2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Venöz yetersizliği kronik periferik
Bende de var venoz yetmezlik ama bana sadece corasprin verdi sana neden iğne verdi acaba? Ben kalp damar cerrahina da sordum aspirin kullanmam gerek mi dedim yok dedi. Araştırma hastanesinde prof bide hatta ilk gebeliğimde doktor aspirin bile vermedi

Aranızda diş eti rahatsızlığı çeken var mı? 5.haftadayim dün bir dişim ve başka dişimin üstündeki et çekilmiş gibi sızlayip duruyor ne yapacam bilmiyorum. Önerisi olan var mı?

Benim de 23 haziran gözüküyor doğum 4+3 olucam inşallah nasıl gidiyor sizin hamilelik

Bence ikinizinde boş değil diye düşünüyorum demekki göstermedi kendini biraz sabredin son an a kadar allahtan Ümit kesilmez . İnşallah sağlıkla oradalardır.
Canım benim sağolasın çok teşekkürler hayırlısı kötüye hazırlandım ki olrsa supriz olsun hayal kirikligim artmasın.

İnşallah canım zaten geçiyor da merak etme. Ben de diyordum nasıl bekliycez kalp atışına kadar diye geldi geçti bir bakıcaz doğumu bebekleri konuşuyoruz
Benim de 23 haziran gözüküyor doğum 4+3 olucam inşallah nasıl gidiyor sizin hamilelik
hayırlı olsun canım
Benimki baya zorluyor. Aşırı bulantım var ve kokuya hassasiyet işten eve gelene kadar yol boyu hangi evde ne pişmiş anlayabiliyorum ve bu çok berbat birşey
Bugün ilaç başlıycam inşallah iyi gelir

sweetgirlcandy canım ben 5+2 de keseyi görmüştüm bildirmemişim.
Tamamdır canım
Ben de bugün kontrole gittim kızlar. Çok şükür herşey yolunda 6+6 dayız kalp atışını duyduk düzenli bir sorun yok dedi doktor Sağlıkla devam etsin inşallah hepimizin

Bende bugün doktora gittim kızlar maşallah güzel haberler aldım ultrasonda kalp atışını gördük duyamadık henüz erkenmiş ama içim rahatladı bir nebze

Çooooooook şükür kızlar, gebelik kesesi görüldü.
5+0, haftasıyla uyumlu dedi doktor.
2 hafta sonraya randevu verdi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar versin bizlere.

Merhaba kızlar bende kalp atışını duydum çok şükür
Hadi gözünüz aydın kızlar
Kızlar 9da kalktım zorla 1 haşlanmış yumurta yedim midem o kadar bulanıyor ki ama şuan açlıktan ölüyorum amaa yiyemiyorum mide bulantısından insan aç olup yemek yiyemez mi yahu
Bende hapla bulantıyı durdurdum ama tiksinme mahvediyor hiç bir şey yiyemiyorum. Çorba içiyorum
Gözün aydın Prilam mı verdi bulantı için

Bende genetik faktör 5 leiden heterozigot pıhtılaşma problemi var canım bu raporumda yazan vençz yetmezliği

Canım benim sağolasın çok teşekkürler hayırlısı kötüye hazırlandım ki olrsa supriz olsun hayal kirikligim artmasın.
Haklısın yavrum hepimiz için herşey çok geni net olamıyoruz maalesef ben çok sancılı ağrılı bulantılı kusmalı ishalli bir süreç geçiriyorum 21 i kontrolüm bakalım ne olcak? Çamur gibi ağzım hiç bir şeyin tadı yok uykum sağlıklı değil. İnşallah bunların sonucu güzel olur.

Tamamdır canım

Hadi gözünüz aydın kızlar

Bende hapla bulantıyı durdurdum ama tiksinme mahvediyor hiç bir şey yiyemiyorum. Çorba içiyorum

Gözün aydın Prilam mı verdi bulantı için
Evet canım. Yatarken 2 tane iç dedi. İşe yaramazsa başka ilaca geçicez. İnşallah işe yarar. Sende uyku hali falan yaptı mı?

Evet canım. Yatarken 2 tane iç dedi. İşe yaramazsa başka ilaca geçicez. İnşallah işe yarar. Sende uyku hali falan yaptı mı?
Çok aşırı mı bulantın da 2 tane iç dedi? Ben yatarken 1 tane içiyorum yetiyor. Zaten propektüsünde de 1.gün tek başlayın yazıyor
Yo yatarken içiyorum ya yapıyorsa da anlamıyorum

Çok aşırı mı bulantın da 2 tane iç dedi? Ben yatarken 1 tane içiyorum yetiyor. Zaten propektüsünde de 1.gün tek başlayın yazıyor
Yo yatarken içiyorum ya yapıyorsa da anlamıyorum
Evet canım çok fazla. Pztden beri nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum. O yüzden 2 demiş olabilir. 2 ile bayılmam inşallah gece oğlum uyanırsa duymam lazım

Valla henüz bir şey anlayamadım ben.
Öğreneli bile 1 hafta olucak yarın.
Çarşamba gece ve cuma sabah olan lekelenmeler ve perşembe günkü rahim ağrısı dışında başka bir belirtim yok.
Acayip korkuttu beni bunlar.
Keseyi görünce rahatladım resmen.

Bana Enox 0.4 verdi 100 mg corasprin ile birlikte. benim önceden kalan 7 tane var haftaya kadar onu kullanıcam. sonra rapor çıkartıcak doktorum. Aynu şekilde bana da söyledi doktorum 3. aya kadar diye bakalım :)
ayrıca alamayanlar gerçekten çok zor durumda kalıyor. Allahım yardımcıları olsun çok pahalı

Ay inşallah canım benim, bir an önce gelse o günler.
Senin de bulantılar çok sürmez inşallah canım.
Benim henüz bulantılar başlamadı ama stresten migrenim tuttu.
Auralı migren benimkisi, o bulantı yapıyo hep. Onun için çok iyi bilirim zorluğunu.
Allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun canım 2. gebelik mi?Ben de başladım dr a gitmeden.Emziriyorum bir de emzirirken zararlıymış o yüzden 2 günde 1 yapıyorum.Pazartesi randevum var ne olur ne olmaz diye korktum.

Keseyi ne zaman gördünüz ve betanız kaçtı bende lekelenme yok ama sarı akıntı var doktora gidicem yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…