2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar 9da kalktım zorla 1 haşlanmış yumurta yedim midem o kadar bulanıyor ki ama şuan açlıktan ölüyorum amaa yiyemiyorum mide bulantısından insan aç olup yemek yiyemez mi yahu
İlaç falan vermedi mi kuzum doktora danışsaydın benimde bu sabah kahvaltı ederken oldu stresten diye umut ediyorum

Ben de Anadolu'da arıyorum yaa Anadolu yakası perinatolog tavsiyesi var mıdır Detaylı ultrason için mi düşünüyorsunuz, kaçıncı haftada?
Canim ben daha kese görmeye bile gitmedim tiroid var kan pihtilasmasi var. O nedenle perinatologa gitmeyi planlıyorum. 2 doktorum olsun diye dusunuyorum

Ben de Anadolu'da arıyorum yaa Anadolu yakası perinatolog tavsiyesi var mıdır Detaylı ultrason için mi düşünüyorsunuz, kaçıncı haftada?
Anadoluda’ da Prof. Dr. Arda Lembet’i araştırmanızı öneririm. Bağdat caddesinde yeri. Ben İstanbulda yaşamıyorum, uzun yolu da riskli bulduğum için bulunduğum yerde bir profa devam ediyorum. Ama Arda Hoca’ya da muayene oldum geçmişte ve gerçekten işinin ehli biri. İnstagramdan takip edebilirsiniz.

Devam ediyor canım, inşallah kaldırmazlar

24 hafta olayını ben de çok merak ediyorum. Ben de öğretmenim. Yazıda 2020-2021 yazıyordu ama umarım uzatılır. 2. Dönem devam etmek istemiyorum hiç.

Ben de öğretmenim ve bu konuyu merak ediyorum, umarım bu yıl da geçerli olur.

Corasprin kullanıyordum + iğne de başladı bugün doktorum. 3. Aya kadar böyle sonra sadece iğneye geçeriz dedi. Oksapar aldım 4 kutuda 160lira fark çıktı ya. Rapor almama rağmen bu kadar fark pes gerçekten... Biz alabiliyoruz sorun değil ama alamayan ya da zorlanan insanlar ne yapacak? Gerçi geçen aylarda raporla ücretsiz alınabilen ilaç şimdi ücretle alınıyor o da işin ayrı bi boyutu. Siz de oksapar mı aldınız?

Çok teşekkür ederim tavsiyen için mutlaka araştıracağım

Devam ediyor canım, inşallah kaldırmazlar
İnşallah ya zaten vakalar çok fazla bir de üstüne kış geliyor kapı pencere kapatacağız sınıflarda
24 hafta olayını ben de çok merak ediyorum. Ben de öğretmenim. Yazıda 2020-2021 yazıyordu ama umarım uzatılır. 2. Dönem devam etmek istemiyorum hiç.
Yaa yazıyı görmedim ama inşallah devam eder
Ben de öğretmenim ve bu konuyu merak ediyorum, umarım bu yıl da geçerli olur.
Umarım

Kızlaar bugün ben de gittim doktora. Kalp atışını gördük. Çok minik de duyduk allahım çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Grupta birsürü güzel haber okudum hepsini alıntılayamadım kızlar hepinize hayırlı olsun güzel haber bekleyenlere de zaman su gibi geçsin randevu günleri gelsin
Bulantı için ilaç verdi gece başlayacağım umarım etkili olur da yarın kurtulurum bu bulantılardan da

Ben de oksapqr 0.6 kullaniyorum aspirinle birlikte.
Bakalim canim 2 haftaya giderim ben de doktora

Canim kaçlik aldin. Bir yanlışlık olmalı. Ben 5 paket oksapar aliyorum. Her pakette 2 tane var. 0.6 lik. 56 tl oduyorum sadece. Devlette bana rapor cikarttik.

Asil bu lutinus fitil belimizi bükerek yahu. Ne kadar pahalı bir de bana gunde 4 tane yazdi doktor. Onu sgk dan alabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…