2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244

Ahahaha şimdiden tam bir erkek adam olmuş ağırlığını koyuyor artisss yaaa
Hiç öyle durmuyor halbuki premses gibi

İşte o premsesin arkasında gözlü yaşlı analar oluyor genelde

Iyi gidiyor canım, başlarda biraz gaz problemimiz vardı şimdilerde daha iyiyiz çok şükür. Ablasıyla da arası iyi çok şükür
Kız napıyosunuuz 2 yaş sendromları ne durumda
Bizimkisi bn hamileyken bitti çok şükür, geri de gelmesin inşallah. Bi ara hamileyken depresyona girecektim nerdeyse ben ne b*k yicem diye daha inatlaşma modumuz açılmadı, bakalım onun güncellemesi ne zaman gelecek

Ahahaha şimdiden tam bir erkek adam olmuş ağırlığını koyuyor artisss yaaa

İşte o premsesin arkasında gözlü yaşlı analar oluyor genelde
Hahahahahhahhah
Valla inat top seviyede bizde şuan ay senin bebiş nasıl asıl 2 çocuklu hayat nasıl mesela

Yaa ne güzel maşallah
Hahahahahhahhah

Valla inat top seviyede bizde şuan ay senin bebiş nasıl asıl 2 çocuklu hayat nasıl mesela
Hayırdır zektaaa sende ikinciyimi düşünüyorsun yok hıh:)

canım sandığım kadar yorucu değil. Yeni doğanın bir geceleri uykusuzluk acısından sıkıntısı oluyor, yoksa gün içinde zaten emip paso uyuyor.

Iki çocuklu olunca en büyük problemin ikisini de gözetim altında tutabilmek adına iki kardeşi yalnız birakamamak oluyor. Hem henüz çok ufak oldukları icin hem de bilinçsiz oldukları için isteyerek veya istemeyerek kardeşlerine zarar verebilir çünkü. Onun için de tekerlekli anne yanı beşigi şimdilik işimi görüyor, bir şey yapacaksam ya oglumu yatagiyla birlikte pesimden getiriyorum ya da kizima birlikte yapmayi teklif ediyorum.

Onun dışında şuanki tek korkum bebeğime hastalık vs bulaşmaması diyebilirim. Kızim dışarı gezmesine çok meraklı ve ben de bebek gelince kızımı bu konuda sınırlamak istemedim açıkçası; babasıyla boyna ora benim bura benim geziyorlar fink fink öyle iki çocugu birinden ayrı tutmakta çok mümkün olmuyor tabi. "Kızım suratından öpme kafasindan öp, suratına dokunma" gibi tüm uyarılarımıza rağmen şap şup kardeşini ağzından öpüyor, bir sn öncesinde ağzında olan elleriyle çocuğun suratına dokunuyor fln. Anlık şeyler olduğu için müdahale de edemiyorsun tabi. Bir de devamli yapma, etme, uzak dur diyerek bebekle aralarına kıskançlık sokmak istemiyorum tabi ki. O yüzden de boyna tepelerinde baykuş gibi onları gözetliyorum Tüm bunlar dışında her şey güzel gidiyor maaşallah şimdilik

Son düzenleme:
Maşallah canım bence doğru ilerliyosun Öykü akıllı bir kıza benziyor zaten bence bu süreçte zamanla sana yardımcı olacak gibi sağlıkla büyüsünler inşallah

Bizede sırrını açıkla Jou
aslında benimki sendrom değilmiş hamileliğimin son ayında etkilenmeye başladı anladımı neetti derken lohusa zamanımda hic yemedi hep sinirliydi herseye inatcıydı bi lokma almazdı agzına annenin lohusa zamanına cocuklar etkilenirmiş cidden öyle oldu lohusam bitti düzeldi hep yiyo yemek inatçı değil istemese vermiyorum istede veriyorum doydumu zorlamıyorum

ikisii birdenmi uyutuyorsunnpeki ben denk getiriyorum heleki akşam 9dan sonra odadan çıkarmıyorum emdimi uyuyo geriye gözgöze bile gelmiyorum

Kızlarım benim kız hasta oldu ya 3 gundur atesı ınıp cıkıyor doktora göturduk dun antıbıyotık ve hava verdı bugun oncekı gecelere nazaran ıyı. Ates olunca her turlusı zor ınsallah atlatacak cok uzgunum ya cocuklar hasta olmasın

ikisii birdenmi uyutuyorsunnpeki ben denk getiriyorum heleki akşam 9dan sonra odadan çıkarmıyorum emdimi uyuyo geriye gözgöze bile gelmiyorum
Kızım öğlen uykusu pek yapmıyor kardeşi dogdugundan beri. Çunku genelde hep dısarda takılıyor babasıyla (babasının babalık izni bitince napacak bilmiyorum:) ) eve gelirken arabada uyuya kaliyor ama eve gelip yatırınca uyanıyor. Akşam da normalde 10 gibi uyurdu ama o da 11'i buluyor artik çünkü oglumun saat akşam 9.00 ile 11.00 arasi gaz problemi oluyor. Kizim da anasiyla baş başa kalmak icin kardesinin uyumasini bekliyor. Kardesi uyudugu gibi kucagimda boynuma sarilip kendini sevdire sevdire uyuyor Bizde durumlar şimdilik böyle

Reactions: Jou
ooooo guxel seylerr kuzumm buda bitecekk

Kızlar Bartunun 2 yaş kan tahlilinde ferritin değeri 4.1 çıkmıştı, damlayı 2 katına çıkarmıştık, 4 ayda 5.8 olmuş anca, hala düşük böyle bir sorun yaşayan var mı kan değerleri ile ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…