Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gününüzdü
10. günümdü.
10. Günümdü.Kaçıncı gününüzdü
Olabilir canım iğne hcg hormonu salgıladığı için belirtiler normal diyor doktorlarda zaten normal hamilelikte de hemen belirti olmuyor bekleyelim inşallah hepimizin pozitif çıkar benimde 7.günüm bugünPeki bu belirtiler de iğneden kaynaklımıd
Bende akıntı ve göğüslerde hassasiyet var canımKizlar son durumlariniz nasil varmi belirti benim adet sancisina benzer hafif sancim var
Aa O zaman aynı zamanda olduk asilama sende varmı peki boyle belirtilerOlabilir canım iğne hcg hormonu salgıladığı için belirtiler normal diyor doktorlarda zaten normal hamilelikte de hemen belirti olmuyor bekleyelim inşallah hepimizin pozitif çıkar benimde 7.günüm bugün
Sabah ilk idrarla tekrarla istersen canim yine cizgi cikarsa vardir benceKızlar bir şey sorcam benim aşılamamın 11. Günü sabah ve dün kaset test yapmıştım ve negatifti akşam yatmadan tekrar bir yapayım dedim ikinci çizgi hafif belirdi, 14.günü kan vericem tamemen negatif görüp sonra bu şekilde testi çıkan var mı? Belirtilerim aşırı bel ağrısı çekiyorum ve sağ yumurtalığım ağrıyor aslında rahim de olabilir çünkü rahmim sağa yatık ara ara solada bıcak saplanıyor. Ve göğüs ucuna iğne batıyormuş gibi oluyor ara ara bilemedim ben bunların hepsini ilaça bağlamıltım ve ümidimi kesmiştim, adet olcam diye bekliyordum açıkcası
Var canımAa O zaman aynı zamanda olduk asilama sende varmı peki boyle belirtiler
Var gibi duruyor kuzum testte hatali olabilir elinde varsa denermsn bi tane dahaKızlar sizce var mı?
Deneyim bende emin olamadım o kadar alıştım ki negatifeVar gibi duruyor kuzum testte hatali olabilir elinde varsa denermsn bi tane daha
Elimdeki sonuncuydu ama gün içinde çıkıp alırım o zaman yine atarım :)Var gibi duruyor kuzum testte hatali olabilir elinde varsa denermsn bi tane daha
Dene bizide haberdar et canimDeneyim bende emin olamadım o kadar alıştım ki negatife
Elimdeki sonuncuydu ama gün içinde çıkıp alırım o zaman yine atarım :)
Ay inşallah ikinci testinde de böyle çıkar canım inşallah vardırKızlar sizce var mı?
Evet canim gordum silik duruyor 12. Gun tekrarla testiKızlar aşılamadan sonra 10. Gün biliyorum henüz erken buraya da yorum yazmıştım ama dizede atmak istedim. İkinci resim testi yapar yapmaz çekildi çok silik zaten ama sizde görüyor musunuz?
Kizlar merha bugun asilama oldum 2 yunurtam gelismisti asilama olanlar deneyimini
Merhabalar canim insallah asilaman tutmustur ben de bu ay asilama yaptirmistim dun kan testi verdim malesef sonuc negatif ana hala adet olmadim adet olunca tekrar gideceğim doktora rabbim hepimizin yardimcisi olsunKizlar merha bugun asilama oldum 2 yunurtam gelismisti asilama olanlar deneyimini yazabilirlermiiii