- 26 Kasım 2018
- 722
- 1.100
- 113
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.141
Kızlar bizim yazdıklarımızı dışarıdan herkes okuyor bu sayfayı gizleyemiyormuyuz acabaHahahahahaaha aynennn yaa öfffff öyle güzel uykumda geliyoki eee kalkmasan olmuyo idrarım dolu karnım ağrıyo koştur koştur şeyimi tuta tuta gidiyorum halim çokkomikkbezlesekmi kendimizi napsakkk
Eşim diyo iyi işiyonmu bari hahahahah onunda uykunu içine ediyorumm napiiyinmmgece gece gülüyoruz yaaa
En sinir bozucu durum yaa ahah
Yok kuzu maalesefff ben hiç duymadımm gören görüyo artık yaocka birşey yok sonuçta bizi bilmiyolar enazındanKızlar bizim yazdıklarımızı dışarıdan herkes okuyor bu sayfayı gizleyemiyormuyuz acaba
Hahahahahaaha aynennn yaa öfffff öyle güzel uykumda geliyoki eee kalkmasan olmuyo idrarım dolu karnım ağrıyo koştur koştur şeyimi tuta tuta gidiyorum halim çokkomikkbezlesekmi kendimizi napsakkk
Eşim diyo iyi işiyonmu bari hahahahah onunda uykunu içine ediyorumm napiiyinmmgece gece gülüyoruz yaaa
Keşke öyle olsa ama maalesef gizlenmiyor diye biliyorumKızlar bizim yazdıklarımızı dışarıdan herkes okuyor bu sayfayı gizleyemiyormuyuz acaba
Hahahaha evett yapcak birşey yokYa seninde sıkışınca kasığın ağrıyo mu çok tutamıyorum oyüzden. Ya evet onlar da hep uyanıyor yataktan kalkarken cebelleştiğimiz İçin :)
Hahahaha evett yapcak birşey yok
Ağrıyor tabii idrarını tuttuğun için o ağrıyla uyanıyorum ben resmen anidende kalkmış oluyorum bide
Yokyokkk o normaldede öyle olurr cok dolduğu için ağrı yaparr bide tuttuğun için oluyorr hamile olmadan öncede öyle oluyo hicbirfark yok kuzuşummBunu duyduğuma sevindim acaba benim durumla mu alakalı diye düşünüyordum
Çookk güzell bende böyle almak istedimde vermedimHatice Karakaş & Makrome kapı süsü, anahtarlık ve hediyelik, on Instagram: "Merhaba 🙋 Yeni renklerimiz çok sevildi 🤗 Pembe tonlarının arasına su yeşili eklemek sevgili Esra hanımın fikriydi 😍 Bizde çok beğendik 👍🌾 Avizeyi ilk defa çalıştım çok hey
900 likes, 132 comments - macrame_trend on March 31, 2022: "Merhaba 🙋 Yeni renklerimiz çok sevildi 🤗 Pembe tonlarının arasına su yeşili eklemek sevgili Esra hanımın fikriydi 😍 Bizde çok beğendik 👍🌾 Avizeyi ilk defa çalıştım çok heyecan verici bir deneyim oldu benim için 💐☺ Şimdi sırada bunu...www.instagram.com
Bu çok tatlıymış kızlar ama fiyatı 450 tl
Çookk güzell bende böyle almak istedimde vermedim
Eevtt yapımı cok basitt yaparımm bendede hiç yapacak şeyde değilim artık yoruldummAslında malzemeleri olsa basit yapımı
Eevtt yapımı cok basitt yaparımm bendede hiç yapacak şeyde değilim artık yoruldummoda aynı fiyata geliyo
Baska sayfalara falan sor istersen fiyati banada biraz fazla geldi canımHatice Karakaş & Makrome kapı süsü, anahtarlık ve hediyelik, on Instagram: "Merhaba 🙋 Yeni renklerimiz çok sevildi 🤗 Pembe tonlarının arasına su yeşili eklemek sevgili Esra hanımın fikriydi 😍 Bizde çok beğendik 👍🌾 Avizeyi ilk defa çalıştım çok hey
900 likes, 132 comments - macrame_trend on March 31, 2022: "Merhaba 🙋 Yeni renklerimiz çok sevildi 🤗 Pembe tonlarının arasına su yeşili eklemek sevgili Esra hanımın fikriydi 😍 Bizde çok beğendik 👍🌾 Avizeyi ilk defa çalıştım çok heyecan verici bir deneyim oldu benim için 💐☺ Şimdi sırada bunu...www.instagram.com
Baska sayfalara falan sor istersen fiyati banada biraz fazla geldi canım
cok yuksek el emegi ama yinede bana fazla geldi ben malzemeleri kendim aldim kaynanamla beraber yapicaz.İsmi pleksi gold aldim cicek sepetinde kargo dahil 28 tlydi cicekleride fazla bile kalsa olsa kendime kapi susu yaparim diye dusunuyorumHatice Karakaş & Makrome kapı süsü, anahtarlık ve hediyelik, on Instagram: "Merhaba 🙋 Yeni renklerimiz çok sevildi 🤗 Pembe tonlarının arasına su yeşili eklemek sevgili Esra hanımın fikriydi 😍 Bizde çok beğendik 👍🌾 Avizeyi ilk defa çalıştım çok hey
Aslinda cok tuzlu yemiyorum ama ekmek türevi seyleri ve tatliyi fazla yiorum bence, onlar da yapar mi ödem, cay kahve de iciyorm gun icinde biraz, bilemedm niye boyle oldu daha simdidenÖdem olmuşsun canım. Son ay oluyor aslında senin biraz erken başlamış. Tuzu kesmen, yüksek tuz içeren peynir, cips, turşu vb yememen, bol bol su içmen, proteinli beslenmen ve sağlık sorunun yoksa yürüyüş yapman iyi gelecektir
2 gundur biraz yoruldum, ayakta kaldikca daha da sisiyo galiba, dün korktm ztn ramazan diye carsiya fln gittim ama orama burama agrilar girdi fazla dolasmaya da gelemiyorm, ayaklarimi bi gorsen topalak topalakOovvv kuzuu sen baslamissinn şişmeye ödem oluşmayave ben hala tuzlu şeyleri yiyorumm tuzsuz yapamam ben
Nurhafsa haftan çok da sıkıntılı değil canım. Hele biraz da hastanede kalarak uzatırlarsa hiçbişe olmaz. Hepimizin başına gelebilecek birşey bu. Habersiz bırakma bizi kendini de üzmemeye ve suçlamamaya çalış lütfen. İyi dileklerimiz seninleİnşallah canım da durduramıyorlar , inşallah durur bir yerde
Açılmam başlamış, çok korkuyorum. Sürekli sıvı takıyorlar, susuz mu kaldın da dediler. Kendinizi yormayın , bol su için , geri dönüşü olmuyor bunların malesef
cok yuksek el emegi ama yinede bana fazla geldi ben malzemeleri kendim aldim kaynanamla beraber yapicaz.İsmi pleksi gold aldim cicek sepetinde kargo dahil 28 tlydi cicekleride fazla bile kalsa olsa kendime kapi susu yaparim diye dusunuyorum
Ben de sana katılıyorum canım.. Hamilelikte bu kadar aç susuz kalınması bence de doğru değil. Dediğin gibi gün içerisinde zaten insanlar 2 litreyi zor içiyor. Kısacık bir zaman aralığında 3 litre içilmesi çok zor. Doktorum normal şartlarda bile bana uzun süre aç kalma ara öğün yap derken oruç tutmak riskli oluyor ki ben her sene tutarım. Kendinizi ve bebeğinizi zorlamayın kızlar riske girmeyin
Burda gördüğüm kadarıyla kimse hamileyim diye kendini naza niyaza çekmiyor. Herkes işine gidiyor evinin işini yapıyor bir yandan da bebeği için hazırlık yapıyor. Aile bütçesini düşünÜyor indirim kovalıyor. Süper kahramanlar değiliz. Herşeyi tek başımıza eksiksiz kusursuz yapmaya çalışmak yorucu olabilir. Çok yüklenmeyin kendinizeYa gece atletle uyudum sıcak basıyodu üstüme bişeyde örtmedim ondan dolayı oldu sanırım şimdi çekiyorum böyle dikkat edin valla
Ben 24 saatte 2 litreyi zor içiyorum iftar sahur arası hiç içemem yani biliyorum kendimi içene helal olsun
Yazılıyor hanemize bakalım nasıl tutucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?