2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Canım sanmıyorım benim geçen hafta pazar kanamam oldu bi anda tüm belirtilerim de kesildi göğüs hassasiyetim kayboldu nerdeyse ertesi gün doktora gittim bebekte kese de oluşmuştu onunla alakası olucağını sanmam bak şuan hassasiyetim yine başladı belirtiler bazen olur bazen olmaz bi anda kesilir yavaş yavaşta kesilir kalbin durmasını böyle basit bişeyden anlamak bence mümkün değil
İnsallah guzelim ya gripten korktugm icin. Herseye byle endise ediyoruz ya valla. İlk bebegimde hic bu kadar olmamistim sanki. Bunda bisey olacak korkusu gitmiyor hic icimden.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 6h5g olduk bugün 🥰. daha kimselerle paylasamadim evlatceyizimi. kalp atışini duydum 🧿🥰. normalde 7h 3g olması gerekirken sanırsam geç döllenme söz konusu doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi. Rabbim kalpten dileyenlerin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun 🤲🏼.
Hosgeldin canim aramiza 🙂🙂 insallah saglikla bebisini kucagina alirsin canim. Kalp atisini duymussun ne guzel ne mutlu. İlk bebeginmi ?

Merhaba kızlar bizde bugün doktora gittik kesemizi gördük şükür herşey yolunda dedi ama kalp atışı için erken dedi 1 hafta 10 içinde görürüz dedi inşallah bakalım kadından baktı burada hepimiz sağlıkla devam edelim inşallah 🥰🥰
Merhaba gözünüz aydın kaç haftalıksınız suan🥰 bende dün keseyi gördüm 10 gün sonra çağırdı doktorum benide 5+3 deyiz bugün

Korkmayın hiç bol bol C vitamini almaya çalışın ve elinizi karnınıza koyup salavat çekin hep.❤️ Kendimize çok vesvese veriyoruz istemsiz bende yapıyorum bazen ama akışına bırakmaya çalışalım. Kalbimizi ferah tutalım.❤️🐣
Kesinlikle canim ya. Hemen telasa kapiliyoruz cok garip. Elimizde ultrasoncihazi olsa hic gobegimizden ayirmayacagiz galiba 🙂🙂🙂 cok tuhaf telaslar.

Yaaa güzel haberlerini bekliyorum hemen yaz bize de 🥰
Kızlar doktordan çıktım 6 haftalıkmışım kalp atışınıda duydum çok şükür 🤲🥰normalde 3 hafta sonra çağırmam lazım dedi ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra dedi bende haftaya olsun dedim tamm dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem🥰

Merhaba gözünüz aydın kaç haftalıksınız suan🥰 bende dün keseyi gördüm 10 gün sonra çağırdı doktorum benide 5+3 deyiz bugün
5+6 benim hesabıma göre doktor herhangi bişey demedi aslında sabredip 6 hafta bitince gitmek en güzelide bende sabredemedim kan sulandırıcı kullanıyorum ben geç kalmak istemedim başladım bugün iğneme inşallah kalp atışlarınıda duyarız sağlıkla

Merhaba kızlar bizde bugün doktora gittik kesemizi gördük şükür herşey yolunda dedi ama kalp atışı için erken dedi 1 hafta 10 içinde görürüz dedi inşallah bakalım kadından baktı burada hepimiz sağlıkla devam edelim inşallah 🥰🥰
Kızlar doktordan çıktım 6 haftalıkmışım kalp atışınıda duydum çok şükür 🤲🥰normalde 3 hafta sonra çağırmam lazım dedi ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra dedi bende haftaya olsun dedim tamm dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem🥰

Maşallah, bugün kaçıncı kese kaçıncı kalp atışı sayamadım ben. 🥰
Bebişler çoğalıyor, hamd olsun. :emir_bebek:

Kızlar covidden çekiniyorum geçen sene de bu zamanlarda geçirmiştik eşim getirmişti eve sağolsun ikimizde çalışıyoruz ben öğretmenim maskeyi falan hiç çıkarmıyorum dikkat ediyorum ama eşim pek umursamıyor şu 3 ayı bari sağ salim gecirseydik hayırlısıyla
Bir de bu kamudaki 24. hafta izni devam ediyor mu biliyor musunuz

X