- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Bende de var kuzum ama havalarda çok soğuk onun da etkisi var bence ama aman dikkat edin ayakları üşümeye hiç gelmez hamilelik deKızlar bir de benim 1 haftadır falan ayaklarım ısınmıyor resmen sizde de var mı bu durum? Sıcak su torbası yanımda sürekli
Jeton iyice düşsün açılırsın merak etmeKız ben dün hem stres hem geri heycan yaşadım ya ondan galiba Allahım hiç bişey istemiyor canım bide acı bi tat var bende ondanda yemek istemiyorum
Aynen canim mecbur alicazValla ben kilo alınca psikolojim bozuluyor. Eşim hep derdi hamile olunca kafayı yersin senAma yapcak bir şey yok tabi
Ben makarnayı mantıyı bile ekmekle yiyen biriyim napcamAynen canim mecbur alicazSaglik olsun önce gerisi mühim değil
Bende öyleyim ayaklarim üsüyor genelde hani normaldede soguklarda üsüyen biriyim. Bır karsilastirma yapiyorum ben öbür gebeligimde kısta bile yandim sicakladim acaba simdi neden üsüyorumKızlar bir de benim 1 haftadır falan ayaklarım ısınmıyor resmen sizde de var mı bu durum? Sıcak su torbası yanımda sürekli
Canim sana bisey diyeyim mi ben daha önce hic kendimi sakinmadim herseyi yedim geceleri kalkip midem kazindi diye ekmek yerdim hep. Mide bulantisi zamanlarim gecince canim ne cektiyse yedim kola bile ictim arada sirada tabi. Ne bende asiri kilo oldu ne bebegimde zararBen makarnayı mantıyı bile ekmekle yiyen biriyim napcam
Ha haaa aslında pekde açılmasammı benJeton iyice düşsün açılırsın merak etme
Ilk bebis canm suanda 4+6 son sat a göreİlk bebişmi senin kaç haftalıksın
Aynen ben de ondan işe gitmedim bugün dinleniyim diye sıcak su torbasını aldım dinleniyorumBende de var kuzum ama havalarda çok soğuk onun da etkisi var bence ama aman dikkat edin ayakları üşümeye hiç gelmez hamilelik de
Bende mantıyı ekmekle yerimBen makarnayı mantıyı bile ekmekle yiyen biriyim napcam
İyi yapmışsın kuzum ev işi felanda yapma ben saldım cumartesi ye kadarAynen ben de ondan işe gitmedim bugün dinleniyim diye sıcak su torbasını aldım dinleniyorum
Her hamilelik farklı oluyor demek kiBende öyleyim ayaklarim üsüyor genelde hani normaldede soguklarda üsüyen biriyim. Bır karsilastirma yapiyorum ben öbür gebeligimde kısta bile yandim sicakladim acaba simdi neden üsüyorum
Yok ya yapmam zatenİyi yapmışsın kuzum ev işi felanda yapma ben saldım cumartesi ye kadar
Kocalar ne güne duruyor demiYok ya yapmam zatenEn iyisi biz salmayacaz da kim salcak
Aynen öyle. Allah var benimki yapar. Şimdi biraz daha istekli yapmak içinKocalar ne güne duruyor demi
Griple baslayani duydum canim oluyor yani bünyen bir anda daha hassaslasiyor sonucta. Dikkat et kendine ayaklar ısınmazsa biraz yakacak derecede sıcak suya koy beklet ben öyle yapiyorum ve anca o zaman ısınıyorHer hamilelik farklı oluyor demek kiBende üşürüm de geri de ısınırdı bi şekilde. Bu sefer yok etki etmiyor bir de hastalığın verdi bir şey sanırım. Eşime diyorum ki gebelik=hastalık gibi oldu beynimde. Griple başlayınca hamileliğe
Valla benimkide akşam kedi gibi kalktı gittiydi içeri mutfağı toplamışAynen öyle. Allah var benimki yapar. Şimdi biraz daha istekli yapmak için
Sıcak su torbasıyla kardeş oldumGriple baslayani duydum canim oluyor yani bünyen bir anda daha hassaslasiyor sonucta. Dikkat et kendine ayaklar ısınmazsa biraz yakacak derecede sıcak suya koy beklet ben öyle yapiyorum ve anca o zaman ısınıyor