- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #44.341
Şu an bile almasan 1 haftaya yine pahalanır canım.Her şey ateş pahası olmuş.Bütçene göre güzel birşeyler bulursun umarım.Bi tane ateş ölçer vardı hastanede doktorlar da onu kullanıyormuş. İnstagramda bi eczacı takip ediyorum baya güveniyorum önerilerine falan o demişti. 170 lerdeki ateş ölçer 350 lere çıkmış şaka gibi. Çok pişman oldum almadığına o zaman
Çanta bunu aldım kızlar daha önce aynısını kuzenime almıştık kalite olarak iyiydi Yerli 26-anne Bebek Bakım Sırt Çantası ,gri(Yeni) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Eki Görüntüle 3034909
Bunu da evde günlük ihtiyaçlarını yanımda bulundurmak için aldım düzenli olsun diye
Trendyol: Shop from essentials to extras
Find everything you need in one place! Top brands, exclusive offers, global and local favorites, all at unbeatable prices. Start shopping in the app now.ty.gl
Eki Görüntüle 3034910
Kargo bedava olsun diye ekledim hastaneye giderken içine koyarım her şeyi ayrı ayrı daha çabuk bulunur diye şeettim
Eki Görüntüle 3034911Hersteller 6
Hersteller 6'lı Organizer Valiz Düzenleyici Fileli Set - Doğum Çanta Seti - Seyahat Hurcu - Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok şükür,bin şükür canım melek onlar melek ❤Ooyyy halini öpsünlerr kuzummm
Sende kesin vardır. Sağlam bir bebek bakım çantası arıyorum canım.Geniş olacak bir de içi var mı önereceğin bir çanta?Çok şükür,bin şükür canım melek onlar melek ❤
Öyle olmasa katlanabilir miydik onca zorluğa
Rabbım emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin inşallah,bebeklerimize kavuşalım sağ salim
Çok güzeller hayırlı olsun canım. Bende çanta bakıyorum elimdeki 1.5 senede yıprandı bu tarz almıştım.
Kuzenine sorarmısın bu ağırlık taşıyormuymuş?2 bebeğin ıvırı zıvırı için sağlam birşey arıyorum.
Artık indirim yok zaten artmadan alma derdindeyiz resmenŞu an bile almasan 1 haftaya yine pahalanır canım.Her şey ateş pahası olmuş.Bütçene göre güzel birşeyler bulursun umarım.
Çanta bunu aldım kızlar daha önce aynısını kuzenime almıştık kalite olarak iyiydi Yerli 26-anne Bebek Bakım Sırt Çantası ,gri(Yeni) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Eki Görüntüle 3034909
Bunu da evde günlük ihtiyaçlarını yanımda bulundurmak için aldım düzenli olsun diye
Find everything you need in one place! Top brands, exclusive offers, global and local favorites, all at unbeatable prices. Start shopping in the app now.ty.gl
Eki Görüntüle 3034910
Kargo bedava olsun diye ekledim hastaneye giderken içine koyarım her şeyi ayrı ayrı daha çabuk bulunur diye şeettim
Hersteller 6'lı Organizer Valiz Düzenleyici Fileli Set - Doğum Çanta Seti - Seyahat Hurcu - Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ahahahahaha hepimiz geldik gaza vallaÇantası da geliyor artık hazırlayabilirim hastane çantasınıkalan eksikleri bi an önce almalıyım gaza geldim nolur nolmaz diye
Kuzenimin ikizleri var. Çok dışarı çıkamadı daha 6 aylıklar erken doğdular falan. O yönden bi tecrübesi yok yine de sorarımÇok güzeller hayırlı olsun canım. Bende çanta bakıyorum elimdeki 1.5 senede yıprandı bu tarz almıştım.
Kuzenine sorarmısın bu ağırlık taşıyormuymuş?2 bebeğin ıvırı zıvırı için sağlam birşey arıyorum.
Daha iyileri sizin olsunAhahahahaha hepimiz geldik gaza valla
Ama bende çok beğendim hepsini güle güle musmutlu sağlıklı günlerde kullanın tatlımmmmm
Kaliteli duruyor fiyatı da güzelmiş:) Ama içi çok geniş gibi gelmedi bana sanki?Kuzum bunun için baya iyi yorumlar var büyük vs diyorlar. Ben de birkaç gündür buna bakıyorum. Kendi sitesinde daha uygun demiş biri ama ben sitesinde ürün bulamadımMCD BAG Anne Bebek Bakım Çantası F36 Turuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MCD BAG Anne Bebek Bakım Çantası F36 Turuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Model baya hoşuma gitti renkleride var.
Şu an iyilerdir umarım.Doğru daha minikmiş onlar bnmkinin oyuncakları dolduruyor çantayı sırf:)Kuzenimin ikizleri var. Çok dışarı çıkamadı daha 6 aylıklar erken doğdular falan. O yönden bi tecrübesi yok yine de sorarım
İyiler eskiye göre çok şükür ufak tefek sıkıntıları var maalesef çocukların ama bu günlerine şükürKaliteli duruyor fiyatı da güzelmiş:) Ama içi çok geniş gibi gelmedi bana sanki?
Şu an iyilerdir umarım.Doğru daha minikmiş onlar bnmkinin oyuncakları dolduruyor çantayı sırf:)
Tedirgin olduğum kısım bu çantalarda şu kısmın kolayca sökülüp içerisinde yeniden dikebilecek pay olmaması.
Eki Görüntüle 3034916
Gaz vs şaka bir yana da az önce aynı gruptan birinin mesajını okudum.10 gündür yaşadığımın aynısını yaşamış.Doktor bebeğin başı doğum kanalına iyice girdiği için rahime aşırı baskı yapıyor.Ağrı, sık tuvalete çıkma ve yürürken baskı o yüzden demiş.Bayağı tedirgin oldum ptesi sabah randevum inş öyle birşey yoktur.Ahahahahaha hepimiz geldik gaza valla
Ama bende çok beğendim hepsini güle güle musmutlu sağlıklı günlerde kullanın tatlımmmmm
Bende 2 tane var bebek bakım çantası. Birisi Pierre cardin sırt çantası şeklinde olan,baya bir şey alıyor içi. Diğeri de çanta şeklinde,içi daha geniş ondan çok memnunum,mama vs sıcak tutması için çantası,kirli bez çantası,alt değiştirme bezi vs var içinde kendine ait linkini bulursam atayım :)Sende kesin vardır. Sağlam bir bebek bakım çantası arıyorum canım.Geniş olacak bir de içi var mı önereceğin bir çanta?
Yorumlarda geniş demişler ama tabi yakından görmediğim için net diyemem ama sağlam duruyor bayaKaliteli duruyor fiyatı da güzelmiş:) Ama içi çok geniş gibi gelmedi bana sanki?
Şu an iyilerdir umarım.Doğru daha minikmiş onlar bnmkinin oyuncakları dolduruyor çantayı sırf:)
Tedirgin olduğum kısım bu çantalarda şu kısmın kolayca sökülüp içerisinde yeniden dikebilecek pay olmaması.
Eki Görüntüle 3034916
sevinirim sağol canım umarım indirimli fiyat bulursun.Yorumlarda geniş demişler ama tabi yakından görmediğim için net diyemem ama sağlam duruyor bayaSen almadan önce almış olursam haber ederim. Bende işte indirim olur mu acep diye bekliyorum
Minicitiy de bakmıştım geçenlerde buna.Bu şekilde kol çantaları daha büyük sanırım.1 sırt 1 kol alayım olmadı.MC06 Lullaby Star 2 Puflu Çanta - 241-Kırmızı
Bendeki bunun mat olan bir modeli onu bulamadım ama içerik,boyut böyle canım. Çok memnunum gayet yeterli boyutu benim için :)
Ben bu çantadan aldım kendi sitesinden, büyük bence ama tabi normalde bu çantaların boyutları nasıl oluyor onu da bilmiyorumMCD BAG Anne Bebek Bakım Çantası F36 Turuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MCD BAG Anne Bebek Bakım Çantası F36 Turuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzum bunun için baya iyi yorumlar var büyük vs diyorlar. Ben de birkaç gündür buna bakıyorum. Kendi sitesinde daha uygun demiş biri ama ben sitesinde ürün bulamadımModel baya hoşuma gitti renkleride var.
Hiç brisey yokken değil canım ben de baktm biraz onun da sıkıntılı geçmiş biraz hamileligiValla anlamadım bende
Düşünsene hiç bir şey yokken mayıs bebesi martta geliyor şaka gibi
Aynı çanta bende var,aynu mağazadan aldm canım kaliteli ve kullanışlıÇanta bunu aldım kızlar daha önce aynısını kuzenime almıştık kalite olarak iyiydi Yerli 26-anne Bebek Bakım Sırt Çantası ,gri(Yeni) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Eki Görüntüle 3034909
Eki Görüntüle 3034910
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?