Allah razı olsun canım benim sağda 1 solda 2 taneInsallah kuzum seninde asilaman basarili gecer insallah kac yumurtan olustu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim sağda 1 solda 2 taneInsallah kuzum seninde asilaman basarili gecer insallah kac yumurtan olustu
İnşallah kuzum senin kaç yumurtan vardı aşılama olduğunda bir de kan alıyorlar mı alıyorlarsa aç tok farkeder miYaa ihtimal yuksek desene 3 yumurtayla insallah tutunurlar miniklerimiz
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yumurtaların güzel güzel gelişirMerhaba herkese Bende bu ay ilk defa aşılama yaptiricam. Bugün adetimin 2. Günüydü, gonal-f kullanmaya başladım ve pazartesi tekrar muayeneye gidicem
Hepimizin hakkinda hayırlısı olsun. Aşılamanız başarılı olur, güzel sonuçlar alırsınız inşallahHakkında hayırlısı olsun canım inşallah yumurtaların güzel güzel gelişir
Benimde 2 yumurtam vardi canim biri sagda biri solda benden kan almadilar tok girdim canim yalniz idrara sikisik olmabi istiyorlar o kadarİnşallah kuzum senin kaç yumurtan vardı aşılama olduğunda bir de kan alıyorlar mı alıyorlarsa aç tok farkeder mi
Merhaba, inş gönlüne göre olur sonucunBi sebep yoktu canim esimin degerleride benim yumurtaliklarimda gayet guzeldi 3 defa yumurta takibi +catlatma ignesi yaptirdik tutmadi bu ayda cipli asilamaya gectik hayirlisi olsun insallah
Ben 5 gun gunde iki kere letu adinda hap kullandim daha sonra 2 gunde merional adinda igne kullandim biri 20 biri 18 mm yumurtam olustu cnm asilamadan sonra tamda bahsettigin sizlanayi yasiyorum sag kasigimda var tururken otururken cok sizliyorMerhaba, inş gönlüne göre olur sonucun
yumurta takibinde hangi ilacı kullandın ve alt kasıklarda derinden sızlama oluyor muydu?
İnşallah sevinç gözyaşları dökersin canım çok teşekkür ederimBenimde 2 yumurtam vardi canim biri sagda biri solda benden kan almadilar tok girdim canim yalniz idrara sikisik olmabi istiyorlar o kadar
Ben de 8 gün 21. saatteyim. Ufak regl sancıları geliyor. Akıntım çokKızlar aşılamanın 9.günündeyim ama bildiğiniz adet sancısı çekiyorum çok ağrım var böyle bir şey yaşayan var mı?
Bende akıntı yok sanırım adet olcam tutmadıBen de 8 gün 21. saatteyim. Ufak regl sancıları geliyor. Akıntım çok
Benim adet öncesi de akıntım çok olurdu. Ben de arada kaldım bekliyorum sabırsızlıklaBende akıntı yok sanırım adet olcam tutmadı
Sizin bugün kaçıncı gününüzBenim adet öncesi de akıntım çok olurdu. Ben de arada kaldım bekliyorum sabırsızlıkla
9. Gün bitecekSizin bugün kaçıncı gününüz
Benimde 9 bugün hem göğüs ağrısı hem adet sancısı bekelemek çok zor ovitrellenon 11. Günü testte negatif çıktı zaten hayırlısı olsun9. Gün bitecek
Belki yerleşme kanamasıdır canım kötü düşünme bi test yap 3 gün sonra falanBenim de aşılamada 9. günüm.Bugün kahverengi leke geldi.Adet olacak gibiyim göguslerimde falan hic hassasiyet yok.Sanırim tutmadı.
İnşallah öyledir canım sağ ol. Dedigin gibi birkaç gün sonra netleşir.Hayırlısı olsun artık ne yapalım.Belki yerleşme kanamasıdır canım kötü düşünme bi test yap 3 gün sonra falan