2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ben ikisini de yiyip içiyorum canim bı sorun yaşamadım denemek istersen de önce birini dene duruma göre diğerini de denersin farklı bir günde 😇 öncekine göre gaz problemi azaldı gibi bu aralar

Ahhh kiyamamm öyle düşünme insanın Sabri dayanmiyor bı zamandan sonra inan ji hepimiz yaşıyoruz o süreci sana kustugunden değil stres yaptığın için ona da geciyordur annesi babalar daha soğukkanlı, olumsuzluktan hemen alıyorlar anlayacağın 🙂
aynen doğru diyosun hissediyolar galiba eşim sakin sskin alıyo tamam kızıım bişi yok sakin ol diye diye uyutuyo en sonunda minicikler ama herşeyi hissediyolar

Bugün dr kanguru meselesini sordum iyice alıştırmayın kucağa bebek arabasına döndüremezsiniz sonra dedi zaten bizim oğlanın katı kuralları var yapmayacaksa bir şeyi asla yapmaz 🙈 o yüzden korktuk almayacağız sanırım. L Lalalala1

Ben her şeyden yiyorum bu arada şimdiden alışsın diye ilerde daha rahat etmek için nispeten de azaldı gazı artık baklagil veya kış sebzeleri sıkıntıya sokmuyor hareketlendiği için aşağıdan çıkıyor kusması da azaldı
Ben de yavaş yavaş deneyeceğim çünkü sebze ve bakliyat çok severim ama çoğu şeyden mahrumuz şuan malum. Dediğin gibi artık pırt pıtt aşağıdan gaz epey çıkıyor ilk zamanki gibi katılıp kalmazlar diye düşünüyorum
Bugün dr kanguru meselesini sordum iyice alıştırmayın kucağa bebek arabasına döndüremezsiniz sonra dedi zaten bizim oğlanın katı kuralları var yapmayacaksa bir şeyi asla yapmaz 🙈 o yüzden korktuk almayacağız sanırım. L Lalalala1
Yaa🙈 ben sormadan başladım valla ama bir bakına haklı. Az evvel dışarı çıkardım hava soğuk olduğu İçin avmye girdik uykusu var ama oturmak istemiyor arabada kucakta etrafa bakacakmış paşam. O yüzden kanguru bunu tetikliyor olabilir

E artık böyle😍

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    154,4 KB · Görüntüleme: 64
Ben de yavaş yavaş deneyeceğim çünkü sebze ve bakliyat çok severim ama çoğu şeyden mahrumuz şuan malum. Dediğin gibi artık pırt pıtt aşağıdan gaz epey çıkıyor ilk zamanki gibi katılıp kalmazlar diye düşünüyorum

Yaa🙈 ben sormadan başladım valla ama bir bakına haklı. Az evvel dışarı çıkardım hava soğuk olduğu İçin avmye girdik uykusu var ama oturmak istemiyor arabada kucakta etrafa bakacakmış paşam. O yüzden kanguru bunu tetikliyor olabilir
Buda bizim tip 😂 heryerini açtık pusetin yok yine durmadı ayı yogi 🐻 kucakta gezdik 🙈

Eklentiler

• A24B4362-A6A5-49F0-94C4-6A08B2380EE8.jpeg
    A24B4362-A6A5-49F0-94C4-6A08B2380EE8.jpeg
    120,3 KB · Görüntüleme: 66
Mamalarda inek sütü proteini bulunuyor belki o yüzden sindirememis, kusmustur, süt ürünleri tükettiği de kakada mukus ve yeşil renk oluyor mu? Kaka sayısı da artiyor da olabilir. 600 Gr alt sınır kabul ediliyor ilk üç ay için.. Mama yine başka marka deneyebilirsin, ya da süt kalitesini artıran besinlerden faydalanabilirsin. Ben pazartesi gidicem aile hekimliğine asi için, ordaki tartı rakamı daha anlamlı olacak. Şu an için enabiz raporda gördüm biz de 500 Gr almış gibiyiz ama dediğim gibi tartılar farklı.
Yok bir kere kakada kan gördüm sonra laktozsuz süt kullandım yoğurt tüketmedim yavaş yavaş süte ve yoğurda döndüm sıkıntı olmadı şimdi her şeyden yiyorum sarı kaka yapıyor günde 1 ya da 2 kere kaka yapıyor bazen 2 günde 1
Kargoyu beklememek adına hemen çözüm olsun diye aptamil aldım ama prosyneoyu çok duydum onu alayım
Bizim de sağlık ocağında 500 gram gözüküyor dün doktorda 650 gram almış gözüküyordu tartıdan tartıya da değişiyor dediğin gibi
Umarım sizin 600 ü geçmiştir kilo alımı

Hangi mamayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama aptamil prosyneo bu tür sorunlara çok iyi geliyor anne sütü gibi çabuk sindiriliyor. Normal aptamil kötü çocuğu çok kusturuyor. Zaten reflüsü var iyice arttırıyordu. Bizim doktorumuzda boy ve kgya göre takip ediyor ona göre oranlıyor gelişim değerlerini. Dediğiniz gibi kilolu bebek iyi bebek mantığı var bizim ülkemizde.
Aptamil aldım her çocuk seviyor hastanelerde bu var diye prosyneo aslında tam bize göre yine aynısı olmaz umarım migrosa gelmişti bir ara keşke alsaydım o zaman hala daha stok yok
Persentil tablosuna göre de her ay yarım kilo makbul 3 aydan sonra bakalım bir sonraki ay nasıl olacak diyet uğruna her şeyi bıraktım şimdi geri beslenmemi değiştiriyorum yemek pişiriyorum artık kendime en azından, atıştırıp duruyordum ya da salata yiyordum emzirirken akıllı iş değil diyet yapmak hamur fast food abur cubur yeme her şeyi ye yani niye kısıtlıyorsun kendini işte aptal kafam

Ben doğduğundan beri kullanıyorum kanguru asla da kucak delisi değil aksine asla kucakta yatmıyor durmuyor
Yani bir doktor böyle mi dedi gerçekten şaşırdım
Kangurunun faydası da çok daha fazla süt üretimi anne bebek arasında kurulan bağ gibi

Buda bizim tip 😂 heryerini açtık pusetin yok yine durmadı ayı yogi 🐻 kucakta gezdik 🙈
Bizimki de bunalıyor şu profildik tulumlarda menapozlu kadın gibi soyunmak istiyor 😂😂
Kornişon turşu bende baya süt yaptıydı kola falan gaz yapar diye düşünüyorum soda ve Niğde gazozuna hasretim 🙁
Soda mı?? Ben her gün içiyorum bazen iki tane. Hiç gaz yapmadı bizde

Bizimki de bunalıyor şu profildik tulumlarda menapozlu kadın gibi soyunmak istiyor 😂😂

Süte gitmiyor mudur o asit acaba geçen limon portakal gibi yiyecekler sütün asitli olmasına sebeb olur pişik de yapabilir diye okudum instagramda o da beni bi geri çekti. Sorun olmazsa özellikle gazoza aşeriyorum neredeyse

Aptamil aldım her çocuk seviyor hastanelerde bu var diye prosyneo aslında tam bize göre yine aynısı olmaz umarım migrosa gelmişti bir ara keşke alsaydım o zaman hala daha stok yok
Persentil tablosuna göre de her ay yarım kilo makbul 3 aydan sonra bakalım bir sonraki ay nasıl olacak diyet uğruna her şeyi bıraktım şimdi geri beslenmemi değiştiriyorum yemek pişiriyorum artık kendime en azından, atıştırıp duruyordum ya da salata yiyordum emzirirken akıllı iş değil diyet yapmak hamur fast food abur cubur yeme her şeyi ye yani niye kısıtlıyorsun kendini işte aptal kafam
Evet arada geliyor migrosa. Genelde eczane maması marketlerde yok. Bizde alışkın olmadığımız vücut tiplerine büründük diyet isteği normal canım kendini suçlama umarım en kısa sürede düzelir süt durumun
Ben doğduğundan beri kullanıyorum kanguru asla da kucak delisi değil aksine asla kucakta yatmıyor durmuyor
Yani bir doktor böyle mi dedi gerçekten şaşırdım
Kangurunun faydası da çok daha fazla süt üretimi anne bebek arasında kurulan bağ gibi
Her bebek farklı malesef. Bizimki tam bir kucak bebesi. Bütün gün kucağımda uyuyor uyanıkkende ayakta geziyoruz. Nadir ana kucağında ve oyun halısında oynar keyifliyse.

Tulumda bunalmıyorda sırtı yere değmeyecek beyfendinin 🙈😂

Ben ikisini de yiyip içiyorum canim bı sorun yaşamadım denemek istersen de önce birini dene duruma göre diğerini de denersin farklı bir günde 😇 öncekine göre gaz problemi azaldı gibi bu aralar

Ahhh kiyamamm öyle düşünme insanın Sabri dayanmiyor bı zamandan sonra inan ji hepimiz yaşıyoruz o süreci sana kustugunden değil stres yaptığın için ona da geciyordur annesi babalar daha soğukkanlı, olumsuzluktan hemen alıyorlar anlayacağın 🙂
Nasil kolayı çok içiyormusun canım ben 20 günlükken bir bardak içmiştim çok ağlamıştı ama şimdi büyüdü içmem lazım😅

Süte gitmiyor mudur o asit acaba geçen limon portakal gibi yiyecekler sütün asitli olmasına sebeb olur pişik de yapabilir diye okudum instagramda o da beni bi geri çekti. Sorun olmazsa özellikle gazoza aşeriyorum neredeyse
Belki bebekten bebeğe değişiyordur onu bilemiyorum ama bana yan etki yapmadı hiç. Soda değil de maden suyundan bahsediliyorum ben aslında. magnezyum bakımından da faydalı ben hamilelikte de çok içerdim

Ben de fanta içtim geçen bir şey olmadı

Bizim gaz sorunumuz nerdeyse kalmadı.bn içiyorum abartmamak şartıyla kola fanta gazoz onları içtigim zaman biraz daha fazla pırtlatıyor o kadar 🤪
Canım sen doktora gittinmi akıntı için ?bnm önceden yumurtlama zamanlarımda gemelde akıntım olurdu şimdide o yüzden oldu galiba 6 gün öncede regl olunca farkettm

X