- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.941
Estağfirullah canm olur mu öyle şey. Eşime söyledim lahana alacak kayinvalideme yaptıracamGeceMavi- Ayy çok özür dilerim, antepteyim. Antepteysen yapıp göndereyim, daha da nasıl yardımcı olurum bilemedim❤
Ben artık acıkmak istemiyorum yiyecek bir şey bulamıyorum yaAhahah kesin bilgi artık canm bende kanaat getirdim açlıktan oluyormuş
Ayy olsun ya bunlar güzel anlar tadını çıkaralımBen artık acıkmak istemiyorum yiyecek bir şey bulamıyorum ya
İnşallah tatlım.Heh iyi bari, şifa olur inşallah
Ay ne kadar güzel, Allah size bağışlasın yavrunuzu.Benimde ilk hamileligim 8. Haftada dusukle sonuclandi. Sonra bebisim oldu cok sukur. Bir kere oldu diye hep oyle olmuyo cancan ferah tut kalbini
Yaaaaaaa, çok şaşırdım canım.Ahhh onu sen bana sorrr benim cok enteresan oldu ben regliden 5 gun once erken oldum hormondan kaynaklı düşündüm kıpkırmızıydı regli oldum sandım ogün çok ağrılı geçtim nese gece oldu kahverengileştii ertesi gün benek benek kahve geliyo alla alla niye böyle dedim bidaha sabah oldu gene aynı gittim test aldım 4cü gününde test yaptımkiiiii hamileyimm hemen 2 çift inanamadım heyecanımdan titredim şok geçirdim beklemiyordum peki dedim niye öyle kan geldii nese 2 saat oldu başladı foşur foşurr kan gelmeye benim aklım çıktı bebeğimm düştü diyediye hastaneye gittik eşimle ben nasıl ağlıyorum çok kötüydüm kese etrafımda çok vardi kanama heran düşebilirde düşmeyedebilirde dedi doktor çok şükür allahım bana bağışladı o anım çok kötüydü hala test etmeseydim belkide adet olduğunu düşüncektimoyüzden hep mucize diyorum kan görmek çok kötü kırmızı korkutuyor çok fena ilk vurulduğuma rağmen iğne kırmızı kanı kesildii allahh kimsenin başına vermesin böyle
Benim bir arkadaşın 9 haftalıkken bile görünmedi. Hatta doktor dış gebelik mi boş gebelikmi ne demiş arkadaşım baya ağladı, dertlendi... Sonrasında göründü, çok sağlıklı bir bebişi oldu.. İçini ferah tut...6 +1 hamileyim. 12 gün önce hcg 17950 idi. Bugün gittim kese var ama bebek yok. İçimden erken desemde bilemedim
Evettt gerçekten ol deyince sen bile inanamıyorsunkii kalp atışını bakalım pazartesi olcakmı canımm iyi demii bebişinYaaaaaaa, çok şaşırdım canım.
Geçmiş gitmiş olsun.
Gerçekten mucize gibiymiş.
Rabbim ol deyince oluyor işte.
İnşallah benim bebeğim de benim mucizem olur.
Amiiiiiiin, gerçekten çok zor bir şeymiş.
İlk deva yaşadım ben.
Allah kimseye yaşatmasın.
Merhabalar canım bende sizin gibiyim . 6+1 kese var bebek yok bos olabilir dedi kese 20 mm . Sizin kaç mm di kese. Cuma günü kontrolüm6 +1 hamileyim. 12 gün önce hcg 17950 idi. Bugün gittim kese var ama bebek yok. İçimden erken desemde bilemedim
Sagol bitanem allahim tum isteyenlere nasip etsin.İnşallah tatlım.
Ay ne kadar güzel, Allah size bağışlasın yavrunuzu.
Seni de yakından takip ediyorum diğer gruptan burdan korkmayın hiç herzaman görünmüyor Muş . Nazlı demekki görünecek inanıyorum benMerhabalar canım bende sizin gibiyim . 6+1 kese var bebek yok bos olabilir dedi kese 20 mm . Sizin kaç mm di kese. Cuma günü kontrolüm
Canim ben de kahveyi cok severim. Gunde bir tane Türk kahvesinin bir zarari olmaz demisti daha onfe gittigim kadin dogum uzmani. Kendisi profesor. Tup bebek doktorum da abartmadigin surece sorun yok demisti.Kızlar bir sorum olacak. Ben tam bir kahve bağımlısıyım çayı hiç aramam ama kahve içmeyince kendime gelemiyorum resmen. Normalde 2 Türk kahvesi 2 kupa filtre kahve içerdim günde. Hamilelik planlayınca 1 Türk kahvesi 1 filtreye düşürdüm. Şimdi hamile olunca da sadace 1 Türk kahvesi içiyorum.
Ama çok mu zararlı doktorunuz bu konuda yorum yaptı mı? Mehmet efendinin kafeinsiz kahvesi sağlıklı mı? Bazen bu tarz şeylerde kimyasal olabiliyor emin olamadım ondan da.
Bir de çok küçük sanki daha .Merhabalar canım bende sizin gibiyim . 6+1 kese var bebek yok bos olabilir dedi kese 20 mm . Sizin kaç mm di kese. Cuma günü kontrolüm
Çok şükür, iyi canım.Evettt gerçekten ol deyince sen bile inanamıyorsunkii kalp atışını bakalım pazartesi olcakmı canımm iyi demii bebişinilk deva yaşadım derken
Yaaaa canımm gerçekten çok kötü birşey ben kırmızıyı göre göre gittim resmen aklım çıktı allah kimseye yaşatmasın bunu olsun demekki sağliksızdı ilkinde öyle düşün 2ciyide kalbini bile gördün ohhh çok şükürrrr benim doktor alttan etmedi 5haftalık 5 günlüksün dedi haftaya görürüz inşaallah dedi öyle yani pazartesiyi iple çekiyorumÇok şükür, iyi canım.
Bugün 5+4 ve kanamaya rağmen vajinal muayenede kalp atışını duyduk.
İnşallah sen de pazartesi duyarsın.
İlk gebeliğimde 9.haftada bebeğimin kalbi durmuştu.
Onda hiç böyle lekelenme kanama olmamıştı.
Yani ilk defa böyle oluk oluk kanama oldum.
İlk defa yaşadım.
Bayaa korkuyor insan.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Valla biraz zorlamasa daha güzel olcak ama bu günümüze şükür tabiAyy olsun ya bunlar güzel anlar tadını çıkaralım
Ekmeğe limon sıkıp yedim de iyi geldi. Degisik degisik seyler deniyorum ben.Merhaba, evet çok aç uyanıyorum ama hiçbir şey yemek istemiyor canım yumurta vs. hayali bile kötüSandviç gibi şeyler yiyorum zar zor ama sonrasında istifra ediyorum özellikle su içemiyorum ceviz bile mide mi bulandırıyor ne olacak böyle
Canim cok gecmis olsun cok sukur ki sorun olmamis. Gebeliklerde bazen kanamalar olabiliyor. Endiselenme hic.Çok şükür, iyi canım.
Bugün 5+4 ve kanamaya rağmen vajinal muayenede kalp atışını duyduk.
İnşallah sen de pazartesi duyarsın.
İlk gebeliğimde 9.haftada bebeğimin kalbi durmuştu.
Onda hiç böyle lekelenme kanama olmamıştı.
Yani ilk defa böyle oluk oluk kanama oldum.
İlk defa yaşadım.
Bayaa korkuyor insan.
Rabbim kimseye yaşatmasın.