2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Canım doktor iğnenin yanında hap vs verdi mi? Yoğun kanamalarda günde iki tane iğne yapılıyor Jou sen öyle yapmıştın dimi? Sadece bir iğne verip yolladı mı?

Canım doktor iğnenin yanında hap vs verdi mi? Yoğun kanamalarda günde iki tane iğne yapılıyor Jou sen öyle yapmıştın dimi? Sadece bir iğne verip yolladı mı?
Bitanemm Yogun kanama gecirdiğim gün doktora gitmistim ya kuzum o zaman 10tane iğne verdi günde 2 doz vuruldum progestan sadece kanamam durdu kese etrafımdan iyicene gitti çok şükür sadece kahve hala geliyordu gittik kontrole baktı dışardanda var biraz dedi az dedi sadece onun içinde proluton verdi 2 tane bugün 1 tane vuruldum yarında 2 ciyi vurulcam

İlki kürtaj olunca ve geçen hafta lekelenme olunca progestan iğneye başlamıştık canım.
Her gün o vardı.
Bugün proluton depot vurdular hastanede.
Yarın yine progestan vurdurucam.
Önümüzdeki 2 hafta çarşambaları proluton depot, diğer günler progestan iğne canım.

Çok geçmiş olsun canım.
Benim aklım çıktı kanı görünce.
Sen naptın?

Reactions: Jou
Çok geçmiş olsun canım.
Benim aklım çıktı kanı görünce.
Sen naptın?
Ahhh onu sen bana sorrr benim cok enteresan oldu ben regliden 5 gun once erken oldum hormondan kaynaklı düşündüm kıpkırmızıydı regli oldum sandım ogün çok ağrılı geçtim nese gece oldu kahverengileştii ertesi gün benek benek kahve geliyo alla alla niye böyle dedim bidaha sabah oldu gene aynı gittim test aldım 4cü gününde test yaptımkiiiii hamileyimm hemen 2 çift inanamadım heyecanımdan titredim şok geçirdim beklemiyordum peki dedim niye öyle kan geldii nese 2 saat oldu başladı foşur foşurr kan gelmeye benim aklım çıktı bebeğimm düştü diyediye hastaneye gittik eşimle ben nasıl ağlıyorum çok kötüydüm kese etrafımda çok vardi kanama heran düşebilirde düşmeyedebilirde dedi doktor çok şükür allahım bana bağışladı o anım çok kötüydü hala test etmeseydim belkide adet olduğunu düşüncektim oyüzden hep mucize diyorum kan görmek çok kötü kırmızı korkutuyor çok fena ilk vurulduğuma rağmen iğne kırmızı kanı kesildii allahh kimsenin başına vermesin böyle

ben şunu fark ettim acıkınca daha cok oluyor bulantım o yüzden sürekli bişeyler atıştırıyorum
Aynen benimde öyle. Ve üstün körü yediğim zaman daha çabuk acıkıyorum
Ooooo 4 saat geçmiş açlıktan o acıkınca valla bi midem kazınıyor bi bulanıyor anlatamam. Kan şekerim falan düşüyor gibi oluyor
Ayakları çorapla çözdüm de ellere çözüm bulamıyorum
Eldiven giy otur

Ahahah kesin bilgi artık canm bende kanaat getirdim açlıktan oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…