- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.121
Canım sen pozitifi battan kaç gün önce gördün? Maalesef bende de kese ve bebek var ama kalp atışı yokpozitifi gördüğüm tarihe göre geç döllenme olamaz. Yine de acaba yavaş gelişme söz konusu olabilir mi diye düşünmek istiyorum ama hiç umudum yok.. İnşallah haftaya ikimiz için de mucize olur.
Canım bata 5 gün kala 15.20ydi ilk sonucum . Bende de kese var 7sinde ayın kese 1 cm di çarşamba günü kese 2 cm olmuş ama içi boştu. Yine bulantı devam ediyor hatta 2 gündür kusma başladı halsizlik koku hassasiyeti cabasi . Şuan herşeye hazırladım kendimi. Ilk gün çok ağladım çok üzüldüm sonra dedim ki hayırlısı ne diyeyim . Ama bir video gördüm birkadın doğumcu paylaşmış . 8.ci haftada kese boş 9 cü haftada görmüşler bebeği bir umut artık. Sana dr ne dedi. Bana haftaya gel bakalım yine dedi. Belki çok küçüktür biz göremiyoruz ya da boş olabilir dedi . Sat31 ağustos bu aradaCanım sen pozitifi battan kaç gün önce gördün? Maalesef bende de kese ve bebek var ama kalp atışı yokpozitifi gördüğüm tarihe göre geç döllenme olamaz. Yine de acaba yavaş gelişme söz konusu olabilir mi diye düşünmek istiyorum ama hiç umudum yok.. İnşallah haftaya ikimiz için de mucize olur.
Canım benim sağolasın inşaallah hayırlısı olsun ne diyeyim bulantılar katlanarak geliyor vallaCanim benim kalbini butun tut ve Allahima bol bol dua et. Allahin izniyle saklanmistir fistik ve haftaya kendini gosterir kalp sesinide duyarsin canim sen hic moralini bozma olurmu o seni hissediyor cunku.
Günde 1 tane kullanacağım ben de, 40 günde bir almam gerekicek siz de günde 1 tane mi vuruyorsunuz?Ben 5 gunde bir aliyorum. 10 tane oluyor. 10 gun yetiyor. Sizin 0.4 luk gunde kac tane olacak?
Bana da haftaya gel bakalım dedi bebek var ama kalp atışı yok, 23 ağustos satCanım bata 5 gün kala 15.20ydi ilk sonucum . Bende de kese var 7sinde ayın kese 1 cm di çarşamba günü kese 2 cm olmuş ama içi boştu. Yine bulantı devam ediyor hatta 2 gündür kusma başladı halsizlik koku hassasiyeti cabasi . Şuan herşeye hazırladım kendimi. Ilk gün çok ağladım çok üzüldüm sonra dedim ki hayırlısı ne diyeyim . Ama bir video gördüm birkadın doğumcu paylaşmış . 8.ci haftada kese boş 9 cü haftada görmüşler bebeği bir umut artık. Sana dr ne dedi. Bana haftaya gel bakalım yine dedi. Belki çok küçüktür biz göremiyoruz ya da boş olabilir dedi . Sat31 ağustos bu arada
Ay canım inşaallah sağlıkla görürsün kuzunu. Ben kızımı 8 haftalık duymuştum. Özel dr mu devletse belki cihazlar iyi değildir üzme kendini fazla. Ben o günden beri hayırlısı deyip duruyorum hormonlar aynı bulantı arttıBana da haftaya gel bakalım dedi bebek var ama kalp atışı yok, 23 ağustos sat
Özel, hastane ve cihazlar yeni. Alttan da baktı yoktu. Nasip diyorum artık kabullendim. İnşallah senin bebiş ortaya çıkarAy canım inşaallah sağlıkla görürsün kuzunu. Ben kızımı 8 haftalık duymuştum. Özel dr mu devletse belki cihazlar iyi değildir üzme kendini fazla. Ben o günden beri hayırlısı deyip duruyorum hormonlar aynı bulantı arttı
Ben devlete gidiyorum canım . Bende de hem alttan hem üstten bakıldı kese büyümüş ama içi boş görünüyordu hakkımızda hayırlısı olsun salı yada çarşamba gel dedi cumaydı randevum. Yazdim hocam risk yoksa cuma geleyim diye olur tabi dedi. Gidesim yok normalde koşakoşa giderdim durağanlastim. Çok uzmemeye çalış kendini ben de içim buruk ama ne yapacağız vardır bir sebebiÖzel, hastane ve cihazlar yeni. Alttan da baktı yoktu. Nasip diyorum artık kabullendim. İnşallah senin bebiş ortaya çıkar
Ah ben de, perşembe gel dedi cumaya aldım randevumu. Ne kadar geç o kadar iyi kafasındayım şuan. Ben hep sağlıklı olsun diye dua ettim. Demek sağlıksızdı. Vardır rabbimin bildiğiBen devlete gidiyorum canım . Bende de hem alttan hem üstten bakıldı kese büyümüş ama içi boş görünüyordu hakkımızda hayırlısı olsun salı yada çarşamba gel dedi cumaydı randevum. Yazdim hocam risk yoksa cuma geleyim diye olur tabi dedi. Gidesim yok normalde koşakoşa giderdim durağanlastim. Çok uzmemeye çalış kendini ben de içim buruk ama ne yapacağız vardır bir sebebi
Hepimiz öyleyiz be canım doğana kadar geçmez bu korkular Allah yardımcımız olsunİnsallah guzelim ya gripten korktugm icin. Herseye byle endise ediyoruz ya valla. İlk bebegimde hic bu kadar olmamistim sanki. Bunda bisey olacak korkusu gitmiyor hic icimden.
Aynen canım kendimizi koruma güdüsü işte koşarak gidiyorduk ayaklar geri geri gidiyor şuan resmen . Bende çok dua ettim sağlıklı hayırlı diye. Rabbim neylerse güzel eyler vardır bir hayır diye avutuyorum kendimi. Hakkımızda hayırlısı inşaallah sağlıkla yenilerini nasip eder. Mide bulantıların nasıl benim çoğaldı sabahları kusturmaya başladıAh ben de, perşembe gel dedi cumaya aldım randevumu. Ne kadar geç o kadar iyi kafasındayım şuan. Ben hep sağlıklı olsun diye dua ettim. Demek sağlıksızdı. Vardır rabbimin bildiği
Bende hiç yok mide bulantısı. Olması iyi bir şey sanırım. İnşallah bebişin yapıyordurAynen canım kendimizi koruma güdüsü işte koşarak gidiyorduk ayaklar geri geri gidiyor şuan resmen . Bende çok dua ettim sağlıklı hayırlı diye. Rabbim neylerse güzel eyler vardır bir hayır diye avutuyorum kendimi. Hakkımızda hayırlısı inşaallah sağlıkla yenilerini nasip eder. Mide bulantıların nasıl benim çoğaldı sabahları kusturmaya başladı
Bunye ile alakalı sanırım kuzum bulanıyordu şimdi 2 3 gündür arttı. Çok umutlanmiyorum çünkü bulantıvs boş gebelikte de aynı belirtiler devam ediyor yaziyorBende hiç yok mide bulantısı. Olması iyi bir şey sanırım. İnşallah bebişin yapıyordur
Ediyor canım 24 hafta izni devam. Allah korusun da hamile ölümleri çok oldu bu aralar ben kaldıracaklarınada hiç ihtimal vermiyorum. Şubatta 24 hafta gebelikten çıkarız inşallah izneKızlar covidden çekiniyorum geçen sene de bu zamanlarda geçirmiştik eşim getirmişti eve sağolsun ikimizde çalışıyoruz ben öğretmenim maskeyi falan hiç çıkarmıyorum dikkat ediyorum ama eşim pek umursamıyor şu 3 ayı bari sağ salim gecirseydik hayırlısıyla
Bir de bu kamudaki 24. hafta izni devam ediyor mu biliyor musunuz
Canım bı yanlışlık olmasın bugün 8 kutu oksapar 4000 mg aldım rapor çıkardı doktorum kuruş para ödemedim eczaneyeCorasprin kullanıyordum + iğne de başladı bugün doktorum. 3. Aya kadar böyle sonra sadece iğneye geçeriz dedi. Oksapar aldım 4 kutuda 160lira fark çıktı ya. Rapor almama rağmen bu kadar fark pes gerçekten... Biz alabiliyoruz sorun değil ama alamayan ya da zorlanan insanlar ne yapacak? Gerçi geçen aylarda raporla ücretsiz alınabilen ilaç şimdi ücretle alınıyor o da işin ayrı bi boyutu. Siz de oksapar mı aldınız?
Galiba o raporlar farkli oluyor. Ben de hic para ödememek icin çıkarmak istedim. Yine olmadi. Anlayamadim. Raporda ne yaziyor sizde teşhis olarakCanım bı yanlışlık olmasın bugün 8 kutu oksapar 4000 mg aldım rapor çıkardı doktorum kuruş para ödemedim eczaneye
Bende günde bir tane vuruluyorum 8 kutu 80 gün demek 2.5 ay yetiyo bu benim nasip olursa 3.gebeliğim daha önce kadın doğumculara rapor çıkaramıyodu bu iğne için ve ben fark ödüyodum ama şimdi venöz yetmezliği diye sanırım rapor çıkardılar hiç fark istemedi bende şaşırdım hattaBen 5 gunde bir aliyorum. 10 tane oluyor. 10 gun yetiyor. Sizin 0.4 luk gunde kac tane olacak?
Ay evet Allah korusun bende baktım da Şubat a falan geliyor hayırlısıEdiyor canım 24 hafta izni devam. Allah korusun da hamile ölümleri çok oldu bu aralar ben kaldıracaklarınada hiç ihtimal vermiyorum. Şubatta 24 hafta gebelikten çıkarız inşallah izne
Venöz yetersizliği kronik periferikGaliba o raporlar farkli oluyor. Ben de hic para ödememek icin çıkarmak istedim. Yine olmadi. Anlayamadim. Raporda ne yaziyor sizde teşhis olarak
Maşallah canım, ne güzel.Kızlaarbugün ben de gittim doktora. Kalp atışını gördük. Çok minik de duyduk allahım çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Grupta birsürü güzel haber okudumhepsini alıntılayamadım kızlar hepinize hayırlı olsun güzel haber bekleyenlere de zaman su gibi geçsin randevu günleri gelsin
Bulantı için ilaç verdi gece başlayacağım umarım etkili olur da yarın kurtulurum bu bulantılardan da
Vallahi bilemedim artık yanlışlık var mıCanım bı yanlışlık olmasın bugün 8 kutu oksapar 4000 mg aldım rapor çıkardı doktorum kuruş para ödemedim eczaneye