- 5 Haziran 2022
- 346
- 197
- 29
12. günün bugün. bence 2 gün sonraya kan testi verAh kus yaptım sabah tek çizgi.aba erken mi ki.. kanama geliyor böle kahve rengi gibi oldu şimdi ..puff biliyor böyle hay Allah'ım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. günün bugün. bence 2 gün sonraya kan testi verAh kus yaptım sabah tek çizgi.aba erken mi ki.. kanama geliyor böle kahve rengi gibi oldu şimdi ..puff biliyor böyle hay Allah'ım
Evet Perşembe günü gidicektim izin günüm...test yapmicak dedim heveslenlenfim.. inşallah erken diye gorunmemistir canim12. günün bugün. bence 2 gün sonraya kan testi ver
Birs şeyde takılıyor kafama..10 gün raporluydum..pazar iş başı oldum..haliyle is guc ama.agir kaldirmadim..giysi felan ..birde boş koliyi merdivenden aşağı surukledim bıraktım .bu gibi şeyler düşük sebebi olur mu canim içimde de bu kurt12. günün bugün. bence 2 gün sonraya kan testi ver
İçini kurt yiyeceğine özel hastane acilde kan ver düşük var mı anlarlar.Birs şeyde takılıyor kafama..10 gün raporluydum..pazar iş başı oldum..haliyle is guc ama.agir kaldirmadim..giysi felan ..birde boş koliyi merdivenden aşağı surukledim bıraktım .bu gibi şeyler düşük sebebi olur mu canim içimde de bu kurt
Test yaptın mı canımBirs şeyde takılıyor kafama..10 gün raporluydum..pazar iş başı oldum..haliyle is guc ama.agir kaldirmadim..giysi felan ..birde boş koliyi merdivenden aşağı surukledim bıraktım .bu gibi şeyler düşük sebebi olur mu canim içimde de bu kurt
Merhaba canım bu sabah yaptım çok hafif silikti ikinci çizgi..bilemedim..pembeli akıntılı gibi kanda geliyor dün gekdi bugünde acaba yerlseme kanamasimidir nedir kus...insallahh oledir kötü bişey olmamıştırTest yaptın mı canım
İnşallah canım korkma kalbini ferah tut belki yerleşme kanamasıdır sen test verMerhaba canım bu sabah yaptım çok hafif silikti ikinci çizgi..bilemedim..pembeli akıntılı gibi kanda geliyor dün gekdi bugünde acaba yerlseme kanamasimidir nedir kus...insallahh oledir kötü bişey olmamıştır
Aaa silik ciktiysa koyulasir iki gunde bir kuzum insallah cift cizgiyi gormek nasip olurMerhaba canım bu sabah yaptım çok hafif silikti ikinci çizgi..bilemedim..pembeli akıntılı gibi kanda geliyor dün gekdi bugünde acaba yerlseme kanamasimidir nedir kus...insallahh oledir kötü bişey olmamıştır
Ayy inşallah kus hala azda olsa geliyor kanama..Perşembe hayirr ola insallahAaa silik ciktiysa koyulasir iki gunde bir kuzum insallah cift cizgiyi gormek nasip olur
Cok yogunmu yoksa peceteye silincemi geliyorAyy inşallah kus hala azda olsa geliyor kanama..Perşembe hayirr ola insallah
Peceteye silince geliyo pembe renk akiskanli zaman zaman...Cok yogunmu yoksa peceteye silincemi geliyor
Bence yerlesme kanamasidir adet olsa simdiye kadar sokulmesi gerekirdiPeceteye silince geliyo pembe renk akiskanli zaman zaman...
Dimi birde adete 5 6 gün var hadi inşallah canimBence yerlesme kanamasidir adet olsa simdiye kadar sokulmesi gerekirdi
Sol kaşığımda şişlik var ara ara batma oluyor canım bide çok akıntım var da iğnelerden mi bilmiyorumBelirti felan varmi kuzum
İnşallah gebelik belirtilerimizdir kuzumYaa benimde sag kasigimdan karnima kadar vuran batma var
Insallah kuzum seninde asilaman basarili gecer insallah kac yumurtan olustuKızlar merhaba bende yarın aşılama olacağım çok heyecanlıyım yaa Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Bekleyen arkadaşlar inşallah çift çizgileri görürsünüz