2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Benim doktor da gelme dedi. Karindan muayene de kalp atisi ne zaman oluyormus? Bilgi verdiler mi size?

Reactions: Jou
Bağışıklığı güçlendirmeye devam
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Çok teşekkür ederim canım benim.
Evet, oluyormuş.
İlk defa yaşayınca panikledim biraz.

Öncekinde neden kalbi durduğunu bilmiyoruz canım.
Genetik test kendimize yaptırdık, bugün çıktı sonucu.
Gayet güzel dedi doktor.
Sadece patolojiye gitmişti, ordan da çok bir şey gelmiyor zaten.

Benim doktor da gelme dedi. Karindan muayene de kalp atisi ne zaman oluyormus? Bilgi verdiler mi size?
Canım 6 haftadan başlıyor bildiğime göre ama -C-A-N-A-N- ın mesela alttan muayene etmiş 5+4 haftalıkmış kalp sesini duymuş şuan demekki doktordan doktora değişiyor banada alttan muayene etmedi

Son düzenleme:
Evettt bende şaşırdım 5 haftalıkken duyduğuna ondan ama iyi oldu rahatladın vallahaaa
Inşaallahh inşaallahh duyacağuzzz teyzoşuu
Artık iyice kafam rahatlar bu zaman stres oluyo insan gerçekten

Hamileligim rahat geçecek herhalde diyordum kızlar bulantım falan yok kasık ağrım pek olmuyor diyordum bugün biraz iş yapayım dedim eğil kalk çok ağrıdı karnım bende bıraktım korkuyorum yahu
Bu zamanlar riskli oluyormus. Ben biraz iş yapıp biraz dinleniyorum. Yorma kendini
O bende de var yürürken bile ağrıyor sanki

Evettt bende şaşırdım 5 haftalıkken duyduğuna ondan ama iyi oldu rahatladın vallahaaa
Inşaallahh inşaallahh duyacağuzzz teyzoşuu
Artık iyice kafam rahatlar bu zaman stres oluyo insan gerçekten
Kesinlikle öyle yaa, rahatladım biraz da olsa.
Evet evet, inşallah siz de duyacaksınız ve bu günleri atlatacağız canım.

Reactions: Jou
Bir de çok küçük sanki daha .
Seni de yakından takip ediyorum diğer gruptan burdan korkmayın hiç herzaman görünmüyor Muş . Nazlı demekki görünecek inanıyorum ben
Canım benim sağolasın inşaallah hayırlısı olsun çok teşekkürler 20 mm de görünmesi gerekiyor aslında ama yine 1 umut bekliyorum. 23 ekim kızımın 6.ci yaş günü . 30 ekim benim . Cuma günü umarım hayırlı sonuclar ile çıkarım. Gerçi her türlüsü rabbimin bana verdiği hayır ne diyeyim stresli bir süreç

Kızlar sizin doktorlar toxoplazma, hepatit testlerini istedi mi benimki kalp atışı için gelirken getir dedi ama sağlık ocağı çok uzak üşeniyorum

Kızlar sizin doktorlar toxoplazma, hepatit testlerini istedi mi benimki kalp atışı için gelirken getir dedi ama sağlık ocağı çok uzak üşeniyorum
Toxoplazma ve rubella ya bakiyorlar canim da benim doktorum istemedi. Ben bi ara ic hastalıklarına gittirdigimde yaptirmistim.
Neden istemis senden anlamadim canim

Toxoplazma ve rubella ya bakiyorlar canim da benim doktorum istemedi. Ben bi ara ic hastalıklarına gittirdigimde yaptirmistim.
Neden istemis senden anlamadim canim
Genel olarak herkesten istiyorlar sanırım canım
Evett benimki de istedi ben yAptırdım hepsini
Bende yaptırayım bari yarın sağlık ocağı dediğin yakın olmalı ya benimki çok uzak
Sağlık ocağı yapıyormu o testleri benim doktorda istedi hastaneden randevu aldım orda yaptırıcam
Doktorum özellikle sağlık ocağında yaptır hem gebelik kaydın açılsın dedi canım ama bende keşke hastaneden yaptirsaydim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…