- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.141
Bende de var venoz yetmezlik ama bana sadece corasprin verdi sana neden iğne verdi acaba? Ben kalp damar cerrahina da sordum aspirin kullanmam gerek mi dedim yok dedi. Araştırma hastanesinde prof bide hatta ilk gebeliğimde doktor aspirin bile vermediVenöz yetersizliği kronik periferik
Benim de 23 haziran gözüküyor doğum 4+3 olucam inşallah nasıl gidiyor sizin hamilelikMaşallah canım, ne güzel.
Keseyi görmek bile çok güzeldi, kalp atışı için 2 hafta daha bekleyeceğim ben.
Nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum.
Dediğin gibi, su gibi geçsin ve hayırlı haberler alalım inşallah.
Canım benim sağolasın çok teşekkürler hayırlısı kötüye hazırlandım ki olrsa supriz olsun hayal kirikligim artmasın.Bence ikinizinde boş değil diye düşünüyorum demekki göstermedi kendini biraz sabredin son an a kadar allahtan Ümit kesilmez . İnşallah sağlıkla oradalardır.
İnşallah canımMaşallah canım, ne güzel.
Keseyi görmek bile çok güzeldi, kalp atışı için 2 hafta daha bekleyeceğim ben.
Nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum.
Dediğin gibi, su gibi geçsin ve hayırlı haberler alalım inşallah.
hayırlı olsun canımBenim de 23 haziran gözüküyor doğum 4+3 olucam inşallah nasıl gidiyor sizin hamilelik
Tamamdır canımsweetgirlcandy canım ben 5+2 de keseyi görmüştüm bildirmemişim.
Ben de bugün kontrole gittim kızlar. Çok şükür herşey yolunda 6+6 dayız kalp atışını duyduk düzenli bir sorun yok dedi doktorSağlıkla devam etsin inşallah hepimizin
Bende bugün doktora gittim kızlar maşallah güzel haberler aldım ultrasonda kalp atışını gördük duyamadık henüz erkenmiş ama içim rahatladı bir nebze
Çooooooook şükür kızlar, gebelik kesesi görüldü.
5+0, haftasıyla uyumlu dedi doktor.
2 hafta sonraya randevu verdi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar versin bizlere.
Merhaba kızlar bizde bugün doktora gittik kesemizi gördük şükür herşey yolunda dedi ama kalp atışı için erken dedi 1 hafta 10 içinde görürüz dedi inşallah bakalım kadından baktı burada hepimiz sağlıkla devam edelim inşallah
Kızlar doktordan çıktım 6 haftalıkmışım kalp atışınıda duydum çok şükürnormalde 3 hafta sonra çağırmam lazım dedi ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra dedi bende haftaya olsun dedim tamm dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem
Hadi gözünüz aydın kızlarMerhaba kızlar bende kalp atışını duydum çok şükür
Bende hapla bulantıyı durdurdum ama tiksinme mahvediyor hiç bir şey yiyemiyorum. Çorba içiyorumKızlar 9da kalktım zorla 1 haşlanmış yumurta yedim midem o kadar bulanıyor ki ama şuan açlıktan ölüyorum amaa yiyemiyorum mide bulantısındaninsan aç olup yemek yiyemez mi yahu
Gözün aydınKızlaarbugün ben de gittim doktora. Kalp atışını gördük. Çok minik de duyduk allahım çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Grupta birsürü güzel haber okudumhepsini alıntılayamadım kızlar hepinize hayırlı olsun güzel haber bekleyenlere de zaman su gibi geçsin randevu günleri gelsin
Bulantı için ilaç verdi gece başlayacağım umarım etkili olur da yarın kurtulurum bu bulantılardan da
Bende genetik faktör 5 leiden heterozigot pıhtılaşma problemi var canım bu raporumda yazan vençz yetmezliğiBende de var venoz yetmezlik ama bana sadece corasprin verdi sana neden iğne verdi acaba? Ben kalp damar cerrahina da sordum aspirin kullanmam gerek mi dedim yok dedi. Araştırma hastanesinde prof bide hatta ilk gebeliğimde doktor aspirin bile vermedi
Haklısın yavrum hepimiz için herşey çok geni net olamıyoruz maalesef ben çok sancılı ağrılı bulantılı kusmalı ishalli bir süreç geçiriyorum 21 i kontrolüm bakalım ne olcak? Çamur gibi ağzım hiç bir şeyin tadı yok uykum sağlıklı değil. İnşallah bunların sonucu güzel olur.Canım benim sağolasın çok teşekkürler hayırlısı kötüye hazırlandım ki olrsa supriz olsun hayal kirikligim artmasın.
Evet canım. Yatarken 2 tane iç dedi. İşe yaramazsa başka ilaca geçicez. İnşallah işe yarar. Sende uyku hali falan yaptı mı?Tamamdır canım
Hadi gözünüz aydın kızlar
Bende hapla bulantıyı durdurdum ama tiksinme mahvediyor hiç bir şey yiyemiyorum. Çorba içiyorum
Gözün aydınPrilam mı verdi bulantı için
Çok aşırı mı bulantın da 2 tane iç dedi? Ben yatarken 1 tane içiyorum yetiyor. Zaten propektüsünde de 1.gün tek başlayın yazıyorEvet canım. Yatarken 2 tane iç dedi. İşe yaramazsa başka ilaca geçicez. İnşallah işe yarar. Sende uyku hali falan yaptı mı?
Evet canım çok fazla. Pztden beri nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum. O yüzden 2 demiş olabilir. 2 ile bayılmam inşallah geceÇok aşırı mı bulantın da 2 tane iç dedi? Ben yatarken 1 tane içiyorum yetiyor. Zaten propektüsünde de 1.gün tek başlayın yazıyor
Yo yatarken içiyorum ya yapıyorsa da anlamıyorum
Valla henüz bir şey anlayamadım ben.Benim de 23 haziran gözüküyor doğum 4+3 olucam inşallah nasıl gidiyor sizin hamilelik
Bana Enox 0.4 verdi 100 mg corasprin ile birlikte. benim önceden kalan 7 tane var haftaya kadar onu kullanıcam. sonra rapor çıkartıcak doktorum. Aynu şekilde bana da söyledi doktorum 3. aya kadar diye bakalım :)Corasprin kullanıyordum + iğne de başladı bugün doktorum. 3. Aya kadar böyle sonra sadece iğneye geçeriz dedi. Oksapar aldım 4 kutuda 160lira fark çıktı ya. Rapor almama rağmen bu kadar fark pes gerçekten... Biz alabiliyoruz sorun değil ama alamayan ya da zorlanan insanlar ne yapacak? Gerçi geçen aylarda raporla ücretsiz alınabilen ilaç şimdi ücretle alınıyor o da işin ayrı bi boyutu. Siz de oksapar mı aldınız?
Pıhtılaşma bozukluğunuzu önceden biliyor muydunuz? Nasıl çıktı tahlillerde acaba?Bana Enox 0.4 verdi 100 mg corasprin ile birlikte. benim önceden kalan 7 tane var haftaya kadar onu kullanıcam. sonra rapor çıkartıcak doktorum.
2 düşüğe kadar bilmiyordum sonra genetiğe yönlendirdiler genetikte yapılan test sonucu öğrendim.Pıhtılaşma bozukluğunuzu önceden biliyor muydunuz? Nasıl çıktı tahlillerde acaba?
İnşallah canımzaten geçiyor da merak etme. Ben de diyordum nasıl bekliycez kalp atışına kadar diye geldi geçti bir bakıcaz doğumu bebekleri konuşuyoruz
hayırlı olsun canım
Benimki baya zorluyor. Aşırı bulantım var ve kokuya hassasiyetişten eve gelene kadar yol boyu hangi evde ne pişmiş anlayabiliyorum ve bu çok berbat birşey
Bugün ilaç başlıycam inşallah iyi gelir
Benim çok aşırı değildi sana ondan 2 demiştirEvet canım çok fazla. Pztden beri nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum. O yüzden 2 demiş olabilir. 2 ile bayılmam inşallah geceoğlum uyanırsa duymam lazım
Geçmiş olsun canım 2. gebelik mi?Ben de başladım dr a gitmeden.Emziriyorum bir de emzirirken zararlıymış o yüzden 2 günde 1 yapıyorum.Pazartesi randevum var ne olur ne olmaz diye korktum.5+6 benim hesabıma göre doktor herhangi bişey demedi aslında sabredip 6 hafta bitince gitmek en güzelide bende sabredemedim kan sulandırıcı kullanıyorum ben geç kalmak istemedim başladım bugün iğneme inşallah kalp atışlarınıda duyarız sağlıkla
Keseyi ne zaman gördünüz ve betanız kaçtı bende lekelenme yok ama sarı akıntı var doktora gidicem yarınValla henüz bir şey anlayamadım ben.
Öğreneli bile 1 hafta olucak yarın.
Çarşamba gece ve cuma sabah olan lekelenmeler ve perşembe günkü rahim ağrısı dışında başka bir belirtim yok.
Acayip korkuttu beni bunlar.
Keseyi görünce rahatladım resmen.