- 24 Ekim 2012
- 3.216
- 2.202
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.961
Benim doktor da gelme dedi. Karindan muayene de kalp atisi ne zaman oluyormus? Bilgi verdiler mi size?Yaaaa canımm gerçekten çok kötü birşey ben kırmızıyı göre göre gittim resmen aklım çıktı allah kimseye yaşatmasın bunu olsun demekki sağliksızdı ilkinde öyle düşün 2ciyide kalbini bile gördün ohhh çok şükürrrr benim doktor alttan etmedi 5haftalık 5 günlüksün dedi haftaya görürüz inşaallah dedi öyle yani pazartesiyi iple çekiyoruminan o zaman dahada rahatlıycam
Bağışıklığı güçlendirmeye devamTeşekkürler Fatoş, ben de bilemedim ne yapsam. doktorlar kesinlikle ol diyor, olmayanları kaybettik diyorlar... Ama işte aşıyla ilgili çok spekülasyon var.... Bugüne kadar aşıya güvenmediğim için olmadım zaten... Ama şimdi hamileler çok ağır geçiriyorlar falan diyorlar ya ondan tedirginim.... bilemedim yani.
Çok teşekkür ederim canım benim.Canim cok gecmis olsun cok sukur ki sorun olmamis. Gebeliklerde bazen kanamalar olabiliyor. Endiselenme hic.
Onceki gebeliginde neden kalbi durmuştu? Kurtajda genetik test falan yaptirmis miydiniz?
Benim de 6 haftalikken kalp atislari olmadigindan kurtaj olmustum.
Canım 6 haftadan başlıyor bildiğime göre amaBenim doktor da gelme dedi. Karindan muayene de kalp atisi ne zaman oluyormus? Bilgi verdiler mi size?
Evettt bende şaşırdım 5 haftalıkken duyduğuna ondan ama iyi oldu rahatladın vallahaaaDualarım seninle canım.
İnşallah pazartesi günü gümbür gümbür duyarsınız kalp atışını.
Güzel bir ohhhhhhh çekersin o zaman.
Ben Cumartesi gittiğimde de vajinal muayene etti.
2 hafta sonraya çağırmıştı kalp atışı için.
Bu kadar erken duyacağımızı ben de beklemiyordum.
Bu zamanlar riskli oluyormus. Ben biraz iş yapıp biraz dinleniyorum. Yorma kendiniHamileligim rahat geçecek herhalde diyordum kızlar bulantım falan yok kasık ağrım pek olmuyor diyordum bugün biraz iş yapayım dedim eğil kalk çok ağrıdı karnım bende bıraktım korkuyorum yahu
O bende de var yürürken bile ağrıyor sankiteşekkür ederim. kasıklar da şiddetli bir ağrı yok şükür. hatta kasık ağrım 1 hafta falan oldu geçeli. bel ağrımda 3 - 4 gündür falan yok. ama onun yerine miras olarak aşırıııııııı derece de göğüs hassasiyeti bıraktı. geceleri sağa sola dönemiyorum resmen ağrıdan
Kesinlikle öyle yaa, rahatladım biraz da olsa.Evettt bende şaşırdım 5 haftalıkken duyduğuna ondan ama iyi oldu rahatladın vallahaaa
Inşaallahh inşaallahh duyacağuzzz teyzoşuu
Artık iyice kafam rahatlar bu zaman stres oluyo insan gerçekten
Evett canımm beniimmmKesinlikle öyle yaa, rahatladım biraz da olsa.
Evet evet, inşallah siz de duyacaksınız ve bu günleri atlatacağız canım.
Bir de çok küçük sanki daha .
Canım benim sağolasın inşaallah hayırlısı olsun çok teşekkürler 20 mm de görünmesi gerekiyor aslında ama yine 1 umut bekliyorum. 23 ekim kızımın 6.ci yaş günü . 30 ekim benim . Cuma günü umarım hayırlı sonuclar ile çıkarım. Gerçi her türlüsü rabbimin bana verdiği hayır ne diyeyim stresli bir süreçSeni de yakından takip ediyorum diğer gruptan burdan korkmayın hiç herzaman görünmüyor Muş . Nazlı demekki görünecek inanıyorum ben
Toxoplazma ve rubella ya bakiyorlar canim da benim doktorum istemedi. Ben bi ara ic hastalıklarına gittirdigimde yaptirmistim.Kızlar sizin doktorlar toxoplazma, hepatit testlerini istedi mi benimki kalp atışı için gelirken getir dedi ama sağlık ocağı çok uzak üşeniyorum
Canim yesil elma limon ve zencefil cok iyi geliyor. Limonlu her sey iyi geliyor. Aklinda olsunEvett canımm beniimmmçok şiştiim meyve yedim ama kivi midemi bulandırdı ya
Zencefilde korkuyorum ya düşük yapar diye öyle birşey duymuştum sanki limon çorbaya sıktı kv onla içtimm yeşil elmada midemi yakıyo meselaCanim yesil elma limon ve zencefil cok iyi geliyor. Limonlu her sey iyi geliyor. Aklinda olsun
Evett benimki de istedi ben yAptırdım hepsiniKızlar sizin doktorlar toxoplazma, hepatit testlerini istedi mi benimki kalp atışı için gelirken getir dedi ama sağlık ocağı çok uzak üşeniyorum
Sağlık ocağı yapıyormu o testleri benim doktorda istedi hastaneden randevu aldım orda yaptırıcamKızlar sizin doktorlar toxoplazma, hepatit testlerini istedi mi benimki kalp atışı için gelirken getir dedi ama sağlık ocağı çok uzak üşeniyorum
Nerde yaptırdın canım senEvett benimki de istedi ben yAptırdım hepsini
Çok güzel ilerliyorKızlar bugün beta baktırdım tekrar 182 çıktı.
24
70
182 olmuş oldu. Nasıl artış sizce?
Genel olarak herkesten istiyorlar sanırım canımToxoplazma ve rubella ya bakiyorlar canim da benim doktorum istemedi. Ben bi ara ic hastalıklarına gittirdigimde yaptirmistim.
Neden istemis senden anlamadim canim
Bende yaptırayım bari yarın sağlık ocağı dediğin yakın olmalı ya benimki çok uzakEvett benimki de istedi ben yAptırdım hepsini
Doktorum özellikle sağlık ocağında yaptır hem gebelik kaydın açılsın dedi canım ama bende keşke hastaneden yaptirsaydim dedimSağlık ocağı yapıyormu o testleri benim doktorda istedi hastaneden randevu aldım orda yaptırıcam