- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Ayy pardonCocuk var evde yatamiosun
Ben de korkuyorum illa ki ama napcaksin. Mesela 4+6 da beta 149 cikti 2 gun sonra dun 270. Bebek var mi yok mu varsa bi sorun mu var bilemiyorum. Ama kismet diyorum bekliyorum. Allah kucagimiza almamizi nasip etsinÖyle tabi kuzum Allah korur onu olacağı varsada olur da zor olunca insan korkuyor
Aha aynen benOglum 18kilo benimde kucagima cikiyo yada ne bileyim tuvalete götürüyorum kaldiriyorum klozete falan. Gece uyuyunca yerine yatiriyorum bir sey olmaz Allah in izniyle
Tam 44 aylik ablasi 3 bucuk desen diil 4 desen diilAyy pardonAllah bağışlasın kaç yaşında
Allah korur insallah sadece yükü rahim kaslarina degil kol kaslarina yüklemek gerek ve kontrollü kaldirmakAha aynen ben
Sağlıcakla al inşallah kucağına güzel bir heyecan beklemeside tadını çıkartIlk bebis canm suanda 4+6 son sat a göre
Yok yok korkma canımBişey olmaz demi kot felan giymekden canım ne biliyim insan korkuyor
Tadini cikart guzelim. Bol bol dinlen uyu keyfini cikart hamileligin. Bebis dogduktan 1 sene boyunca ariyacaksin bugunlerini. Ben 2. Bebisime hamileyim smdi basima gelecekleri biliyorum ama tatli bekleyisler bunlar saglikla kucagimiza aliriz insallah.Ilk bebis canm suanda 4+6 son sat a göre
İhlamur limonlu su ve bol bol takviye vit. Aliyorum canim. Sukurler olsun bugun biraz daha iyiyim toparliyorum yawas yawas.Çok geçmiş olsun tabi ilaç alamadığınız icin dahada ağır geçiyorsunuz ılık ıhlamur icin allah şifa versin Ins
26Kızlar tabloyu oluşturdum
Kaçıncı Çocuk
Başlangıç Kilosu
şimdilik bu bilgilerinizi yazarsanız tabloya ekleyim
Kaçıncı Çocuk
Başlangıç Kilosu
25Yaş
Tahmini Doğum Tarihi
Kaçıncı Çocuk
Başlangıç Kilosu
Yaaa minnoş, bırak yapsın alışsın azıcık yapma etme demeValla benimkide akşam kedi gibi kalktı gittiydi içeri mutfağı toplamışben kötü hissediyorum benim işimi başkasının yapmasını hiç sevmem kendimi zor tutuyorum ama yapmamak lazım işte
Çamaşır önemli değil de aşırı sıkan kot pantolon giyme,Kızlar şuan giyime dikkat etmek gerekirmi sizce mesela sıkan pantolon iç çamaşırı gibi
Buraya da ekliyorum kendimiKızlar tabloyu oluşturdum
Kaçıncı Çocuk
Başlangıç Kilosu
Hee hani nerde uyku valla bende de hiç yok gecede 4 de daldım anca uykuya halbukiKız bacılar bu hamilelikte hani hep uyku hali oluyordu. Öğrendiğimden beri sabahın köründe uyanıyorum öğlen falan da uyuyamıyorum
Valla hep diyorlar ya uyku oluyo diye yok bacım valla tık yokHee hani nerde uyku valla bende de hiç yok gecede 4 de daldım anca uykuya halbuki
Of bende de şöyle, 1 de dersim olduğu günler salak gibi 8 de uyanıyorum gram uyku yok, 10 da dersim varsa hiç uyanasım gelmiyorValla hep diyorlar ya uyku oluyo diye yok bacım valla tık yok
Eklenebiliyo muyiz yaYaaa minnoş, bırak yapsın alışsın azıcık yapma etme deme
Çamaşır önemli değil de aşırı sıkan kot pantolon giyme,
Buraya da ekliyorum kendimi
28
30 mayıs
İlk
54