Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emine Suat a gittimNurettin kavci sen ?
Sanırım sizin belirtileriniz neler. Bende hiç belirti yok acaba tutmadı mı kiAyni gun yaptirmisiz galibaa
Hmm anladim canim insallah sonuc alirsin bi probleminiz varmiydi canimEmine Suat a gittim
Canim belirti icin cok erken bence benim yururken kasiklarimda degisik bir agri oluyor sadece belirtiye fazla takilma rabbim kucaklarimizi doldurur insallahSanırım sizin belirtileriniz neler. Bende hiç belirti yok acaba tutmadı mı ki
Aşılama aşırı kolay hiçbir şey hissetmiyorsun. Ne zaman nerede yaptıracaksın?Kızlar bende aşılamaya başlıcam
Kolay mı yapabılır mıyım bana destek verir misiniz
Hsg ve şimdi agustos da yaptırıdm
Kuzum İstanbul’da bu ay başlıyoruzAşılama aşırı kolay hiçbir şey hissetmiyorsun. Ne zaman nerede yaptıracaksın?
İnşallah ilk seferde tutarKuzum İstanbul’da bu ay başlıyoruz
Dün adet oldum
Doktoru bugun arıcaz
Doktorun klonıgı var ama asılamayı baska hastahanede yapıyormuş
Sen ne durumdasın ins cnaım benım esınız ne zaman sperm testi verdiİnşallah ilk seferde tutar
Eşim saat 10 gibi verdi ben 12.20 de aşılama oldum. 2 3 gün eşinize perhiz isteniyor.Sen ne durumdasın ins cnaım benım esınız ne zaman sperm testi verdi
En son ki testi 1 sene oldu ve bayatladı
Çatlamadan beri ılıskıye girmedik nasıl yapalım sence
Sperm vermesini demıyorum sperm testi diyorum ben kuzum en son spegrom diyolar ya OMÜ bi sene önce yapmıstıEşim saat 10 gibi verdi ben 12.20 de aşılama oldum. 2 3 gün eşinize perhiz isteniyor.
Canim senin yas kac ne zamandir evlisinsperm verirken test de yapıyorlar. Eskisi referans niteliğindedir önemli olan verilen sperm
27, 2 senelikCanim senin yas kac ne zamandir evlisin
Hmm anladim ins tutunurlar bebislerimiz27, 2 senelik
İnşallah kaç gün bitti? Belirtilerin nasılHmm anladim ins tutunurlar bebislerimiz
Benim bugun 4. Gunum yururken sag kasigimda agri var bugunde 1 saat suren bi mide bulantim olmustu sonra gecti biliyorum henuz erken ama unutlaniyoruz iste sende neler var senin kacinci gunduİnşallah kaç gün bitti? Belirtilerin nasıl