- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Ortalama bir hesap yapıyorlar canım aşağı yukarı hem böylelikle fazla mamada hazırlamamış oluyordum ben.Devletteki gastro doktoru verdi. Kendi doktorumuza gitmedik henüz ama her seferinde aynı CC emmiyo ki bebeler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortalama bir hesap yapıyorlar canım aşağı yukarı hem böylelikle fazla mamada hazırlamamış oluyordum ben.Devletteki gastro doktoru verdi. Kendi doktorumuza gitmedik henüz ama her seferinde aynı CC emmiyo ki bebeler.
aynen doğru diyosun hissediyolar galiba eşim sakin sskin alıyo tamam kızıım bişi yok sakin ol diye diye uyutuyo en sonunda minicikler ama herşeyi hissediyolarBen ikisini de yiyip içiyorum canim bı sorun yaşamadım denemek istersen de önce birini dene duruma göre diğerini de denersin farklı bir günde öncekine göre gaz problemi azaldı gibi bu aralar
Ahhh kiyamamm öyle düşünme insanın Sabri dayanmiyor bı zamandan sonra inan ji hepimiz yaşıyoruz o süreci sana kustugunden değil stres yaptığın için ona da geciyordur annesi babalar daha soğukkanlı, olumsuzluktan hemen alıyorlar anlayacağın
Ben de taksit taksit hazirliyo gibiyimz dokmeyeyim diye.Ortalama bir hesap yapıyorlar canım aşağı yukarı hem böylelikle fazla mamada hazırlamamış oluyordum ben.
Ben de yavaş yavaş deneyeceğim çünkü sebze ve bakliyat çok severim ama çoğu şeyden mahrumuz şuan malum. Dediğin gibi artık pırt pıtt aşağıdan gaz epey çıkıyor ilk zamanki gibi katılıp kalmazlar diye düşünüyorumBen her şeyden yiyorum bu arada şimdiden alışsın diye ilerde daha rahat etmek için nispeten de azaldı gazı artık baklagil veya kış sebzeleri sıkıntıya sokmuyor hareketlendiği için aşağıdan çıkıyor kusması da azaldı
Yaa ben sormadan başladım valla ama bir bakına haklı. Az evvel dışarı çıkardım hava soğuk olduğu İçin avmye girdik uykusu var ama oturmak istemiyor arabada kucakta etrafa bakacakmış paşam. O yüzden kanguru bunu tetikliyor olabilir
Buda bizim tip heryerini açtık pusetin yok yine durmadı ayı yogi kucakta gezdikBen de yavaş yavaş deneyeceğim çünkü sebze ve bakliyat çok severim ama çoğu şeyden mahrumuz şuan malum. Dediğin gibi artık pırt pıtt aşağıdan gaz epey çıkıyor ilk zamanki gibi katılıp kalmazlar diye düşünüyorum
Yaa ben sormadan başladım valla ama bir bakına haklı. Az evvel dışarı çıkardım hava soğuk olduğu İçin avmye girdik uykusu var ama oturmak istemiyor arabada kucakta etrafa bakacakmış paşam. O yüzden kanguru bunu tetikliyor olabilir
Yok bir kere kakada kan gördüm sonra laktozsuz süt kullandım yoğurt tüketmedim yavaş yavaş süte ve yoğurda döndüm sıkıntı olmadı şimdi her şeyden yiyorum sarı kaka yapıyor günde 1 ya da 2 kere kaka yapıyor bazen 2 günde 1Mamalarda inek sütü proteini bulunuyor belki o yüzden sindirememis, kusmustur, süt ürünleri tükettiği de kakada mukus ve yeşil renk oluyor mu? Kaka sayısı da artiyor da olabilir. 600 Gr alt sınır kabul ediliyor ilk üç ay için.. Mama yine başka marka deneyebilirsin, ya da süt kalitesini artıran besinlerden faydalanabilirsin. Ben pazartesi gidicem aile hekimliğine asi için, ordaki tartı rakamı daha anlamlı olacak. Şu an için enabiz raporda gördüm biz de 500 Gr almış gibiyiz ama dediğim gibi tartılar farklı.
Aptamil aldım her çocuk seviyor hastanelerde bu var diye prosyneo aslında tam bize göre yine aynısı olmaz umarım migrosa gelmişti bir ara keşke alsaydım o zaman hala daha stok yokHangi mamayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama aptamil prosyneo bu tür sorunlara çok iyi geliyor anne sütü gibi çabuk sindiriliyor. Normal aptamil kötü çocuğu çok kusturuyor. Zaten reflüsü var iyice arttırıyordu. Bizim doktorumuzda boy ve kgya göre takip ediyor ona göre oranlıyor gelişim değerlerini. Dediğiniz gibi kilolu bebek iyi bebek mantığı var bizim ülkemizde.
Kornişon turşu bende baya süt yaptıydı kola falan gaz yapar diye düşünüyorum soda ve Niğde gazozuna hasretimKızlar bı sorum var benim bebiş 3 aylık oldu canım okadar kola ve turşu istiyor ki hiç yemedim yesem bişey olur mu siz yiyormusunuz
Ben doğduğundan beri kullanıyorum kanguru asla da kucak delisi değil aksine asla kucakta yatmıyor durmuyor
Bizimki de bunalıyor şu profildik tulumlarda menapozlu kadın gibi soyunmak istiyorBuda bizim tip heryerini açtık pusetin yok yine durmadı ayı yogi kucakta gezdik
Soda mı?? Ben her gün içiyorum bazen iki tane. Hiç gaz yapmadı bizdeKornişon turşu bende baya süt yaptıydı kola falan gaz yapar diye düşünüyorum soda ve Niğde gazozuna hasretim
Süte gitmiyor mudur o asit acaba geçen limon portakal gibi yiyecekler sütün asitli olmasına sebeb olur pişik de yapabilir diye okudum instagramda o da beni bi geri çekti. Sorun olmazsa özellikle gazoza aşeriyorum neredeyseBizimki de bunalıyor şu profildik tulumlarda menapozlu kadın gibi soyunmak istiyor
Soda mı?? Ben her gün içiyorum bazen iki tane. Hiç gaz yapmadı bizde
Evet arada geliyor migrosa. Genelde eczane maması marketlerde yok. Bizde alışkın olmadığımız vücut tiplerine büründük diyet isteği normal canım kendini suçlama umarım en kısa sürede düzelir süt durumunAptamil aldım her çocuk seviyor hastanelerde bu var diye prosyneo aslında tam bize göre yine aynısı olmaz umarım migrosa gelmişti bir ara keşke alsaydım o zaman hala daha stok yok
Persentil tablosuna göre de her ay yarım kilo makbul 3 aydan sonra bakalım bir sonraki ay nasıl olacak diyet uğruna her şeyi bıraktım şimdi geri beslenmemi değiştiriyorum yemek pişiriyorum artık kendime en azından, atıştırıp duruyordum ya da salata yiyordum emzirirken akıllı iş değil diyet yapmak hamur fast food abur cubur yeme her şeyi ye yani niye kısıtlıyorsun kendini işte aptal kafam
Her bebek farklı malesef. Bizimki tam bir kucak bebesi. Bütün gün kucağımda uyuyor uyanıkkende ayakta geziyoruz. Nadir ana kucağında ve oyun halısında oynar keyifliyse.Ben doğduğundan beri kullanıyorum kanguru asla da kucak delisi değil aksine asla kucakta yatmıyor durmuyor
Yani bir doktor böyle mi dedi gerçekten şaşırdım
Kangurunun faydası da çok daha fazla süt üretimi anne bebek arasında kurulan bağ gibi
Tulumda bunalmıyorda sırtı yere değmeyecek beyfendininBizimki de bunalıyor şu profildik tulumlarda menapozlu kadın gibi soyunmak istiyor
Soda mı?? Ben her gün içiyorum bazen iki tane. Hiç gaz yapmadı bizde
Nasil kolayı çok içiyormusun canım ben 20 günlükken bir bardak içmiştim çok ağlamıştı ama şimdi büyüdü içmem lazımBen ikisini de yiyip içiyorum canim bı sorun yaşamadım denemek istersen de önce birini dene duruma göre diğerini de denersin farklı bir günde öncekine göre gaz problemi azaldı gibi bu aralar
Ahhh kiyamamm öyle düşünme insanın Sabri dayanmiyor bı zamandan sonra inan ji hepimiz yaşıyoruz o süreci sana kustugunden değil stres yaptığın için ona da geciyordur annesi babalar daha soğukkanlı, olumsuzluktan hemen alıyorlar anlayacağın
Belki bebekten bebeğe değişiyordur onu bilemiyorum ama bana yan etki yapmadı hiç. Soda değil de maden suyundan bahsediliyorum ben aslında. magnezyum bakımından da faydalı ben hamilelikte de çok içerdimSüte gitmiyor mudur o asit acaba geçen limon portakal gibi yiyecekler sütün asitli olmasına sebeb olur pişik de yapabilir diye okudum instagramda o da beni bi geri çekti. Sorun olmazsa özellikle gazoza aşeriyorum neredeyse
Ben de fanta içtim geçen bir şey olmadıSüte gitmiyor mudur o asit acaba geçen limon portakal gibi yiyecekler sütün asitli olmasına sebeb olur pişik de yapabilir diye okudum instagramda o da beni bi geri çekti. Sorun olmazsa özellikle gazoza aşeriyorum neredeyse
Bizim gaz sorunumuz nerdeyse kalmadı.bn içiyorum abartmamak şartıyla kola fanta gazoz onları içtigim zaman biraz daha fazla pırtlatıyor o kadarSüte gitmiyor mudur o asit acaba geçen limon portakal gibi yiyecekler sütün asitli olmasına sebeb olur pişik de yapabilir diye okudum instagramda o da beni bi geri çekti. Sorun olmazsa özellikle gazoza aşeriyorum neredeyse