- 2 Ağustos 2013
- 34.302
- 102.472
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Eşimde akşam tv karşısında çay vs bişeyler yedi içti ben yattım toplamadan. O hep toplar suya tutar ama makineye koymazdıValla benimkide akşam kedi gibi kalktı gittiydi içeri mutfağı toplamışben kötü hissediyorum benim işimi başkasının yapmasını hiç sevmem kendimi zor tutuyorum ama yapmamak lazım işte
Ben direk sıcak suylaSıcak su torbasıyla kardeş oldum
Yaaa güzel işteEşimde akşam tv karşısında çay vs bişeyler yedi içti ben yattım toplamadan. O hep toplar suya tutar ama makineye koymazdıSabah kalktım tezgahta bir şey yok. Kendi kendime söyleniyordum oda da mı duruyor diye. Meğer makineye koymuş
Șu an için sanmıyorum. Büyüdükçe benceKızlar şuan giyime dikkat etmek gerekirmi sizce mesela sıkan pantolon iç çamaşırı gibi
Şuan çok minnak annesiKızlar şuan giyime dikkat etmek gerekirmi sizce mesela sıkan pantolon iç çamaşırı gibi
Bişey olmaz demi kot felan giymekden canım ne biliyim insan korkuyorȘu an için sanmıyorum. Büyüdükçe bence
Ilerledikce bebek zaten onu giymemen gerektigini hissettiriyo. Agri yapiyo. Suan normalde giydiklerini giysen de olurKızlar şuan giyime dikkat etmek gerekirmi sizce mesela sıkan pantolon iç çamaşırı gibi
Tamam kuzum valla hamile külodu alacaktım nerdeyse ben şimdidenŞuan çok minnak annesiAma sen yinede çok dar giyme dıs etkenlerden korumak önemli rahmini sıkacak seyler giyme en azindan
Ilk 3 4 hatta 5 ay hersey icin erkenTamam kuzum valla hamile külodu alacaktım nerdeyse ben şimdiden
Tamam kuzum çok sağolIlerledikce bebek zaten onu giymemen gerektigini hissettiriyo. Agri yapiyo. Suan normalde giydiklerini giysen de olur
Yaaa vala ben hemen bişey olacak zannediyorumIlk 3 4 hatta 5 ay hersey icin erken
Yok kızz daha erken hele 3 4aylik ol biTamam kuzum valla hamile külodu alacaktım nerdeyse ben şimdiden
Tamam kuzum benimYok kızz daha erken hele 3 4aylik ol biAma rahmini koru o yeterli insallah
Hic bisi olmaz ilkinde 2 kilo elmayi tasimazdm. Smdi oglum 16 kilo bi almasam kucagima bi almam gerekiyoYaaa vala ben hemen bişey olacak zannediyorum
Niye ben anlamadımYazdiklarinizi okudukca diyorum ki ilk hamilelikte resmen prenses gibiymisimsmdi hey yavrum hey 15 dk totoyu kanepeye koyunca tum dengeler alt ust
Öyle tabi kuzum Allah korur onu olacağı varsada olur da zor olunca insan korkuyorHic bisi olmaz ilkinde 2 kilo elmayi tasimazdm. Smdi oglum 16 kilo bi almasam kucagima bi almam gerekiyo
Oglum 18kilo benimde kucagima cikiyo yada ne bileyim tuvalete götürüyorum kaldiriyorum klozete falan. Gece uyuyunca yerine yatiriyorum bir sey olmaz Allah in izniyleHic bisi olmaz ilkinde 2 kilo elmayi tasimazdm. Smdi oglum 16 kilo bi almasam kucagima bi almam gerekiyo