- 24 Mayıs 2017
- 7.478
- 14.644
- 33
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Ay keske ben de olsam 56Kızlar ben onceden cook zayiftim hamile kaldigimda 45kiloydum 56 ile dogum yaptim.
Simdi 56kiloyum kac kilo alirim bilemem
9 kilo alınması normal diyorlar ama genelde 10-12 kilo alınıyor diye biliyorum canım ben bide bebeğe kilo aldırmak önemli aşırı yediğin zaman bebek kilo almıyormuş galiba o yüzden sağlıklı bebeğe kilo aldıracak şeyleri yemeye dikkat etmemiz lazımKızlar ben onceden cook zayiftim hamile kaldigimda 45kiloydum 56 ile dogum yaptim.
Simdi 56kiloyum kac kilo alirim bilemem
Ama benim boyum kisa iste bana kilo cok yakismiyor hos yapcak yok 60ı görecegim kesin son aylardaAy keske ben de olsam 56
İyi vermişsin sen maşallahBen oyle yaptim smdi 68 falanim. Diyetisyene devam edip 5 6 ay kilo verirsem sonra alsam da bisey olmaz. Alinani vermek zor hamileyken cok almamaya bakmak lazim
Olsun gebeyken yakisir hic bisi olmaz benm boyum da kisa dusunsene 80 i yuvarlana yuvarlanaAma benim boyum kisa iste bana kilo cok yakismiyor hos yapcak yok 60ı görecegim kesin son aylarda
Evet canim bence 12 kiloya kadar almak normal sonrası sıkıntı ama yapcak yok saglikli olsunlarda9 kilo alınması normal diyorlar ama genelde 10-12 kilo alınıyor diye biliyorum canım ben bide bebeğe kilo aldırmak önemli aşırı yediğin zaman bebek kilo almıyormuş galiba o yüzden sağlıklı bebeğe kilo aldıracak şeyleri yemeye dikkat etmemiz lazım
Ooyy yaa yeterki saglik olsun verilir dogumdan sonraOlsun gebeyken yakisir hic bisi olmaz benm boyum da kisa dusunsene 80 i yuvarlana yuvarlana
Ya bende de Pko var, ay başında diyete başlamıştım 4 kilo verdim 3 ay içinde normal beslenmenize devam edebilirsiniz diyor doktorlar yani iki canlıyım yiyim diye düşünmeyin 3 ay kilo almazsak şahane bende 75 kiloyum şuan, canım pek birşey istemiyorum kahvaltıda yumurta peynir domates salatalık yiyorum. Sonra acıkınca meyve iş çıkışına yakın ceviz badem evde de çorba içiyorum makarna pilav olmadan yemek yiyorum daha yeni öğrendim tabi bundan sonrada böle devam eder inşallah. Tabi bebişlerimiz iyi olsunda şuan için tek duam sağlıklı bir hamilelik ve bebişlerin iyi olması hepimiz için kızlar.Kızzz ciddimiisin ayy inşallah pkodan hep kilodan aldım ben şişip kalmak istemiyorum ayy
Öyle tabi kuzumEvet canim bence 12 kiloya kadar almak normal sonrası sıkıntı ama yapcak yok saglikli olsunlarda
Aynen öyle kuzum bende diyete başlamıştım bu ay baya da sıkı gidiyordum kilo veremiyor dum hep şey diyordum adet olamadım ödem varYa bende de Pko var, ay başında diyete başlamıştım 4 kilo verdim 3 ay içinde normal beslenmenize devam edebilirsiniz diyor doktorlar yani iki canlıyım yiyim diye düşünmeyin 3 ay kilo almazsak şahane bende 75 kiloyum şuan, canım pek birşey istemiyorum kahvaltıda yumurta peynir domates salatalık yiyorum. Sonra acıkınca meyve iş çıkışına yakın ceviz badem evde de çorba içiyorum makarna pilav olmadan yemek yiyorum daha yeni öğrendim tabi bundan sonrada böle devam eder inşallah. Tabi bebişlerimiz iyi olsunda şuan için tek duam sağlıklı bir hamilelik ve bebişlerin iyi olması hepimiz için kızlar.
Hahahahahha yaaa ama var ya hep hayalimdi bu böyle bebeyi kucağına takayım
Aşerme değil de, ne bilim gördüğüm her şeyi canım istiyor aç gözlülük buYaaa kız aşermeye mi başladın senben dünden beri iştahım kesildi gece midem kazındı açlıktan ama yiyemiyorum şu olsada yesem demiyorum zorla yedim sabahtan beri
Vala ben 78 kiloyla hamile kaldım kızlar
İşrw bu dönemde ne bulursan okuduğun için birbirine giriyor, resmi kanallar harici uyarıları dikkate almayınızZerdeçal önerilmiyor araştırdım canımZencefili doktorlar da veriyormuş bulantı için falan
Valla ben kilo alınca psikolojim bozuluyor. Eşim hep derdi hamile olunca kafayı yersin senEvet canim bence 12 kiloya kadar almak normal sonrası sıkıntı ama yapcak yok saglikli olsunlarda
Tamam olur. Birazdan hallederim inşallah
Evetttt geceleri çorapla uyuyorum hatta, ben zaten eli ayağı soğuk olan biriyim kışları ama şimdiden başladıKızlar bir de benim 1 haftadır falan ayaklarım ısınmıyor resmen sizde de var mı bu durum? Sıcak su torbası yanımda sürekli
Aynen bende çok kalın bir çorapla yatıyorum yinede soğuk. Bende aynı elim ayağım çok üşür. Ama çorapla falan ısınırdı şimdi yokEvetttt geceleri çorapla uyuyorum hatta, ben zaten eli ayağı soğuk olan biriyim kışları ama şimdiden başladı
O zaman bizimkiler büyük ihtimal hayal olarak kalacakHahahahahha yaaa ama var ya hep hayalimdi bu böyle bebeyi kucağına takayımbenimkinde de çocuk tümseğe oturmuş gibi olur ahshd
Kız ben dün hem stres hem geri heycan yaşadım ya ondan galiba Allahım hiç bişey istemiyor canım bide acı bi tat var bende ondanda yemek istemiyorumAşerme değil de, ne bilim gördüğüm her şeyi canım istiyor aç gözlülük bu
İşrw bu dönemde ne bulursan okuduğun için birbirine giriyor, resmi kanallar harici uyarıları dikkate almayınız