2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
GeceMavi- GeceMavi- Ayy çok özür dilerim, antepteyim. Antepteysen yapıp göndereyim, daha da nasıl yardımcı olurum bilemedim❤
Estağfirullah canm olur mu öyle şey. Eşime söyledim lahana alacak kayinvalideme yaptıracam 🤭 Hem iyi oldu söylediğin çünkü ilk defa canım bisey çekti 🥰

Ahhh onu sen bana sorrr benim cok enteresan oldu ben regliden 5 gun once erken oldum hormondan kaynaklı düşündüm kıpkırmızıydı regli oldum sandım ogün çok ağrılı geçtim nese gece oldu kahverengileştii ertesi gün benek benek kahve geliyo alla alla niye böyle dedim bidaha sabah oldu gene aynı gittim test aldım 4cü gününde test yaptımkiiiii hamileyimm hemen 2 çift inanamadım heyecanımdan titredim şok geçirdim beklemiyordum peki dedim niye öyle kan geldii nese 2 saat oldu başladı foşur foşurr kan gelmeye benim aklım çıktı bebeğimm düştü diyediye hastaneye gittik eşimle ben nasıl ağlıyorum çok kötüydüm kese etrafımda çok vardi kanama heran düşebilirde düşmeyedebilirde dedi doktor çok şükür allahım bana bağışladı o anım çok kötüydü hala test etmeseydim belkide adet olduğunu düşüncektim 🥲🥲 oyüzden hep mucize diyorum kan görmek çok kötü kırmızı korkutuyor çok fena ilk vurulduğuma rağmen iğne kırmızı kanı kesildii allahh kimsenin başına vermesin böyle 🤲🤲
Yaaaaaaa, çok şaşırdım canım. 😳
Geçmiş gitmiş olsun.
Gerçekten mucize gibiymiş.
Rabbim ol deyince oluyor işte.
İnşallah benim bebeğim de benim mucizem olur. 🙏
Amiiiiiiin, gerçekten çok zor bir şeymiş.
İlk deva yaşadım ben.
Allah kimseye yaşatmasın. 🙏

• Beğen
Reactions: Jou
6 +1 hamileyim. 12 gün önce hcg 17950 idi. Bugün gittim kese var ama bebek yok. İçimden erken desemde bilemedim
Benim bir arkadaşın 9 haftalıkken bile görünmedi. Hatta doktor dış gebelik mi boş gebelikmi ne demiş arkadaşım baya ağladı, dertlendi... Sonrasında göründü, çok sağlıklı bir bebişi oldu.. İçini ferah tut...

Yaaaaaaa, çok şaşırdım canım. 😳
Geçmiş gitmiş olsun.
Gerçekten mucize gibiymiş.
Rabbim ol deyince oluyor işte.
İnşallah benim bebeğim de benim mucizem olur. 🙏
Amiiiiiiin, gerçekten çok zor bir şeymiş.
İlk deva yaşadım ben.
Allah kimseye yaşatmasın. 🙏
Evettt gerçekten ol deyince sen bile inanamıyorsunkii kalp atışını bakalım pazartesi olcakmı canımm iyi demii bebişin 🤗 ilk deva yaşadım derken 😔

6 +1 hamileyim. 12 gün önce hcg 17950 idi. Bugün gittim kese var ama bebek yok. İçimden erken desemde bilemedim
Merhabalar canım bende sizin gibiyim . 6+1 kese var bebek yok bos olabilir dedi kese 20 mm . Sizin kaç mm di kese. Cuma günü kontrolüm

Kızlar bir sorum olacak. Ben tam bir kahve bağımlısıyım çayı hiç aramam ama kahve içmeyince kendime gelemiyorum resmen. Normalde 2 Türk kahvesi 2 kupa filtre kahve içerdim günde. Hamilelik planlayınca 1 Türk kahvesi 1 filtreye düşürdüm. Şimdi hamile olunca da sadace 1 Türk kahvesi içiyorum.

Ama çok mu zararlı doktorunuz bu konuda yorum yaptı mı? Mehmet efendinin kafeinsiz kahvesi sağlıklı mı? Bazen bu tarz şeylerde kimyasal olabiliyor emin olamadım ondan da.
Canim ben de kahveyi cok severim. Gunde bir tane Türk kahvesinin bir zarari olmaz demisti daha onfe gittigim kadin dogum uzmani. Kendisi profesor. Tup bebek doktorum da abartmadigin surece sorun yok demisti.
Mehmet efendinin kafeinsiz turk kahvesi kimyasal sekilde kafein cikartilmadan dogrudan su ile çıkartılarak yapiliyor. O nedenle ben güvenle içiyordum. Su an mide bulantilarim başladığından maalesef içemiyorum.

Evettt gerçekten ol deyince sen bile inanamıyorsunkii kalp atışını bakalım pazartesi olcakmı canımm iyi demii bebişin 🤗 ilk deva yaşadım derken 😔
Çok şükür, iyi canım.
Bugün 5+4 ve kanamaya rağmen vajinal muayenede kalp atışını duyduk.
İnşallah sen de pazartesi duyarsın.

İlk gebeliğimde 9.haftada bebeğimin kalbi durmuştu.
Onda hiç böyle lekelenme kanama olmamıştı.
Yani ilk defa böyle oluk oluk kanama oldum.
İlk defa yaşadım. 😔
Bayaa korkuyor insan.
Rabbim kimseye yaşatmasın. 🙏

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Çok şükür, iyi canım.

İlk defa yaşadım. 😔
Bayaa korkuyor insan.
Yaaaa canımm gerçekten çok kötü birşey ben kırmızıyı göre göre gittim resmen aklım çıktı allah kimseye yaşatmasın bunu olsun demekki sağliksızdı ilkinde öyle düşün 2ciyide kalbini bile gördün ohhh çok şükürrrr benim doktor alttan etmedi 5haftalık 5 günlüksün dedi haftaya görürüz inşaallah dedi öyle yani pazartesiyi iple çekiyorum 🤭 inan o zaman dahada rahatlıycam

Merhaba, evet çok aç uyanıyorum ama hiçbir şey yemek istemiyor canım yumurta vs. hayali bile kötü 😂 Sandviç gibi şeyler yiyorum zar zor ama sonrasında istifra ediyorum özellikle su içemiyorum ceviz bile mide mi bulandırıyor ne olacak böyle 😒
Ekmeğe limon sıkıp yedim de iyi geldi. Degisik degisik seyler deniyorum ben.

Çok şükür, iyi canım.

İlk defa yaşadım. 😔
Bayaa korkuyor insan.
Canim cok gecmis olsun cok sukur ki sorun olmamis. Gebeliklerde bazen kanamalar olabiliyor. Endiselenme hic.
Onceki gebeliginde neden kalbi durmuştu? Kurtajda genetik test falan yaptirmis miydiniz?
Benim de 6 haftalikken kalp atislari olmadigindan kurtaj olmustum.

Dualarım seninle canım.
İnşallah pazartesi günü gümbür gümbür duyarsınız kalp atışını. 🙏
Güzel bir ohhhhhhh çekersin o zaman. 🤗
Ben Cumartesi gittiğimde de vajinal muayene etti.
2 hafta sonraya çağırmıştı kalp atışı için.
Bu kadar erken duyacağımızı ben de beklemiyordum.

X