- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.901
Yaa öyle mi ? Bazen kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum içesim geliyordu, bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğin. İçmem bendeCanım nescafe çok zararlı normalde bile içilmemesi gerekiyor. İçeceksen çekirdekten çekilmiş filtre kahve içmelisin. Makinan yoksa french press ile de çözebilirsin
5 gün ilerde sadece. Bence bir şey olmaz hemen döllenmiștir senin erken döllenme olmuştur korkma ilerde olması bence sorun değildir. Öyle olsa doktorun da söylerdiKızlar merhaba bugün son adet tarihime göre 5+2 deyiz. kese 13 mm, 6 haftalık kese dedi doktorum. Neden böyle ilerde, bu kötü bişey değildir umarım bilgisi olan benim gibi olan var mı?
Off bende kahvaltıda stres oluyorum resmen uyanıyorum saatlerce bekliyorum ne yesem diyeMerhaba, evet çok aç uyanıyorum ama hiçbir şey yemek istemiyor canım yumurta vs. hayali bile kötüSandviç gibi şeyler yiyorum zar zor ama sonrasında istifra ediyorum özellikle su içemiyorum ceviz bile mide mi bulandırıyor ne olacak böyle
Aynen öyle söyledi doktorum da canım.Doğuma kadar şakır şakır kanaması olupta sağlıklı doğuran var kuzum, elinde değil seni anlıyorum ama sakin kalmaya çalış bebeğin etkilenmesin
içini ferah tut. stres kötülükten başka bir şey değil
Benimde yemek istemiyorr kızz ama genede maşaallah doktürüyorum mutfağa zor giriyorum resmenMerhaba, evet çok aç uyanıyorum ama hiçbir şey yemek istemiyor canım yumurta vs. hayali bile kötüSandviç gibi şeyler yiyorum zar zor ama sonrasında istifra ediyorum özellikle su içemiyorum ceviz bile mide mi bulandırıyor ne olacak böyle
hemen döllenmiştir olmuştur bir şeyler :) ileri çıkmasında bence bir sakınca olduğunu zannetmiyorum çok güzel ilerlesin inşallah.Ya ben adetten bittikten 1 hafta sonra 2 gün yaptım ovilasyon testi ama pik çıkmadı . Geçen ay kimyasal düşük yaşadım herhalde bu ay olmaz diye düşünüp bıraktım ama Rabbimin işi işte çok şükür
Çok teşekkür ederim canım, inşallah.Geçmiş olsun canım inşallah sağlıcakla sıkı sıkı tutunur bebişin sana
Çok normal, olur böyle dedi.Cancan geçmis olsun. Doktor bisey dedimi neden olmus diye ? Agrin var mi ?
Anladim canim dinlen bol bol. Allahin izniyle sag salim alicaz bebislerimizi kucagimizaÇok teşekkür ederim canım, inşallah.
Çok normal, olur böyle dedi.
Nedenini söylemedi.
Giderken vardı ağrım.
Makattan fitil verdi onun için.
Biraz önce koydum fitili ama ağrım yok geldiğimden beri.
Şimdi şimdi kahveye döndü rengi.
Ama sabah oluk oluk kanadı yaa, baya kıpkırmızı adet kanıydı.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
En son kaçta yedin?Benim bu saatlerde mide bulantısı şiddetli oluyor ya sizde de bu saatte oluyor mu kızlar?
MaşallahBenimde yemek istemiyorr kızz ama genede maşaallah doktürüyorum mutfağa zor giriyorum resmensuyu bende içemiyorum ama oyüzden hep çorba içiyorum bol sıvı alıyim diye
Ah canım benim inşallah hiiiçbir şey olmaz dinlen bolcaÇok teşekkür ederim canım, inşallah.
Çok normal, olur böyle dedi.
Nedenini söylemedi.
Giderken vardı ağrım.
Makattan fitil verdi onun için.
Biraz önce koydum fitili ama ağrım yok geldiğimden beri.
Şimdi şimdi kahveye döndü rengi.
Ama sabah oluk oluk kanadı yaa, baya kıpkırmızı adet kanıydı.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Valla bende de genelde 7 den sonra midem bulantım başlıyor geceleri özellikle hem yanma hem bulantı çok kötü oluyorumBenim bu saatlerde mide bulantısı şiddetli oluyor ya sizde de bu saatte oluyor mu kızlar?
Aynen kuzum kahvaltı yapmayınca da bu defa açlıktan mide bulantısı başlıyor 1 haftadır yumurta yiyemiyorum bu aralar en sevdiğim şey çorba ve yeşil elmaOff bende kahvaltıda stres oluyorum resmen uyanıyorum saatlerce bekliyorum ne yesem diyeYumurta değişik kokuyor ya coronadan sonra da öyle olmuştu bana şimdi yine aynı
Benimde sabah 10-11 gibi şiddetli oluyor sonra bi sakinliyor sonra bu saatlerde başlıyor ve yatana kadar mide bulantısı oluyor.Valla bende de genelde 7 den sonra midem bulantım başlıyor geceleri özellikle hem yanma hem bulantı çok kötü oluyorum
Bende yaa çorba yiyorum genellikle. Az yediğim için de bacaklarım titriyor halsiz kalıyorum. 20 gündür işe ancak bugün geldim kendimi toplayıp. Psikolojik de etkileniyorum bu durumdan. Acaba tansiyonum düşer mi, midem bulanır mı şöyle olur mu diye diyeAynen kuzum kahvaltı yapmayınca da bu defa açlıktan mide bulantısı başlıyor 1 haftadır yumurta yiyemiyorum bu aralar en sevdiğim şey çorba ve yeşil elma
Evet canım benim nedense hep iştahlı yiyorumm hep acıkıyorummMaşallahben de çorba içiyorum genelde bebişler iyi olsunda başa gelen çekilir
İnşllah sorun yoktur çok teşekkür ederim5 gün ilerde sadece. Bence bir şey olmaz hemen döllenmiștir senin erken döllenme olmuştur korkma ilerde olması bence sorun değildir. Öyle olsa doktorun da söylerdi
ben şunu fark ettim acıkınca daha cok oluyor bulantım o yüzden sürekli bişeyler atıştırıyorumBenim bu saatlerde mide bulantısı şiddetli oluyor ya sizde de bu saatte oluyor mu kızlar?
İnşşalah canım hepimiz için sağlıklı sorunsuz bi gebelik olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşllahhemen döllenmiştir olmuştur bir şeyler :) ileri çıkmasında bence bir sakınca olduğunu zannetmiyorum çok güzel ilerlesin inşallah.