2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kizlar istanbulda perinatolog ile devam etmeyi düşünen var mı? Avrupa yakasında perinatolog arastiriyorum.
Prof. Dr. Recep Has
Biraz tuzlu ancak araştırırsanız daha üstü yok. İzmirde ve Balıkesirde hangi doktor adını duysa yaklaşımı değişiyor bana.

İnsallah guzelim ya gripten korktugm icin. Herseye byle endise ediyoruz ya valla. İlk bebegimde hic bu kadar olmamistim sanki. Bunda bisey olacak korkusu gitmiyor hic icimden.

Hosgeldin canim aramiza insallah saglikla bebisini kucagina alirsin canim. Kalp atisini duymussun ne guzel ne mutlu. İlk bebeginmi ?

Merhaba gözünüz aydın kaç haftalıksınız suan bende dün keseyi gördüm 10 gün sonra çağırdı doktorum benide 5+3 deyiz bugün

Kesinlikle canim ya. Hemen telasa kapiliyoruz cok garip. Elimizde ultrasoncihazi olsa hic gobegimizden ayirmayacagiz galiba cok tuhaf telaslar.

Yaaa güzel haberlerini bekliyorum hemen yaz bize de
Kızlar doktordan çıktım 6 haftalıkmışım kalp atışınıda duydum çok şükür normalde 3 hafta sonra çağırmam lazım dedi ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra dedi bende haftaya olsun dedim tamm dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem

Merhaba gözünüz aydın kaç haftalıksınız suan bende dün keseyi gördüm 10 gün sonra çağırdı doktorum benide 5+3 deyiz bugün
5+6 benim hesabıma göre doktor herhangi bişey demedi aslında sabredip 6 hafta bitince gitmek en güzelide bende sabredemedim kan sulandırıcı kullanıyorum ben geç kalmak istemedim başladım bugün iğneme inşallah kalp atışlarınıda duyarız sağlıkla

Maşallah, bugün kaçıncı kese kaçıncı kalp atışı sayamadım ben.
Bebişler çoğalıyor, hamd olsun.

Kızlar covidden çekiniyorum geçen sene de bu zamanlarda geçirmiştik eşim getirmişti eve sağolsun ikimizde çalışıyoruz ben öğretmenim maskeyi falan hiç çıkarmıyorum dikkat ediyorum ama eşim pek umursamıyor şu 3 ayı bari sağ salim gecirseydik hayırlısıyla
Bir de bu kamudaki 24. hafta izni devam ediyor mu biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…