- 22 Mayıs 2011
- 1.170
- 1.209
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.081
RABBİM SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH... MAŞALLAHH..Çooooooook şükür kızlar, gebelik kesesi görüldü.
5+0, haftasıyla uyumlu dedi doktor.
2 hafta sonraya randevu verdi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar versin bizlere.
Kişiden kişiye değişiyor daha bile öncesinde duyan var6 +2 de kalp atisi gobek ultrasonundan duyuluyor mu?
Prof. Dr. Recep HasKizlar istanbulda perinatolog ile devam etmeyi düşünen var mı? Avrupa yakasında perinatolog arastiriyorum.
Çok teşekkür ederim canım.RABBİM SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH... MAŞALLAHH..
Dubhalac ilac içtiğim ixin kendimi kotu hissediyorum.Canim sabah 3 kayisi uzerine sicak su içtim. 1 corba kaşığı zeytinyağı yedim. Ac karbina salatalik yedim.
Oh oh, çok sevindim canım.
İnsallah guzelim ya gripten korktugm icin. Herseye byle endise ediyoruz ya valla. İlk bebegimde hic bu kadar olmamistim sanki. Bunda bisey olacak korkusu gitmiyor hic icimden.Canım sanmıyorım benim geçen hafta pazar kanamam oldu bi anda tüm belirtilerim de kesildi göğüs hassasiyetim kayboldu nerdeyse ertesi gün doktora gittim bebekte kese de oluşmuştu onunla alakası olucağını sanmam bak şuan hassasiyetim yine başladı belirtiler bazen olur bazen olmaz bi anda kesilir yavaş yavaşta kesilir kalbin durmasını böyle basit bişeyden anlamak bence mümkün değil
Hosgeldin canim aramizamerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 6h5g olduk bugün. daha kimselerle paylasamadim evlatceyizimi. kalp atışini duydum . normalde 7h 3g olması gerekirken sanırsam geç döllenme söz konusu doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi. Rabbim kalpten dileyenlerin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun .
Merhaba gözünüz aydın kaç haftalıksınız suanMerhaba kızlar bizde bugün doktora gittik kesemizi gördük şükür herşey yolunda dedi ama kalp atışı için erken dedi 1 hafta 10 içinde görürüz dedi inşallah bakalım kadından baktı burada hepimiz sağlıkla devam edelim inşallah
Kesinlikle canim ya. Hemen telasa kapiliyoruz cok garip. Elimizde ultrasoncihazi olsa hic gobegimizden ayirmayacagiz galibaKorkmayın hiç bol bol C vitamini almaya çalışın ve elinizi karnınıza koyup salavat çekin hep.Kendimize çok vesvese veriyoruz istemsiz bende yapıyorum bazen ama akışına bırakmaya çalışalım. Kalbimizi ferah tutalım.
Ben direk hamile olduğumu keseyle öğrendim. Başka bi rahatsızlık için gitmiştim. Meğer hamileymişimKızlar aranızda doktora gidip keseyi gören var mı hiç?
Sizin için tam bi sürpriz olmusturBen direk hamile olduğumu keseyle öğrendim. Başka bi rahatsızlık için gitmiştim. Meğer hamileymişim
Kızlar doktordan çıktım 6 haftalıkmışım kalp atışınıda duydum çok şükürYaaa güzel haberlerini bekliyorum hemen yaz bize de
5+6 benim hesabıma göre doktor herhangi bişey demedi aslında sabredip 6 hafta bitince gitmek en güzelide bende sabredemedim kan sulandırıcı kullanıyorum ben geç kalmak istemedim başladım bugün iğneme inşallah kalp atışlarınıda duyarız sağlıklaMerhaba gözünüz aydın kaç haftalıksınız suanbende dün keseyi gördüm 10 gün sonra çağırdı doktorum benide 5+3 deyiz bugün
Merhaba kızlar bizde bugün doktora gittik kesemizi gördük şükür herşey yolunda dedi ama kalp atışı için erken dedi 1 hafta 10 içinde görürüz dedi inşallah bakalım kadından baktı burada hepimiz sağlıkla devam edelim inşallah
Kızlar doktordan çıktım 6 haftalıkmışım kalp atışınıda duydum çok şükürnormalde 3 hafta sonra çağırmam lazım dedi ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra dedi bende haftaya olsun dedim tamm dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem
Merhaba gözünüz aydın kaç haftalıksınız suanbende dün keseyi gördüm 10 gün sonra çağırdı doktorum benide 5+3 deyiz bugün
Yaa çok şükürKızlar doktordan çıktım 6 haftalıkmışım kalp atışınıda duydum çok şükürnormalde 3 hafta sonra çağırmam lazım dedi ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra dedi bende haftaya olsun dedim tamm dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem
Yok hayır karından duyuldu çok şükürVajinal muayene ile mi duydunuz?