- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.121
Canım sen pozitifi battan kaç gün önce gördün? Maalesef bende de kese ve bebek var ama kalp atışı yok pozitifi gördüğüm tarihe göre geç döllenme olamaz. Yine de acaba yavaş gelişme söz konusu olabilir mi diye düşünmek istiyorum ama hiç umudum yok.. İnşallah haftaya ikimiz için de mucize olur.
Canım bata 5 gün kala 15.20ydi ilk sonucum . Bende de kese var 7sinde ayın kese 1 cm di çarşamba günü kese 2 cm olmuş ama içi boştu. Yine bulantı devam ediyor hatta 2 gündür kusma başladı halsizlik koku hassasiyeti cabasi . Şuan herşeye hazırladım kendimi. Ilk gün çok ağladım çok üzüldüm sonra dedim ki hayırlısı ne diyeyim . Ama bir video gördüm birkadın doğumcu paylaşmış . 8.ci haftada kese boş 9 cü haftada görmüşler bebeği bir umut artık. Sana dr ne dedi. Bana haftaya gel bakalım yine dedi. Belki çok küçüktür biz göremiyoruz ya da boş olabilir dedi . Sat31 ağustos bu aradaCanım sen pozitifi battan kaç gün önce gördün? Maalesef bende de kese ve bebek var ama kalp atışı yok pozitifi gördüğüm tarihe göre geç döllenme olamaz. Yine de acaba yavaş gelişme söz konusu olabilir mi diye düşünmek istiyorum ama hiç umudum yok.. İnşallah haftaya ikimiz için de mucize olur.