- 26 Kasım 2018
- 722
- 1.100
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.061
Yazın bizede güzel haberleriniziKan verdim bekliyorum❤ cok tesekkur ederim
Insallah bende cok isterim guzel haberler vermekYazın bizede güzel haberlerinizi
8.65 cikmis sonucumYazın bizede güzel haberlerinizi
Panik olmaktansa gidin benceKizlar 8 ekimde gitmistim en son kontrole alttan bakarak bebegi gordu ve kalbi orda bak atiyor dedi sesinide duymadik. Bu grip etkilermi acaba bebegi ustustune cok agir geciriyorum. Ve mucovit-C diye sandoz var ondan icmistim gecen gun. Onun icindeki bir maddede tehlikeliymis bebek icin iyice korku sardi beni. Bir dahaki kontrolum 27 ekimde acaba daha erken gitsem mi bilemedim. Mide bulantilarim kesilince iyice panik oldum cnku.
Bence gidin enfeksiyon sıkıntılı bir durumBu arada bende mantar enfeksiyon vardı bugün sarı akıntı geldi sağ kasığım yanıyor doktor 19 ekime randevu verdi yarın gitsem mi?acaba
Merhabaaa hayırlı olsunMerhaba kızlar bende Haziran annesi olacağım İnşAllah ama 3 gün sonra randevum var önce ona gidip kalp atışı kese vs. Gördükten sonra adımı ekletmek istiyorum ALLAH izin verirseyumurtlama günümü biliyorum tam 10.gun oldu ona göre 6+2 şuan ama son adet tarihine göre 5+5 ben yumurtlama gününü esas alıyorum şuan bakalım doktor hangisini seçecek , çünkü kan verdiğimde adetime daha 4 gün varken ilk gebeligimde adet günümde aldığım değeri aldım ilkinde de yumurtlamayi biliyordum 14.gündü tam mesela o yüzden
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsunMerhaba kızlar geçtiğimiz salı günü kan verdim değerim 455 çıktı. Pazartesi doktora gideceğim kese vs görelim inşallah ondan sonra ben de adımı ekleteceğim
Hadi gözün aydınDün doktor randevum vardı. 90 km git 90 km gel olunca pert olup yazamadım tabii.Devlettekinden daha net gördük. Kalp atışını 2. Kez dinledim. 150 imiş hızı. Crl pazartesi devlette 2.92 mm idi, dün 7.92 çıktı. Her şey yolunda dedi. Darısı başınıza kızlar.
Bence biraz daha zaman geçsinKızlar ben öğretmenim 4 senedir bir kolejde çalışıyordum.Bu sene işimden ayrılarak kpss çalışmaya karar verdim.Evde sürekli ders çalışıyorum eskisi gibi tempolu bir hayatım kalmadı.Hareketsizlikte hamilelikte iyi değil acaba hergün yürüyüşe mi başlasam sizce kötü mü gelir iyi mi gelir düzenli yürüyüşler
Gözün aydınKızlar ben geldim. Çok şükür kese normal bebiş var içinde ben bugun adet tarihine göre 6+2yim ama doktor 5+5 dedi. Kalp atışı var alttan baksak duyarız ama istermisiniz dedi gerek yok herşey normalse dedim. Herşey normal gayet güzel görünüyor atışı dedi. 10 gün sonra gel tekrar dedi. Buna şükürtüm güzel haber bekleyen arkadaşlarım güzel haberler alsınlar inşallah
Gözün aydınBende şimdi çıktım doktordan 2 doktorla ilerliyorumsorun yok her şey güzel haftaya gel kalp atışı için dedi diğer doktorum da 2 hafta sonra çağırmıştı
Gözün aydın canım güzel güzel ilerlesin inşallah hepKızlar ben geldim. Çok şükür kese normal bebiş var içinde ben bugun adet tarihine göre 6+2yim ama doktor 5+5 dedi. Kalp atışı var alttan baksak duyarız ama istermisiniz dedi gerek yok herşey normalse dedim. Herşey normal gayet güzel görünüyor atışı dedi. 10 gün sonra gel tekrar dedi. Buna şükürtüm güzel haber bekleyen arkadaşlarım güzel haberler alsınlar inşallah
Inşallah güzel haberler al sende canımGözün aydın canım güzel güzel ilerlesin inşallah hepbenimde 2.30 da randevu heyecan tavan hayırlı haberler olsun inşallah
Yaaa güzel haberlerini bekliyorum hemen yaz bize deGözün aydın canım güzel güzel ilerlesin inşallah hepbenimde 2.30 da randevu heyecan tavan hayırlı haberler olsun inşallah
İnşallah kuzum çıkınca yazarımYaaa güzel haberlerini bekliyorum hemen yaz bize de
6 +2 de kalp atisi gobek ultrasonundan duyuluyor mu?Kızlar ben geldim. Çok şükür kese normal bebiş var içinde ben bugun adet tarihine göre 6+2yim ama doktor 5+5 dedi. Kalp atışı var alttan baksak duyarız ama istermisiniz dedi gerek yok herşey normalse dedim. Herşey normal gayet güzel görünüyor atışı dedi. 10 gün sonra gel tekrar dedi. Buna şükürtüm güzel haber bekleyen arkadaşlarım güzel haberler alsınlar inşallah
Vajinal muayene ile mi duydunuz?Ben de bugün kontrole gittim kızlar. Çok şükür herşey yolunda 6+6 dayız kalp atışını duyduk düzenli bir sorun yok dedi doktorSağlıkla devam etsin inşallah hepimizin
Oh oh, çok sevindim canım.Cok sukur diyim anlayın sizdun gercj dubhalac surup içmiştim. Onun da etkisi olmuştur.
BENİM ADETİM 4 GÜN GEÇTİ AMA BETAM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI 8,65 DAHA GEÇMİ KESE GÖRÜNÜP KALP ATIŞI DUYULUR BİLGİNİZ VARMI...SİZ ÖĞRENDİĞİNİZDE BETA KAÇTI..6 +2 de kalp atisi gobek ultrasonundan duyuluyor mu?
Canim benim tup bebek oldugundan transfer edildikten 6 gun sonra öğrendim. 121 di degerim. Normal yolla hamilelikte hangi gün test yapiyorlar hic bilmiyorum. O desem ne desem yalan olur.BENİM ADETİM 4 GÜN GEÇTİ AMA BETAM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI 8,65 DAHA GEÇMİ KESE GÖRÜNÜP KALP ATIŞI DUYULUR BİLGİNİZ VARMI...SİZ ÖĞRENDİĞİNİZDE BETA KAÇTI..
Çooooooook şükür kızlar, gebelik kesesi görüldü.