-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.881
hmm işte onu bilmiyorum :) benim zaten kahve ile aram olmadığı için bu konunun üzerinde çok durmamıştım. bana en çok koyan çay oldu. günde 10 15 bardak çay içen insandım ben :) şimdi en fazla 3 bardak ve açık içiyorum. doktor çay konusunda böyle dedi diye
Canım nescafe çok zararlı normalde bile içilmemesi gerekiyor. İçeceksen çekirdekten çekilmiş filtre kahve içmelisin. Makinan yoksa french press ile de çözebilirsin
Cancan geçmis olsun. Doktor bisey dedimi neden olmus diye ? Agrin var mi ?@Gizemm0 nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Benim bu sabah baya adet kanaması gibi oldu.
Hemen doktora gittik.
5+4’te kalp atışını duyduk ama kanama alanı var maalesef.
Proluton depot iğne yapıp eve gönderdi.
Yatıyorum şu an ama çok korkuyorum.
Oluk oluk aktı resmen.
İnşallah bebeğime bir şey olmaz.
Canım benim 4+5 te 5000 di senin geç döllenme olmuştur arkadaşım 5+1 de 713 tü kişiden kişiye değişiyor endişelenmeKızlar BAT 14 eylül. 5+4 hamilelik şuan bata göre. 5+2 de kan vermiştim bugün belli oldu 779 hcg ilk testim henüz. Ama normal mi anlamadım. Hcg kişiden kişiye değişiyormuş bir de. Bi daha kan verirsem anca öyle anlarım sanırım sağlıklı bir artış var mı yok mu değil mi? Belki de geç döllenme oldu. İnş sağlıklı artıyordur ya:/ yrn doktor randevum var bakalım kese görünecek mi?
doktorun 6 haftalık dedi, ama sen regl tarihine göre 5+2 misin anlamadım tam kuzuKızlar merhaba bugün kese 13 mm, 6 haftalık kese dedi doktorum ama henüz 5+2 yiz. Neden böyle bu kötü bişey değildir umarım bilgisi olan benim gibi olan var mı?
Evet canım cümle devrik olmuş düzelttimdoktorun 6 haftalık dedi, ama sen regl tarihine göre 5+2 misin anlamadım tam kuzu
kuzu belki gelişmesi çok güzeldir. kötüye yorma hemen. 1 hafta erken gitmen bence kötü bir şey sayılmaz.Evet canım cümle devrik olmuş düzelttim
İnşallah hayırlı haberler verirsin inşallah bebeğine ve sana hiçbişey olmaz canım kendine dikkat et@Gizemm0 nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Hemen doktora gittik.
Oluk oluk aktı resmen.
Erken mi yumurtladım acaba ondan mıkuzu belki gelişmesi çok güzeldir. kötüye yorma hemen. 1 hafta erken gitmen bence kötü bir şey sayılmaz.
Ay içim rahatladı sağol cnm.Canım benim 4+5 te 5000 di senin geç döllenme olmuştur arkadaşım 5+1 de 713 tü kişiden kişiye değişiyor endişelenme
Evet beta zateb kişiye göre değişiyor burda herkesin farklıAy içim rahatladı sağol cnm.
Zaten kaset testte ilk belli belirsiz silik çizgi çıktığı tarihten bugüne rastgele bi hesaplama yaptım artışın normal olduğuna karar verdim:)
valla bence olabilir neden olmasın. ovülasyon takibi yapmıdıysan bunu da bilemezsin. belki regl biter bitmez yumurtladın haberin yok :)Erken mi yumurtladım acaba ondan mı
günde 1tane türk kahvesinin zararı yok demişti doktorum kızıma hamileyken. ben türk kahvesini sevmediğim için haftada 1 veya 2 gün kafeinsiz latte iciyordum. bugün dayanamadım 1 bardak nescafe içtimKızlar bir sorum olacak. Ben tam bir kahve bağımlısıyım çayı hiç aramam ama kahve içmeyince kendime gelemiyorum resmen. Normalde 2 Türk kahvesi 2 kupa filtre kahve içerdim günde. Hamilelik planlayınca 1 Türk kahvesi 1 filtreye düşürdüm. Şimdi hamile olunca da sadace 1 Türk kahvesi içiyorum.
Ama çok mu zararlı doktorunuz bu konuda yorum yaptı mı? Mehmet efendinin kafeinsiz kahvesi sağlıklı mı? Bazen bu tarz şeylerde kimyasal olabiliyor emin olamadım ondan da.
Bat dediğin son adet tarihimi demek istedin canım 14 eylülde mi olmuştun en sonAy içim rahatladı sağol cnm.
Zaten kaset testte ilk belli belirsiz silik çizgi çıktığı tarihten bugüne rastgele bi hesaplama yaptım artışın normal olduğuna karar verdim:)
Benimde adete göre 5+5 olmam gerekirken 6 çıktı ultrasonda sorun olacak birşey değil bence bu bende sormadım açıkçası neden böyle çıktı diyeKızlar merhaba bugün son adet tarihime göre 5+2 deyiz. kese 13 mm, 6 haftalık kese dedi doktorum. Neden böyle ilerde, bu kötü bişey değildir umarım bilgisi olan benim gibi olan var mı?
Ya ben adetten bittikten 1 hafta sonra 2 gün yaptım ovilasyon testi ama pik çıkmadı . Geçen ay kimyasal düşük yaşadım herhalde bu ay olmaz diye düşünüp bıraktım ama Rabbimin işi işte çok şükürvalla bence olabilir neden olmasın. ovülasyon takibi yapmıdıysan bunu da bilemezsin. belki regl biter bitmez yumurtladın haberin yok :)
Anladım canım herşey yolunda gider umarım hepimiz içinBenimde adete göre 5+5 olmam gerekirken 6 çıktı ultrasonda sorun olacak birşey değil bence bu bende sormadım açıkçası neden böyle çıktı diye
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz sen bol bol dinlen kalkma hiç sana sıkı sıkı tutunur bebeğin@Gizemm0 nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Hemen doktora gittik.
Oluk oluk aktı resmen.
Merhaba, evet çok aç uyanıyorum ama hiçbir şey yemek istemiyor canım yumurta vs. hayali bile kötüHerkese günayydddııınnnnnn
Güne aç ve mide bulantısıyla uyanmak hele su içtimmi öğk oluyorum