Çipli nasıl oluyorBi sebep yoktu canim esimin degerleride benim yumurtaliklarimda gayet guzeldi 3 defa yumurta takibi +catlatma ignesi yaptirdik tutmadi bu ayda cipli asilamaya gectik hayirlisi olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çipli nasıl oluyorBi sebep yoktu canim esimin degerleride benim yumurtaliklarimda gayet guzeldi 3 defa yumurta takibi +catlatma ignesi yaptirdik tutmadi bu ayda cipli asilamaya gectik hayirlisi olsun insallah
DnÇipli nasıl oluyor
Normal aşılamaya göre dna hasarı daha az spermler ve daha hızlı kaliteli spermler seçiliyor bi çip içinde. Bu yüzden hamile kalma olasılığı artıyorÇipli nasıl oluyor
Asilama esnasinda agrin oldumu canimOturup kalkarken ani hareketlerimde sağ tarafımda ağrılar devam ediyor. 5 gün 2 saat olmuş
Ağrı denilmez ama ufak baskılar hissettim.Asilama esnasinda agrin oldumu canim
Benim sağ tarafımda bir yumurtam gelişmiş 18 mm olması gerekiyormuş zateb . Diğerleri 16 mm de kalmış . Zaten doktorumda 1 yumurta yeterli bizim için demişti . Fazlası olunca çoklu gebelik oluşabilir diye . İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda :)Aramizda 1 gun varmis insallah hayirli haberler aliriz senin kac yumurtan olustu
Insallaj birbirimize hayirli haberler vermek nasip olurBenim sağ tarafımda bir yumurtam gelişmiş 18 mm olması gerekiyormuş zateb . Diğerleri 16 mm de kalmış . Zaten doktorumda 1 yumurta yeterli bizim için demişti . Fazlası olunca çoklu gebelik oluşabilir diye . İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda :)
İstanbul'da mı oldunuz önereceğiniz yer var mıDn
Normal aşılamaya göre dna hasarı daha az spermler ve daha hızlı kaliteli spermler seçiliyor bi çip içinde. Bu yüzden hamile kalma olasılığı artıyor
Yok canim ben antepteyimİstanbul'da mı oldunuz önereceğiniz yer var mı
İnşallah kasımın 4-5 İ gibi gösteriyor tarih bekleyelim bakalım yine :)Insallaj birbirimize hayirli haberler vermek nasip olur
Canim sende durumlar nasil varmi bi degisiklikAaminn canim insallahh tutunmusturr sizinde sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Merhaba canım..evet belirtiler yaşıyorum ağrı kar hafifledi bel ağrısı oluyor akıntı..göğüs ucu belirginleşti..ama progestan iciyorm onu yoksa tutundumu..Perşembe kan verecegim..10 gündür evdeydim dinlendim..bugün işbaşı bakalım bikac gunde öyle oyalajirim ve güzel haberi alırım .. insallahh rabbim kucaklarimizi boş birakmasinn sizde durumlar nedir pekiCanim sende durumlar nasil varmi bi degisiklik
Gaziantep’te kime yaptırdınYok canim ben antepteyim
Ozel klinikte canim sen nerede yaptirdinGaziantep’te kime yaptırdın
Benim 3. Gunum kasik agrilarim hala devam ediyor umarim guzel sonuclar aliriz sende ogrenince bize haber vermeyi unutmaMerhaba canım..evet belirtiler yaşıyorum ağrı kar hafifledi bel ağrısı oluyor akıntı..göğüs ucu belirginleşti..ama progestan iciyorm onu yoksa tutundumu..Perşembe kan verecegim..10 gündür evdeydim dinlendim..bugün işbaşı bakalım bikac gunde öyle oyalajirim ve güzel haberi alırım .. insallahh rabbim kucaklarimizi boş birakmasinn sizde durumlar nedir peki
Benimde 3 . Günüm hiç bir belirti yok sağda bir yumurtam oluşmuştu inşallah hayırlı haberler alırızKizlar merha bugun asilama oldum 2 yunurtam gelismisti asilama olanlar deneyimini yazabilirlermiiii
Ben de özel klinikte. Hangi doktora gittinOzel klinikte canim sen nerede yaptirdin
umarım tutunurBenimde 3 . Günüm hiç bir belirti yok sağda bir yumurtam oluşmuştu inşallah hayırlı haberler alırız
Nurettin kavci sen ?Ben de özel klinikte. Hangi doktora gittin