2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Canım nescafe çok zararlı normalde bile içilmemesi gerekiyor. İçeceksen çekirdekten çekilmiş filtre kahve içmelisin. Makinan yoksa french press ile de çözebilirsin
Yaa öyle mi ? Bazen kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum içesim geliyordu, bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğin. İçmem bende 😂

Kızlar merhaba bugün son adet tarihime göre 5+2 deyiz. kese 13 mm, 6 haftalık kese dedi doktorum. Neden böyle ilerde, bu kötü bişey değildir umarım bilgisi olan benim gibi olan var mı?
5 gün ilerde sadece. Bence bir şey olmaz hemen döllenmiștir senin erken döllenme olmuştur korkma ilerde olması bence sorun değildir. Öyle olsa doktorun da söylerdi

Merhaba, evet çok aç uyanıyorum ama hiçbir şey yemek istemiyor canım yumurta vs. hayali bile kötü 😂 Sandviç gibi şeyler yiyorum zar zor ama sonrasında istifra ediyorum özellikle su içemiyorum ceviz bile mide mi bulandırıyor ne olacak böyle 😒
Off bende kahvaltıda stres oluyorum resmen uyanıyorum saatlerce bekliyorum ne yesem diye🤭 Yumurta değişik kokuyor ya coronadan sonra da öyle olmuştu bana şimdi yine aynı 🤭

Doğuma kadar şakır şakır kanaması olupta sağlıklı doğuran var kuzum, elinde değil seni anlıyorum ama sakin kalmaya çalış bebeğin etkilenmesin 😚
Aynen öyle söyledi doktorum da canım.
Dizi, MasterChef falan kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
içini ferah tut. stres kötülükten başka bir şey değil

Evet, biliyorum canım. 😔
Elimden geleni yapıyorum, inşallah bir şey olmaz bebeğime.

Merhaba, evet çok aç uyanıyorum ama hiçbir şey yemek istemiyor canım yumurta vs. hayali bile kötü 😂 Sandviç gibi şeyler yiyorum zar zor ama sonrasında istifra ediyorum özellikle su içemiyorum ceviz bile mide mi bulandırıyor ne olacak böyle 😒
Benimde yemek istemiyorr kızz ama genede maşaallah doktürüyorum mutfağa zor giriyorum resmen 🤦‍♀️ suyu bende içemiyorum ama oyüzden hep çorba içiyorum bol sıvı alıyim diye 🤗

Benim bu saatlerde mide bulantısı şiddetli oluyor ya sizde de bu saatte oluyor mu kızlar?

Ya ben adetten bittikten 1 hafta sonra 2 gün yaptım ovilasyon testi ama pik çıkmadı . Geçen ay kimyasal düşük yaşadım herhalde bu ay olmaz diye düşünüp bıraktım ama Rabbimin işi işte çok şükür 🥰
hemen döllenmiştir olmuştur bir şeyler :) ileri çıkmasında bence bir sakınca olduğunu zannetmiyorum çok güzel ilerlesin inşallah.

Geçmiş olsun canım inşallah sağlıcakla sıkı sıkı tutunur bebişin sana 🙏
Çok teşekkür ederim canım, inşallah. 🙏
Cancan geçmis olsun. Doktor bisey dedimi neden olmus diye ? Agrin var mi ?
Çok normal, olur böyle dedi.
Nedenini söylemedi.
Giderken vardı ağrım.
Makattan fitil verdi onun için.
Biraz önce koydum fitili ama ağrım yok geldiğimden beri.
Şimdi şimdi kahveye döndü rengi.
Ama sabah oluk oluk kanadı yaa, baya kıpkırmızı adet kanıydı. 😔
Rabbim kimseye yaşatmasın.

Nedenini söylemedi.
Giderken vardı ağrım.
Anladim canim dinlen bol bol. Allahin izniyle sag salim alicaz bebislerimizi kucagimiza ❤️

Nedenini söylemedi.
Giderken vardı ağrım.
Ah canım benim inşallah hiiiçbir şey olmaz dinlen bolca🙏🏻

Off bende kahvaltıda stres oluyorum resmen uyanıyorum saatlerce bekliyorum ne yesem diye🤭 Yumurta değişik kokuyor ya coronadan sonra da öyle olmuştu bana şimdi yine aynı 🤭
Aynen kuzum kahvaltı yapmayınca da bu defa açlıktan mide bulantısı başlıyor 1 haftadır yumurta yiyemiyorum bu aralar en sevdiğim şey çorba ve yeşil elma 😂

Aynen kuzum kahvaltı yapmayınca da bu defa açlıktan mide bulantısı başlıyor 1 haftadır yumurta yiyemiyorum bu aralar en sevdiğim şey çorba ve yeşil elma 😂
Bende yaa çorba yiyorum genellikle. Az yediğim için de bacaklarım titriyor halsiz kalıyorum. 20 gündür işe ancak bugün geldim kendimi toplayıp. Psikolojik de etkileniyorum bu durumdan. Acaba tansiyonum düşer mi, midem bulanır mı şöyle olur mu diye diye😂

X