- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
Benı etıketlemeden yazmışsın görmedim çaba öğle mi doktor istemedi bizden sperm testisperm verirken test de yapıyorlar. Eskisi referans niteliğindedir önemli olan verilen sperm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benı etıketlemeden yazmışsın görmedim çaba öğle mi doktor istemedi bizden sperm testisperm verirken test de yapıyorlar. Eskisi referans niteliğindedir önemli olan verilen sperm
Canim naptin kacinci gunun varmi birseylerMerhaba canım..evet belirtiler yaşıyorum ağrı kar hafifledi bel ağrısı oluyor akıntı..göğüs ucu belirginleşti..ama progestan iciyorm onu yoksa tutundumu..Perşembe kan verecegim..10 gündür evdeydim dinlendim..bugün işbaşı bakalım bikac gunde öyle oyalajirim ve güzel haberi alırım .. insallahh rabbim kucaklarimizi boş birakmasinn sizde durumlar nedir peki
Merhaba canım...13 Ekim'de oldum aşılama..ağrı sancılar oldu biraz hafifledi..bugün hafif pembe kanama oldu peçeteye geldi acaba nedir yerleşme kanaması mi kiCanim naptin kacinci gunun varmi birseyler
Yaaa insallah yerlesme kanamasidir bi test yapsaydin kuzum bugun 12. Gunun olmusMerhaba canım...13 Ekim'de oldum aşılama..ağrı sancılar oldu biraz hafifledi..bugün hafif pembe kanama oldu peçeteye geldi acaba nedir yerleşme kanaması mi ki
Yaaa insallah yerlesme kanamasidir bi test yapsaydin kuzum bugun 12. Gunun obugun ilk kez
Bugün ise gitmeden ilk kez gebelik testi aldım o bile.heyecan vericiydi..aslında almicaktim persm kan verecektim ama bı almak istedim sabah yaoicam bakalım...bugün ki bu kanama sasirtti inşallah canım yerlesme kanamasidir agzinizin duası...calisiyorumda giyim mağazası haliyle iş güç ama ağır kaldirmadim .bide kanama gelince korktumdaYaaa insallah yerlesme kanamasidir bi test yapsaydin kuzum bugun 12. Gunun olmus
Yaa insallah hamilesindir rabbim yuzunu guldhrsun haner vermeyi unutma yarin belki bizlerede umut olursun benimde sag kasigimda yururken hareket edince batma gibi agrilar oluyor sendede oldumuBugün ise gitmeden ilk kez gebelik testi aldım o bile.heyecan vericiydi..aslında almicaktim persm kan verecektim ama bı almak istedim sabah yaoicam bakalım...bugün ki bu kanama sasirtti inşallah canım yerlesme kanamasidir agzinizin duası...calisiyorumda giyim mağazası haliyle iş güç ama ağır kaldirmadim .bide kanama gelince korktumda
Ayy inşallah kuss ...tabi ki...sizin kaçıncı gününüz..ben ilk günler çok ağrı sancı yaşadım.hala bel kasik ağrım var..batmalar oldu böle ara ara iğne batar gibi oldu ..avakado tüketin nar bunlar iyi gelir..Meryem suresi dinleyin ..inşallah canım dualar ileeYaa insallah hamilesindir rabbim yuzunu guldhrsun haner vermeyi unutma yarin belki bizlerede umut olursun benimde sag kasigimda yururken hareket edince batma gibi agrilar oluyor sendede oldumu
Bizden de istemedi aşılama için sperm verirken baktılar.Benı etıketlemeden yazmışsın görmedim çaba öğle mi doktor istemedi bizden sperm testi
Sonucun ne çıktı merak ettimBugün ise gitmeden ilk kez gebelik testi aldım o bile.heyecan vericiydi..aslında almicaktim persm kan verecektim ama bı almak istedim sabah yaoicam bakalım...bugün ki bu kanama sasirtti inşallah canım yerlesme kanamasidir agzinizin duası...calisiyorumda giyim mağazası haliyle iş güç ama ağır kaldirmadim .bide kanama gelince korktumda
Öyle oluyormus yA arkadaşın biri de dediBizden de istemedi aşılama için sperm verirken baktılar.
Benim 5. Gunum dahaaAyy inşallah kuss ...tabi ki...sizin kaçıncı gününüz..ben ilk günler çok ağrı sancı yaşadım.hala bel kasik ağrım var..batmalar oldu böle ara ara iğne batar gibi oldu ..avakado tüketin nar bunlar iyi gelir..Meryem suresi dinleyin ..inşallah canım dualar ilee
Naptin kuzum yaptinmi testii insallah cift cizgiyi gormussundurAyy inşallah kuss ...tabi ki...sizin kaçıncı gününüz..ben ilk günler çok ağrı sancı yaşadım.hala bel kasik ağrım var..batmalar oldu böle ara ara iğne batar gibi oldu ..avakado tüketin nar bunlar iyi gelir..Meryem suresi dinleyin ..inşallah canım dualar ilee
Merhaba sabah yaptım beklefim tek çizgi okuduğumda yerleşme kanaması sonrası 5 gün içinde görünümü..acaba erken mi..yoksa olmadım mi..persemb kan verecegim bakalımSonucun ne çıktı merak ettim
Ah kus yaptım sabah tek çizgi.aba erken mi ki.. kanama geliyor böle kahve rengi gibi oldu şimdi ..puff biliyor böyle hay Allah'ımNaptin kuzum yaptinmi testii insallah cift cizgiyi gormussundur
Biraz daha bekle hemen uzulme persembede tekrqr bi kan ver yerlesme olabilir tabiAh kus yaptım sabah tek çizgi.aba erken mi ki.. kanama geliyor böle kahve rengi gibi oldu şimdi ..puff biliyor böyle hay Allah'ım
İlk kez test yaptım çift görseydim eşime sürpriz yapicfktim ... inşallah canım öle olmuştur .ne xorbislet vallsiBiraz daha bekle hemen uzulme persembede tekrqr bi kan ver yerlesme olabilir tabi