- 2 Ağustos 2013
- 36.054
- 112.577
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #44.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkide sığacak gibi değill nasıl olcak bilmiyorum.Amaaan aldığım halı makineye sığmadı bee. Yarın odayı tamamen temizleyip yerleştirecektim![]()
Valla zorladık sığmadıBizimkide sığacak gibi değill nasıl olcak bilmiyorum.
Hahahah boşver şimdiii terası ver yıkamaya gitsinn kuzuu bizde yarin temizlencek oda ama nebiliyimm kirlimi geliyodurkiiValla zorladık sığmadıeşimde yarın halı yıkamaya veriyim yıkasın versinler dedi. Aslında teras var orda 2 dk da yıkanır havalar da iyi de şimdi kv nin kapısının önünden geçmek istemiyorum
Diğer halılar da verilecek de bayramdan sonra yıkanır genel temizlik yaparım diye düşündüm şimdi erken olur heralde. Valla bilemedim napacam![]()
Bencede o kadının kapısının önünden geçmek bileHahahah boşver şimdiii terası ver yıkamaya gitsinn kuzuu bizde yarin temizlencek oda ama nebiliyimm kirlimi geliyodurkii
Yanii aynen kuzummBencede o kadının kapısının önünden geçmek bileyıkansın gelsin diğerlerini de sonra veririm artık. Kirlidir bence kokusu falan da gider hem
ne oluyor bu bebişlere coğu hamilelik artık riskli. haftaya kontrolüm var dr. eğer ilk hamileligimde ki gibi risk var derse son alışverişimde bi kac haftaya tamamlamaya çalışıp valizi hazırda bekletim bariAhahaha tedbirli olmakta fayda var
Canım sakın olmakta fayda var ama geçen seneden beri hamileleri hep takip ediyorum. Bizzat tanıdığım kaaaaaaç kişi 1-1 buçuk ay önceden doğum yaptıhiç hazırlıklı değillerdi üzüldüler çok. E bizde 30 olduk yada olacağız nerdeyse. Tedbir iyidir canım
![]()
Sana fikrini soran da yok dimi.Taşıyan sen büyüten doğuran sen her sıkıntısını çek bu olacakmış.Emrin olur deseydinİsmini hemen buldu canım bu olacak dedi :) sen bulmuşsun ne güzel isim öyle kalsın işteağırlaştıkta iyice dediğin gibi bundan sonra zor olur.
Merak ettim bu arada ne imiş isim:)
Erken doğum mu yapmıştın sen canım?Benim hiç yoğun olmamıştı. Ara ara 40 gün boyunca lekelenme oldu. Kırkım bitti 2 gün sonra regl olmuştum
Valla anlamadım bendene oluyor bu bebişlere coğu hamilelik artık riskli. haftaya kontrolüm var dr. eğer ilk hamileligimde ki gibi risk var derse son alışverişimde bi kac haftaya tamamlamaya çalışıp valizi hazırda bekletim bari![]()
Kuzum zor biliyorum sen yinede hiç canını sıkma doktorlar hep en kötü ihtimali söyler derler.. Bebişin ve sen çok güçlüsünüz. Allahım büyün bebecikleri ve annelerini korusunBu sefer çokta güzel haberle gelemedim.. Kan uyuşmazlığı yine pozitif geldi normalde iğne yapılacaktı oyüzden yapılmadı. Tekrar kan aldı sonucu bugün hocaya ileticem ona göre ilerleyeceğiz. Bebeği etkilemiş olabilir dedibana dua eder misiniz kızlar lütfen bugün sonucum negatif gelir umarım. Birde rahim çok rahat değil dedi ufak kasılma gördü. Herhangi bir sıkıntıda hemen gelirsin dedi. 32 haftaydı inş görürüz gibi konuştu of ya
![]()
Ne sen soor ne ben söyleyeyim
Ooyyy halini öpsünlerr kuzummmNe sen soor ne ben söyleyeyim
2.de böyleyse halimi sen düşün artık jou
Ayyyy bence harika çok iyi ettiinnn güle güle kullan aşkoommmmmÇanta bunu aldım kızlar daha önce aynısını kuzenime almıştık kalite olarak iyiydi Yerli 26-anne Bebek Bakım Sırt Çantası ,gri(Yeni) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Eki Görüntüle 3034909
Bunu da evde günlük ihtiyaçlarını yanımda bulundurmak için aldım düzenli olsun diye
Trendyol: Shop from essentials to extras
Find everything you need in one place! Top brands, exclusive offers, global and local favorites, all at unbeatable prices. Start shopping in the app now.ty.gl
Eki Görüntüle 3034910
Kargo bedava olsun diye ekledim hastaneye giderken içine koyarım her şeyi ayrı ayrı daha çabuk bulunur diye şeettim
Eki Görüntüle 3034911![]()
Hersteller 6
Hersteller 6'lı Organizer Valiz Düzenleyici Fileli Set - Doğum Çanta Seti - Seyahat Hurcu - Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çantası da geliyor artık hazırlayabilirim hastane çantasınıAyyyy bence harika çok iyi ettiinnn güle güle kullan aşkoommmmm