2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Canım bata 5 gün kala 15.20ydi ilk sonucum . Bende de kese var 7sinde ayın kese 1 cm di çarşamba günü kese 2 cm olmuş ama içi boştu. Yine bulantı devam ediyor hatta 2 gündür kusma başladı halsizlik koku hassasiyeti cabasi . Şuan herşeye hazırladım kendimi. Ilk gün çok ağladım çok üzüldüm sonra dedim ki hayırlısı ne diyeyim . Ama bir video gördüm birkadın doğumcu paylaşmış . 8.ci haftada kese boş 9 cü haftada görmüşler bebeği bir umut artık. Sana dr ne dedi. Bana haftaya gel bakalım yine dedi. Belki çok küçüktür biz göremiyoruz ya da boş olabilir dedi . Sat31 ağustos bu arada

Canim benim kalbini butun tut ve Allahima bol bol dua et. Allahin izniyle saklanmistir fistik ve haftaya kendini gosterir kalp sesinide duyarsin canim sen hic moralini bozma olurmu o seni hissediyor cunku.
Canım benim sağolasın inşaallah hayırlısı olsun ne diyeyim bulantılar katlanarak geliyor valla

Bana da haftaya gel bakalım dedi bebek var ama kalp atışı yok, 23 ağustos sat

Bana da haftaya gel bakalım dedi bebek var ama kalp atışı yok, 23 ağustos sat
Ay canım inşaallah sağlıkla görürsün kuzunu. Ben kızımı 8 haftalık duymuştum. Özel dr mu devletse belki cihazlar iyi değildir üzme kendini fazla. Ben o günden beri hayırlısı deyip duruyorum hormonlar aynı bulantı arttı

Özel, hastane ve cihazlar yeni. Alttan da baktı yoktu. Nasip diyorum artık kabullendim. İnşallah senin bebiş ortaya çıkar

Özel, hastane ve cihazlar yeni. Alttan da baktı yoktu. Nasip diyorum artık kabullendim. İnşallah senin bebiş ortaya çıkar
Ben devlete gidiyorum canım . Bende de hem alttan hem üstten bakıldı kese büyümüş ama içi boş görünüyordu hakkımızda hayırlısı olsun salı yada çarşamba gel dedi cumaydı randevum. Yazdim hocam risk yoksa cuma geleyim diye olur tabi dedi. Gidesim yok normalde koşakoşa giderdim durağanlastim. Çok uzmemeye çalış kendini ben de içim buruk ama ne yapacağız vardır bir sebebi

Ah ben de, perşembe gel dedi cumaya aldım randevumu. Ne kadar geç o kadar iyi kafasındayım şuan. Ben hep sağlıklı olsun diye dua ettim. Demek sağlıksızdı. Vardır rabbimin bildiği

İnsallah guzelim ya gripten korktugm icin. Herseye byle endise ediyoruz ya valla. İlk bebegimde hic bu kadar olmamistim sanki. Bunda bisey olacak korkusu gitmiyor hic icimden.
Hepimiz öyleyiz be canım doğana kadar geçmez bu korkular Allah yardımcımız olsun

Ah ben de, perşembe gel dedi cumaya aldım randevumu. Ne kadar geç o kadar iyi kafasındayım şuan. Ben hep sağlıklı olsun diye dua ettim. Demek sağlıksızdı. Vardır rabbimin bildiği
Aynen canım kendimizi koruma güdüsü işte koşarak gidiyorduk ayaklar geri geri gidiyor şuan resmen . Bende çok dua ettim sağlıklı hayırlı diye. Rabbim neylerse güzel eyler vardır bir hayır diye avutuyorum kendimi. Hakkımızda hayırlısı inşaallah sağlıkla yenilerini nasip eder. Mide bulantıların nasıl benim çoğaldı sabahları kusturmaya başladı

Bende hiç yok mide bulantısı. Olması iyi bir şey sanırım. İnşallah bebişin yapıyordur

Bende hiç yok mide bulantısı. Olması iyi bir şey sanırım. İnşallah bebişin yapıyordur
Bunye ile alakalı sanırım kuzum bulanıyordu şimdi 2 3 gündür arttı. Çok umutlanmiyorum çünkü bulantıvs boş gebelikte de aynı belirtiler devam ediyor yaziyor

Ediyor canım 24 hafta izni devam. Allah korusun da hamile ölümleri çok oldu bu aralar ben kaldıracaklarınada hiç ihtimal vermiyorum. Şubatta 24 hafta gebelikten çıkarız inşallah izne

Canım bı yanlışlık olmasın bugün 8 kutu oksapar 4000 mg aldım rapor çıkardı doktorum kuruş para ödemedim eczaneye

Canım bı yanlışlık olmasın bugün 8 kutu oksapar 4000 mg aldım rapor çıkardı doktorum kuruş para ödemedim eczaneye
Galiba o raporlar farkli oluyor. Ben de hic para ödememek icin çıkarmak istedim. Yine olmadi. Anlayamadim. Raporda ne yaziyor sizde teşhis olarak

Ben 5 gunde bir aliyorum. 10 tane oluyor. 10 gun yetiyor. Sizin 0.4 luk gunde kac tane olacak?
Bende günde bir tane vuruluyorum 8 kutu 80 gün demek 2.5 ay yetiyo bu benim nasip olursa 3.gebeliğim daha önce kadın doğumculara rapor çıkaramıyodu bu iğne için ve ben fark ödüyodum ama şimdi venöz yetmezliği diye sanırım rapor çıkardılar hiç fark istemedi bende şaşırdım hatta

Maşallah canım, ne güzel.
Keseyi görmek bile çok güzeldi, kalp atışı için 2 hafta daha bekleyeceğim ben.
Nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum.
Dediğin gibi, su gibi geçsin ve hayırlı haberler alalım inşallah.

Vallahi bilemedim artık yanlışlık var mı Bende demir eksikliği anemisi olarak görüyorum raporumda öyle girilmiş. En iyisi eczacı bir tanıdığıma danışayım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…