- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.921
Öğlen 2 gibiEn son kaçta yedin?
Evet bence de bende öyle düşünüyorum acıktım şuan çünküben şunu fark ettim acıkınca daha cok oluyor bulantım o yüzden sürekli bişeyler atıştırıyorum
Canım doktor iğnenin yanında hap vs verdi mi? Yoğun kanamalarda günde iki tane iğne yapılıyorÇok teşekkür ederim canım, inşallah.
Çok normal, olur böyle dedi.
Nedenini söylemedi.
Giderken vardı ağrım.
Makattan fitil verdi onun için.
Biraz önce koydum fitili ama ağrım yok geldiğimden beri.
Şimdi şimdi kahveye döndü rengi.
Ama sabah oluk oluk kanadı yaa, baya kıpkırmızı adet kanıydı.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
İnşallah kuzum, inşallah bir şey olmaz.Ah canım benim inşallah hiiiçbir şey olmaz dinlen bolca
İnşallah canım, inşallah.Anladim canim dinlen bol bol. Allahin izniyle sag salim alicaz bebislerimizi kucagimiza
Bitanemm Yogun kanama gecirdiğim gün doktora gitmistim ya kuzum o zaman 10tane iğne verdi günde 2 doz vuruldum progestan sadece kanamam durdu kese etrafımdan iyicene gitti çok şükür sadece kahve hala geliyordu gittik kontrole baktı dışardanda var biraz dedi az dedi sadece onun içinde proluton verdi 2 tane bugün 1 tane vuruldum yarında 2 ciyi vurulcamCanım doktor iğnenin yanında hap vs verdi mi? Yoğun kanamalarda günde iki tane iğne yapılıyorJou sen öyle yapmıştın dimi? Sadece bir iğne verip yolladı mı?
İlki kürtaj olunca ve geçen hafta lekelenme olunca progestan iğneye başlamıştık canım.Canım doktor iğnenin yanında hap vs verdi mi? Yoğun kanamalarda günde iki tane iğne yapılıyorJou sen öyle yapmıştın dimi? Sadece bir iğne verip yolladı mı?
Valla nasıl çözeceğim bu işi bilemedimEvet evet kesinlikle ben de yaşıyorum bunu. Normalde hiç üşümem ama gebelik testi yapmadan önce başladı bu el ayak soğukluğu. Hala da devam
Ayakları çorapla çözdüm de ellere çözüm bulamıyorumEvet bende de oluyor. Özellikle ayaklarım. İşe 2 çorap giyip gidiyorum yine soğuk
Çok geçmiş olsun canım.Bitanemm Yogun kanama gecirdiğim gün doktora gitmistim ya kuzum o zaman 10tane iğne verdi günde 2 doz vuruldum progestan sadece kanamam durdu kese etrafımdan iyicene gitti çok şükür sadece kahve hala geliyordu gittik kontrole baktı dışardanda var biraz dedi az dedi sadece onun içinde proluton verdi 2 tane bugün 1 tane vuruldum yarında 2 ciyi vurulcam
Heh iyi bari, şifa olur inşallahİlki kürtaj olunca ve geçen hafta lekelenme olunca progestan iğneye başlamıştık canım.
Her gün o vardı.
Bugün proluton depot vurdular hastanede.
Yarın yine progestan vurdurucam.
Önümüzdeki 2 hafta çarşambaları proluton depot, diğer günler progestan iğne canım.
Ahhh onu sen bana sorrr benim cok enteresan oldu ben regliden 5 gun once erken oldum hormondan kaynaklı düşündüm kıpkırmızıydı regli oldum sandım ogün çok ağrılı geçtim nese gece oldu kahverengileştii ertesi gün benek benek kahve geliyo alla alla niye böyle dedim bidaha sabah oldu gene aynı gittim test aldım 4cü gününde test yaptımkiiiii hamileyimm hemen 2 çift inanamadım heyecanımdan titredim şok geçirdim beklemiyordum peki dedim niye öyle kan geldii nese 2 saat oldu başladı foşur foşurr kan gelmeye benim aklım çıktı bebeğimm düştü diyediye hastaneye gittik eşimle ben nasıl ağlıyorum çok kötüydüm kese etrafımda çok vardi kanama heran düşebilirde düşmeyedebilirde dedi doktor çok şükür allahım bana bağışladı o anım çok kötüydü hala test etmeseydim belkide adet olduğunu düşüncektimÇok geçmiş olsun canım.
Benim aklım çıktı kanı görünce.
Sen naptın?
Aynen benimde öyle. Ve üstün körü yediğim zaman daha çabuk acıkıyorumben şunu fark ettim acıkınca daha cok oluyor bulantım o yüzden sürekli bişeyler atıştırıyorum
Ooooo 4 saat geçmiş açlıktan oÖğlen 2 gibi
Eldiven giy oturAyakları çorapla çözdüm de ellere çözüm bulamıyorum
Benimde ilk hamileligim 8. Haftada dusukle sonuclandi. Sonra bebisim oldu cok sukur. Bir kere oldu diye hep oyle olmuyo cancan ferah tut kalbiniİnşallah canım, inşallah.
Benim ilk hamileliğim 9.haftada kalbi durup da kürtajla sonuçlanınca bunda daha bir evham yapıyorum sanırım.
Hayırlı olsun hoş geldinizMerhabasweetgirlcandy canım beni de eklermisin tabloya
31 yaşındayım, 1. Gebeliğim, 5+5 bugün keseyi gördük, 67 kg ile hamile kaldım. Tahmini doğum tarihi 15.06.2022
Ahahah kesin bilgi artık canm bende kanaat getirdim açlıktan oluyormuşAynen benimde öyle. Ve üstün körü yediğim zaman daha çabuk acıkıyorum
Ooooo 4 saat geçmiş açlıktan oacıkınca valla bi midem kazınıyor bi bulanıyor anlatamam. Kan şekerim falan düşüyor gibi oluyor
Eldiven giy otur