2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Panik olmaktansa gidin bence
Bu arada bende mantar enfeksiyon vardı bugün sarı akıntı geldi sağ kasığım yanıyor doktor 19 ekime randevu verdi yarın gitsem mi?acaba
Bence gidin enfeksiyon sıkıntılı bir durum
Merhabaaa hayırlı olsun
Merhaba kızlar geçtiğimiz salı günü kan verdim değerim 455 çıktı. Pazartesi doktora gideceğim kese vs görelim inşallah ondan sonra ben de adımı ekleteceğim
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun
Hadi gözün aydın
Bence biraz daha zaman geçsin
Gözün aydın
Bende şimdi çıktım doktordan 2 doktorla ilerliyorum sorun yok her şey güzel haftaya gel kalp atışı için dedi diğer doktorum da 2 hafta sonra çağırmıştı
Gözün aydın

Gözün aydın canım güzel güzel ilerlesin inşallah hep benimde 2.30 da randevu heyecan tavan hayırlı haberler olsun inşallah

6 +2 de kalp atisi gobek ultrasonundan duyuluyor mu?

BENİM ADETİM 4 GÜN GEÇTİ AMA BETAM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI 8,65 DAHA GEÇMİ KESE GÖRÜNÜP KALP ATIŞI DUYULUR BİLGİNİZ VARMI...SİZ ÖĞRENDİĞİNİZDE BETA KAÇTI..
Canim benim tup bebek oldugundan transfer edildikten 6 gun sonra öğrendim. 121 di degerim. Normal yolla hamilelikte hangi gün test yapiyorlar hic bilmiyorum. O desem ne desem yalan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…