıncırmalarıma pek yanıt vermedi yada çok çok hafif yanıtlar verdi
Ya aynen rahatladım biraz demekki olabiyor yani her zaman aynı hareket etmiyorlar minnoşlarHiç korkma derinden de olsa hissediyormuşsun yaarada benim de oluyor
Bizi korkutmaya bayılıyolarrYa aynen rahatladım biraz demekki olabiyor yani her zaman aynı hareket etmiyorlar minnoşlar
Aynen yok çok şükür Bi şikayetim yok bekleyelim bakalm küçük beyin keyfi yerine geldiğinde başlar heralde eskisi gibi şov yapmayaOlsunn normaldiirrr sen sıkma canını öyle olsa kanama olur kasılman olur birşey olur allah korusun da olmasın inşaallahh sen kafanı rahat tut
Evet sağlıkla Bir doğursaydık koca bir oh çekeriz seslerini duyunca inşallahBizi korkutmaya bayılıyolarr
Başlar başlarrr senle aynı gidiyoruz gibiiAynen yok çok şükür Bi şikayetim yok bekleyelim bakalm küçük beyin keyfi yerine geldiğinde başlar heralde eskisi gibi şov yapmaya
Ahhh o sesler gecemiz gündümüzzz karışacakkEvet sağlıkla Bir doğursaydık koca bir oh çekeriz seslerini duyunca inşallah
Evet seninki benden birazcık büyük sanırımBaşlar başlarrr senle aynı gidiyoruz gibii
Evet uykular kaçacak bütün düzen bozulacak ama kucağımızda minnoşlar olacak inşallahAhhh o sesler gecemiz gündümüzzz karışacakk
Sadece aramızda 4 5 günlük var kuzu hicbirşeyEvet seninki benden birazcık büyük sanırımama haftamız aynı
Benim coktaaaaannn en iyi kremi sürmeme rağmenn ben 3aydan sonra düzenli kullanıyorumm benimki çatlamaya musait maaleseff alttan sadece üste yok ama yapcak birşey yok sadece kaşıntıma iyi geliyo krem rahatlatıyo beniEvet uykular kaçacak bütün düzen bozulacak ama kucağımızda minnoşlar olacak inşallahçatlak oluştu mu sende benim henüz yok ama korkuyorum 30 lu haftalarda başlıyormuş sanırım
Amin canım amin inşallah, Allah razı olsun hepinizdenCanim korkma allahın izniyle hic birşey olmaz doğsalar bile organ gelişimleri tamamlandi bu dönemden sonra kılo aldiklari dönemdeler içini ferah tut stres yapmamaya çaliş tahmin edebiliyorum çok zor ama bebişlerin icin sakinleştir kendini dualarim sizinlebizide habersiz birakma kafa dağitmak istediğinde biz burdayiz
İnşallah JouAllahımm inşaallahh şu mübarek ramazandaa allahın izniylee
Şuan ne durumdasın kuzu hastanedemisin napıyorsunAmin canım amin inşallah, Allah razı olsun hepinizden
İnşallah Jou
Evet nasıl oldu acaba yaa iyidir inşallahŞuan ne durumdasın kuzu hastanedemisin napıyorsun
Normal yaa bazen bi vururlar hep hareketli bazen bi dinlenmeye geçerler hiç vurmazlarBenim bebek bugün aşırı sessiz endişeleniyorum böyle olunca normal aslında
Inşaallahh ya yazar elbetEvet nasıl oldu acaba yaa iyidir inşallah
Aynen canm zaten genetik yapıyla alakalıymış bende sürekli kullandım mustela lierac falan ama kaşınıyor ve kaşıntı maalesef çatlama belirtisiymiş çatlayacağım sanırım bendeSadece aramızda 4 5 günlük var kuzu hicbirşey
Benim coktaaaaannn en iyi kremi sürmeme rağmenn ben 3aydan sonra düzenli kullanıyorumm benimki çatlamaya musait maaleseff alttan sadece üste yok ama yapcak birşey yok sadece kaşıntıma iyi geliyo krem rahatlatıyo beni
Eşim diyo boşveeerr hatıra kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?