Bi sorununuz varmiydi canimMerhabalar canim insallah asilaman tutmustur ben de bu ay asilama yaptirmistim dun kan testi verdim malesef sonuc negatif ana hala adet olmadim adet olunca tekrar gideceğim doktora rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi sorununuz varmiydi canimMerhabalar canim insallah asilaman tutmustur ben de bu ay asilama yaptirmistim dun kan testi verdim malesef sonuc negatif ana hala adet olmadim adet olunca tekrar gideceğim doktora rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Erken olduğu için testi çok önemsemiyor ama bakalım canım teşekkür ederimEvet canim gordum silik duruyor 12. Gun tekrarla testi
Kasıklarımda ağrı falan yokda özel bölgem çok ağrıyor gece uyutmadı hiçOlabilir canim sancin belirtin felan varmi
Kizlar bende aşilamadan sonra 6 7 ve 8. Gunde gebelik testi yaptim usttekiler bir normal test birde erken gebelik testi ayni gunde yapildi alttaki en sondaki normal testide bugun yaptim 8. Gunde hepsinde silik cizgi var sizde ne yapmaliyim kan testi versemmi acaba yoksa erkenmi daha bu arada çatlatma ignesinin 9. Günu bugün
Daha çok erken canım iğnenin etkisinde de pozitif çıkabilir bir kaç gün daha bekle istersenKizlar bende aşilamadan sonra 6 7 ve 8. Gunde gebelik testi yaptim usttekiler bir normal test birde erken gebelik testi ayni gunde yapildi alttaki en sondaki normal testide bugun yaptim 8. Gunde hepsinde silik cizgi var sizde ne yapmaliyim kan testi versemmi acaba yoksa erkenmi daha bu arada çatlatma ignesinin 9. Günu bugün
Bende geçen ay çatlatma iğnesi kullandım 10 günde bile silik çizgi gördüm teste en güvenilir kan testi benceAnladim canim benim aklimi karistiran hergun yapmama rağmen ikinci cizgiler hep ayni günden gune silinmeye baslamasi gerekmezmi acaba
Amin canımMerhaba arkadaşlar bende aşılama yaptırdım bugün 5 günüm diyebilirm daha çok erken benim icin rabbim hepimizin emeğini boşa cikarmasn gönlümüze göre versin
Peki sizin sonuç ne olduBende geçen ay çatlatma iğnesi kullandım 10 günde bile silik çizgi gördüm teste en güvenilir kan testi bence
Maalesef negatif sonuç aldim 4.cu çatlatma iğnesi tedavisi. 5 gün önce aşılama yaptımPeki sizin sonuç ne oldu
Anladım canım benimde aşılamamın 8. Günü bugün valla o kadar sabırsızımki anlatamam 6. Gunden beri test yapıyorum ve hep ikinci cizgiyi gördükçe umutlanıyorum birde silik cizgiler hep aynı ne artma var nede daha çok silinme kafam biraz da ondan karıştı açıkçasıMaalesef negatif sonuç aldim 4.cu çatlatma iğnesi tedavisi. 5 gün önce aşılama yaptım
Ben 3,gün sonra kan testi yaparsanız daha net sonuç alırsınız inşallah tutmustrAmin canım
Bende geçen ay o şekilde sürekli kaset test yaptım hep silik çizgi çıktı umutlaniyo insan kanda negatifi görünce yikiliyosn evet belki tutmustr pozitiftr maalesef ki çatlatma iğnesi hcg hormonu tasiyo şuan kan bile versen pozitif sonuç alirsnAnladım canım benimde aşılamamın 8. Günü bugün valla o kadar sabırsızımki anlatamam 6. Gunden beri test yapıyorum ve hep ikinci cizgiyi gördükçe umutlanıyorum birde silik cizgiler hep aynı ne artma var nede daha çok silinme kafam biraz da ondan karıştı açıkçası
Amin hepimiz bekledigimiz sonucları alırız insallahBen 3,gün sonra kan testi yaparsanız daha net sonuç alırsınız inşallah tutmustr